Ben mart ayinda hamile kaldım yalnız roaccutane kullandığım için 6 haftalikken yani nisanin son haftası aldirdik malesef. Ben 5. Haftama kadar hiç bişey anlamadım çünki sürekli kan şekerim düştüğü için midesi bulanan halsiz bi insandm göğüs uclarinda inanilmaz yanma sürekli mide bulantısı aşırı idrar ve her an uykum vardı vücut direncim düştü hasta oldum gribal enfeksiyon geçirdim kan aldıklarında kendimden geçtim oysaki o konuda çok dayanıklı bi insandm öğrendim ki hamileyim aşırı hassasiyet başladı göbeğin altı genital bölgenin hemen üstündede bi şişlik başladı hafif bel kemiğinin üstündede bi simitlenme oldu. Bu arada ovulasyon tarihi falan bana göre yalan 1 yıldır hiç bir ovulasyon tarihimde olmadı. Hiç olmaması gereken anda oldu. Şuan şu tarihte adetim geçeli 5 gün oldu eşim sadece bi kere içime boşaldı ondan 5 gün sonrada hap aldım yalnız yine bi şişlik var ve kasığım çok ağrıyo mide bulantısı şuan çok nadir var zannediyorum ki ben yine 5. Haftalarda anlarım belirtiler artarsa. Sizide bilgilendiririm