adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Yarın adet günü ama hiç kahverengi akinti filan yok normalde 2-3gun önceden gelmeye başlardı şimdi sap sarı ve su gibi akıntım var belim ağrıyor bi de ne yesem bi süre sonra geri ağzıma geliyor ama kusmuyorum çok üşüyorum ve kabizlik var test yapsam mi açaba negatif görecem diye korkuyorum

Merhaba Canım benim 8 gün kala negatif çıkmıştı sonuç hamileyim . Bu arada o dönem kasık ağrısı ve adet ağrısı vardı hatta ben adeti bekledim baya test te negatif olunca. Adetten önceki halsizlik vardı. Ama sivilcelenmedim. Ve adet öncesi ishal olmadım her ayki gibi hatta kabız oldum. Ama gel gör ki adet olmadım. Bu arada o dönem mide bulantısı yoktu bende folik asit kullanıyorsan mide bulantın ondan da olabilir. Şimdilerde biraz mide bulantısı var gibi ama o da çok dillendirecek kadar fazla bir şey değil.

te Allahım ne kadar dikkatsizim kadın mesajı 2012 de yazmış ben cevap yazıyom çok pardon ya

Merhaba benim geçen ay adetim 3 gün geçikti normal adet şeklinde adet oldum ama 7 gün süren adetim hep koyu kahverengi geldi hiç kırmızı görmedimm korktuğum için doktora gidemedim. Bu ayda çocuk istediğimiz için birşeyler yaptık yarın adet olmam gerekirken bugün pembe bir kaç damla geldi çocuk istiyorum sizce kahvrengi şeklinde adet görmemin nedeni nedir? Yaşayan varsa diye soruyorum yardımcı olursanız bu ay da yumurtalama doneminde eşimle çocuk için denedik normal adet agrıları gibi belim karnım sol tarafımda ağrılar baş ağrısı halsizlik yaşadım bu sabah ise baş dönmesi. Ama pembe yi görünce hamile olmadığımı düşündüm sizinde fikrinzi almak istedim yardımcı olursanız çok mutlu oluyorum. Teşekkürler şimdiden

ayyy bende de aynı belirtiler hemen hemen canım senn sonucunu merak ettim :)

bugün veya yarın adet olmam gerekiyo üç gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı 8 yıllık evliyim ay allam ya çok korkuyorum kızlarr vucudumda bi kıpırtı hissetsem adet oldum sanıp kahroluyorum şu üç gün bi geçsee belim ağrıyo göğüslerim şişti gebelik belirtisi mi hamilelik mi bilemiyorum

bende 3 gün önce test yaptım negatif çıktı çok umutluydum bu ay ama 2 gündürde çamur gibi kahverengi akıntı geliyor kesin kırmızıları görecem normalde bugun adet olmam gerekiyordu

bende 3 gün önce test yaptım negatif çıktı çok umutluydum bu ay ama 2 gündürde çamur gibi kahverengi akıntı geliyor kesin kırmızıları görecem normalde bugun adet olmam gerekiyordu
belki yerlesme kanamasıdır canım kahve ise

Selam. Benım adet tarıhım ayın 13 üdür genelde . Ve adetten 1-2 gun oce kahve akıntım olur. Ama bu ay besgun once pembe sonra kahve akıntım oldu. Buyuk tuvaletten sonra oluyor nedenı hamilemiyim acaba. Bu arada korunuyoruz. Yınede acaba demeden yapamıyrum

Kızlar merhaba benim adetim gecikti en son adet gördüğüm zaman da çok az ve pembe gelmişti kasiklarimda ağrı ve batma var goguslerim de şişti ve hassaslasti daha öncede buna benzer şeyler olmuştu test yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi yine öyle çıkacak diye korkuyorum sizce hamilemiyim

ne kadar geciktin canım?

kanda baktırdın mı canm idrarda adet öncesi benimde çıkmamıştı bir gün geçince 89 u gördüm şimdi de kahverengi lekelenme var

Neredeyse üç hafta olacak canım
bir test yap istersen canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki insan kestiremiyor ins hamilesindir Allah gönlüne versin daha önce hiç bu kadar gecikmen oldu mu? düzenli mi adetlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…