İns hamilesindir canim Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin ama adet gecikmesi zaten basli basina bi belirti ins hayirli haberler verirsinİnşallah hamisimdirşuan şehir disindayim perşembeye kadar bekleyip kan testi yaptiricam dua edin kızlar lütfen
Tebrikler canım biraz silik çıkmış yeni olduğu içindir amma hamilesin maşallah rabbim korusun :)Kızlar şimdi test yaptım hamilemiyim sizce ?? Akşam acile gitcem test yaptirmaya
Ama acile gitme yarına randevu al hem kan testi yaparlar hemde muayene öğrenirsin gelişmeleri bekliyorum bende düşük yaptm 2.5 ay önce ilk adetimi oldum 3.gecikti bekliyorum senin adetin ne kadar geçti:) kaza ile oldu galibaKızlar şimdi test yaptım hamilemiyim sizce ?? Akşam acile gitcem test yaptirmaya
9 gün geçmişti bugunle beraber dayanamadım gittik 1 saat sonra sonuç çıkacak sonrada randevu alicam canlarim :) çok heyecanliyim kaza ile olmadı :) bekliyordum ama umutsuzdum sukurler olsun rabbimeAma acile gitme yarına randevu al hem kan testi yaparlar hemde muayene öğrenirsin gelişmeleri bekliyorum bende düşük yaptm 2.5 ay önce ilk adetimi oldum 3.gecikti bekliyorum senin adetin ne kadar geçti:) kaza ile oldu galiba
Allah razı olsun allahım olmayanlarada nasip etsin :)Tebrikler canım biraz silik çıkmış yeni olduğu içindir amma hamilesin maşallah rabbim korusun :)
Allahimmm hayırlı evlatlar nasip etsin kuzucumHamilesin rabhim senin duani kabul eder ilk bebegimi 2 aylıkken kaybettim kaza ile de olsa benimde vardır inşallah:)
Aminnn aminnn :) minnacık ufacık :) rabbim kimsenin kucağını boş birakmisin insallahTebrikler :) rabbim bize de nasip etsin maşallah daha minicik annesi :) allahım korusun
Kızlar hamileyimmmm :) HCG 112.61 ciktiiii :))))))))) allahım olmayanlara da nasip etsin :)
canım hayırlı olsun. adet tarihin geçince mi yaptın testiKızlar şimdi test yaptım hamilemiyim sizce ?? Akşam acile gitcem test yaptirmaya
hmm benim 9unda galiba bat yapsam çıkar mı acaba dedim gerçi değilim hamile ama tarih yaklaştıkça sıkıntı bastı :)Adeti 9 gun geçmiş canım
Canim ağlama 2 gün sabret inşallah gelmez adetin.Ben bi gebelik geçirdim düştü ama onda adetim geçtikten sonra goguslerim sizlamisti felaket ama.Tabi herkeste farkli olur lakin batma evet gebelik belirtisi yerlesirken batma yaşanır ama stres yapma etkilenmesin vücudun haberlerinib bekliyorum 2 gün daha kalbini ferahlatYa benim adet günüme 2 gün kaldı merak ediyorum göğsüm acıyor ve bazen karın içimde batma var acaba var mı ki bişey merak ediyorum bide benim som adet tarihim 7 mart biz sadece 24 ve 26 snda beraberdik 23 de yumurtlamam gözüküyor hesaplamalara göre sizce döllenme olmuşmudur kafam çok karıştı kızlar bilgisi olan cevap atsın lütfen ağlıyorum stres yaşıyorum valla umutlanıyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için ama cvap atın kızlar
Görünüyor görünmüyor arasi canm anlayamadmEki Görüntüle 1808151 Kızlar burda çok silik 2.öizgiyi gören varmı