adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Kızlar sanırım bende hamileyim şimdi kan testi için hastaneye gidiyorum ınsllah dogrudur
Ay haber ver lütfen benim de bat yadın bakalım nolcak. Dün çok kasık Ağrım vardı bir de rahim kasılması çok yaşıyorum içimde bir şeyler pırpır ediyor belirti mi bunlar bilmiyorum yarın görcez bakalım

Ay haber ver lütfen benim de bat yadın bakalım nolcak. Dün çok kasık Ağrım vardı bir de rahim kasılması çok yaşıyorum içimde bir şeyler pırpır ediyor belirti mi bunlar bilmiyorum yarın görcez bakalım
Ederim insallah kan verdim sonucu bekliyorum inşallah güzel haberi alırım çok heyecanliyim benim hiç belirtim olmadı sadece 3 gün baş ağrısı çektim en son dolap silerken sandalyenin üzerinde ufak bi baş dönmesi oldu başka hiç belirti olmadı sanki regl oluyormuşum gibi hissediyorum ama olmuyorum

Canım hamileymisim 48 küsür çıktı sonucum

Merhaba Canım benim 8 gün kala negatif çıkmıştı sonuç hamileyim :KK70:. Bu arada o dönem kasık ağrısı ve adet ağrısı vardı hatta ben adeti bekledim baya test te negatif olunca. Adetten önceki halsizlik vardı. Ama sivilcelenmedim. Ve adet öncesi ishal olmadım her ayki gibi hatta kabız oldum. Ama gel gör ki adet olmadım. Bu arada o dönem mide bulantısı yoktu bende folik asit kullanıyorsan mide bulantın ondan da olabilir. Şimdilerde biraz mide bulantısı var gibi ama o da çok dillendirecek kadar fazla bir şey değil.
Bana umut oldun canim bende adete 8gun kala evde idrar testinde negatifi gordum ama normalde adet belirtim 10 gun once baslardi simdi hicbir belirti yok basdonmesi disinda senin 1hafta kala vucudunda ne gibi degisiklikler olmustu goooody goooody

Bana umut oldun canim bende adete 8gun kala evde idrar testinde negatifi gordum ama normalde adet belirtim 10 gun once baslardi simdi hicbir belirti yok basdonmesi disinda senin 1hafta kala vucudunda ne gibi degisiklikler olmustu goooody goooody

ben adet olacakmış gibiydim. Hatta adet günüm geldiğimde baya adet öncesi ağrım vardı o yüzden hiç şüphelenmedim adet olcam sandım ama değilmiş :). Göğüste sızlama fln diğer belirtileri hamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra hissettim. Tabi adet ağrısı da adet günümden 3 4 gün sonra bitti.

kizlar tam yumurtlama donemimde esimle iliskiye girdik ve bir kaza sonucunda icime bosaldi. ertesi gun, ella diye ertesi gunu hapi aldim. iliskinin uzerinden 2 hafta gecti adetime 6 gun var ama bende ozellikle geceleri mide bulantisi oluyor kasıklarımda batma var hamile olmus olabilir miyim

slm kızlar benimde adetime bir hafta var.sag kasigimda batma var.baş dönmesi bel ağrısı bide arada göğsüm sızlıyor.sizce hamilemiyim ? inşallah bebis vardır allah herkesin gönlüne göre versin

Kızlar yumurtlama günümde birlikte olduk adetim e 8 gün kala pembe lekelenme m oldu 2 gün ara ara 2 gün sürekli başım ağrıdı simdi adetime 4 gün var acaba hamilemiyim lütfen cevap

Merhaba. Ben sevgilimle adetimin ilk gununden 9 gum sonra iliskiye girdik . Ama kesinlikle vajinama bosalmadi. Ilkinde prezervatif takti aonra bosaldi çıkardı islak mendille sildi. Sonrakinde prezervatif takmadi ben arkam dönük yatiyordum sürtünme yoluyla gelgit yapiyordu gene vajina bölgeme bosalmadi ama surunurken canum az acidi. Kan falan yoktu. Acaba ilk boslmadan sonra prnisinin ucunda ssperm kalmis ve ikimci vajinama dokunusunda iceri sperm gecip hamile kalms olabilirmiyim:KK43:(( lutfenn cok acil cevap veriinn :KK43:((((

Arkadaslar adetim 6gun gecikdi gebelik testi yaptim negatif cikti acaba kan testi yaptirmalimiyim karnim cok agriyor midem cok yaniyor ve cok duygusallastim ?
Lutfen yardim :KK43:

umarım gönlünüze göre olur
tüm bebek isteyenlerde biran önce hayırlısıyla kavuşur,bende dahil:KK70:
ama ne kadar düşünürsek okadarda olmuyor
yapılacak tek şey yumurtlama tarihlerini iyi değerlendirip en doğru zamanda gelmesini beklemek
İns hepimizin guzel haberleri alinir rabbim herkese versin

Kızlar pazar adet olmam lazımdı bugün gecikmede 2.gün ama evdeki idrar testi negatif, Bi de göğüslerimin kenarları agrıyo acaba idrarda negatif olmasına rağmen hala umut var mı bu ay için... Diğer iki gebeliğimde de göğüs Ağrım olmuştu ama onları kaybettim ve her ay tekrar umutla bekliyrm...

Kızlar lütfen yardımcı olun adetimden 4 gün geçti sarı akintim var çok yoğun bir şekilde adet belirtim yok sadece goguslerimde bi dolgunluk var 4 ay tedavi gördüm lh hormonundaki yükseklikten dolayı şimdi olmamasından korkuyorum çok umutlandim ama şimdi test yaptım negatif çıktı :KK43: napicam ben :KK43: kaşık ağrısı falan da yok sarı ile karışık hafif koyu renkte akintim var 4 gundur :KK43: sizce hamile olabilir miyim beklemeli miyim :KK43:

Kızlar lütfen yardımcı olun adetimden 4 gün geçti sarı akintim var çok yoğun bir şekilde adet belirtim yok sadece goguslerimde bi dolgunluk var 4 ay tedavi gördüm lh hormonundaki yükseklikten dolayı şimdi olmamasından korkuyorum çok umutlandim ama şimdi test yaptım negatif çıktı :KK43: napicam ben :KK43: kaşık ağrısı falan da yok sarı ile karışık hafif koyu renkte akintim var 4 gundur :KK43: sizce hamile olabilir miyim beklemeli miyim :KK43:
Adetiniz duzenliyse hamile olma olasiliginiz yuksek gec dollenmelerde idrar testi gostermeyebiliyor bence kan testi yapin biran once

İnşallah hamisimdir :KK43: şuan şehir disindayim perşembeye kadar bekleyip kan testi yaptiricam :KK43: dua edin kızlar lütfen

X