Ay haber ver lütfen benim de bat yadın bakalım nolcak. Dün çok kasık Ağrım vardı bir de rahim kasılması çok yaşıyorum içimde bir şeyler pırpır ediyor belirti mi bunlar bilmiyorum yarın görcez bakalımKızlar sanırım bende hamileyim şimdi kan testi için hastaneye gidiyorum ınsllah dogrudur
Ederim insallah kan verdim sonucu bekliyorum inşallah güzel haberi alırım çok heyecanliyim benim hiç belirtim olmadı sadece 3 gün baş ağrısı çektim en son dolap silerken sandalyenin üzerinde ufak bi baş dönmesi oldu başka hiç belirti olmadı sanki regl oluyormuşum gibi hissediyorum ama olmuyorumAy haber ver lütfen benim de bat yadın bakalım nolcak. Dün çok kasık Ağrım vardı bir de rahim kasılması çok yaşıyorum içimde bir şeyler pırpır ediyor belirti mi bunlar bilmiyorum yarın görcez bakalım
Canım hamileymisim 48 küsür çıktı sonucumAy haber ver lütfen benim de bat yadın bakalım nolcak. Dün çok kasık Ağrım vardı bir de rahim kasılması çok yaşıyorum içimde bir şeyler pırpır ediyor belirti mi bunlar bilmiyorum yarın görcez bakalım
Ayyy hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah :)Canım hamileymisim 48 küsür çıktı sonucum
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)Ayyy hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah :)
Bana umut oldun canim bende adete 8gun kala evde idrar testinde negatifi gordum ama normalde adet belirtim 10 gun once baslardi simdi hicbir belirti yok basdonmesi disinda senin 1hafta kala vucudunda ne gibi degisiklikler olmustuMerhaba Canım benim 8 gün kala negatif çıkmıştı sonuç hamileyim. Bu arada o dönem kasık ağrısı ve adet ağrısı vardı hatta ben adeti bekledim baya test te negatif olunca. Adetten önceki halsizlik vardı. Ama sivilcelenmedim. Ve adet öncesi ishal olmadım her ayki gibi hatta kabız oldum. Ama gel gör ki adet olmadım. Bu arada o dönem mide bulantısı yoktu bende folik asit kullanıyorsan mide bulantın ondan da olabilir. Şimdilerde biraz mide bulantısı var gibi ama o da çok dillendirecek kadar fazla bir şey değil.
Bana umut oldun canim bende adete 8gun kala evde idrar testinde negatifi gordum ama normalde adet belirtim 10 gun once baslardi simdi hicbir belirti yok basdonmesi disinda senin 1hafta kala vucudunda ne gibi degisiklikler olmustugoooody
İns hepimizin guzel haberleri alinir rabbim herkese versinumarım gönlünüze göre olur
tüm bebek isteyenlerde biran önce hayırlısıyla kavuşur,bende dahil
ama ne kadar düşünürsek okadarda olmuyor
yapılacak tek şey yumurtlama tarihlerini iyi değerlendirip en doğru zamanda gelmesini beklemek
Adetiniz duzenliyse hamile olma olasiliginiz yuksek gec dollenmelerde idrar testi gostermeyebiliyor bence kan testi yapin biran onceKızlar lütfen yardımcı olun adetimden 4 gün geçti sarı akintim var çok yoğun bir şekilde adet belirtim yok sadece goguslerimde bi dolgunluk var 4 ay tedavi gördüm lh hormonundaki yükseklikten dolayı şimdi olmamasından korkuyorum çok umutlandim ama şimdi test yaptım negatif çıktınapicam ben kaşık ağrısı falan da yok sarı ile karışık hafif koyu renkte akintim var 4 gundur sizce hamile olabilir miyim beklemeli miyim