- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 36
Canm uzmek istemem ama aynısnı gecenlerde bi arkadasım aymsnı yasadı ama kanda yaptrdı ypkkızlar benmde 8 gun var.sbah ılk ıdrarla meraktn gecmesını beklemeden test yaptım. 2- 3 dk sonra ıkınci sılık cızgıyı gördum. kaldırdım ışığa dogru baktım vardı... sonra kayboldu...
yıne yaptım yıne aynısı oldu. ya daha yernı oldugu ıcın ,ya da tum testler aynı . her ay defalarca yapıyorum . fena alışkanlık yaptı bende :) akşam yıne aynısı oldu yıne yaptım .hayırlısı olsun yapmıycam artık gecene kadarCanm uzmek istemem ama aynısnı gecenlerde bi arkadasım aymsnı yasadı ama kanda yaptrdı ypksen bekle bnmde 6 gun var inşallahhhh hamişizdrr
İnşaallah vardır ümıtlern kırılmaz imşallaahh kac gun kaldıyıne yaptım yıne aynısı oldu. ya daha yernı oldugu ıcın ,ya da tum testler aynı . her ay defalarca yapıyorum . fena alışkanlık yaptı bende :) akşam yıne aynısı oldu yıne yaptım .hayırlısı olsun yapmıycam artık gecene kadar
22 sınde ...İnşaallah vardır ümıtlern kırılmaz imşallaahh kac gun kaldı
Hadi bakalm hayrlısııı bnmde 19u hayrlısı22 sınde ...
Merabaaa . Bat 15 eeulül demssnz acaba ne olduuAllah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah. Ben de istiyorum bat 15eylul. Bu ay yumurtlama donemi civari sıkı calistik insallah tutmustur. Ama artik adetim gecmeden test yapmiycam sonuc negatif olunca insan kahroluyo.
Belirtileriniz neler acaba?Slm yeni uyeyim bende adetim 3 gün geçti evde test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba
hamılesındır .hayırlı olsun :)Slm yeni uyeyim bende adetim 3 gün geçti evde test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba