adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Slm kizlar benim adet gunum geçeli bugün 14 gun oldu çarşamba günü test yapmak istedim ama test bozuk cikti yeni bir test de alamadim oyle göğüs lerimde ağrı felan yok sadece beyaz akintim geliyor midem bulaniyor daha cok yaniyor birde arada adet olacak misim gibi belim ve kasiklarim ağrıyor sizce hamilemiyim test alip yapmaya imkanim yok bana yardimci olurmusunuz

merhaba arkadaşlar,
sizlere bişi danışmak istiyorum.bugün adet günüm ben adetimin geleceğini göğüslerimin şişmesinden ve dokunamıcak kadar ağrımasından anlardım.ama adet olmadım göğüslerimde hiç bi şişlik ağrı yok ama karnım şişti we kasığımda ağrı war mide bulantımda yok denilecek kadar az daha çok ağrı war midemde. sizce hamile olabilir miyim ? lütfen bana yardımcı olur musunuz ?bir de geçen hafta idrar yolu intihabı geçirdim acile gittim idrar tahlili yaptılar ama intihap war ve kum döküyosun dedi dr eğer hamile olsam orda belli olmaz mıydı ? bana düşüncelerinizi söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim. iyi akşamlar.

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah. Ben de istiyorum bat 15eylul. Bu ay yumurtlama donemi civari sıkı calistik insallah tutmustur. Ama artik adetim gecmeden test yapmiycam sonuc negatif olunca insan kahroluyo.

kızlar benmde 8 gun var.sbah ılk ıdrarla meraktn gecmesını beklemeden test yaptım. 2- 3 dk sonra ıkınci sılık cızgıyı gördum. kaldırdım ışığa dogru baktım vardı... sonra kayboldu...

kızlar benmde 8 gun var.sbah ılk ıdrarla meraktn gecmesını beklemeden test yaptım. 2- 3 dk sonra ıkınci sılık cızgıyı gördum. kaldırdım ışığa dogru baktım vardı... sonra kayboldu...
Canm uzmek istemem ama aynısnı gecenlerde bi arkadasım aymsnı yasadı ama kanda yaptrdı ypk sen bekle bnmde 6 gun var inşallahhhh hamişizdrr

Canm uzmek istemem ama aynısnı gecenlerde bi arkadasım aymsnı yasadı ama kanda yaptrdı ypk sen bekle bnmde 6 gun var inşallahhhh hamişizdrr
yıne yaptım yıne aynısı oldu. ya daha yernı oldugu ıcın ,ya da tum testler aynı . her ay defalarca yapıyorum . fena alışkanlık yaptı bende :) akşam yıne aynısı oldu yıne yaptım .hayırlısı olsun yapmıycam artık gecene kadar

İnşaallah vardır ümıtlern kırılmaz imşallaahh kac gun kaldı

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah. Ben de istiyorum bat 15eylul. Bu ay yumurtlama donemi civari sıkı calistik insallah tutmustur. Ama artik adetim gecmeden test yapmiycam sonuc negatif olunca insan kahroluyo.
Merabaaa . Bat 15 eeulül demssnz acaba ne olduu

Migde yanması eksime agiz kurulugu kasinti goguslerde acima karında ara ara ağrı böyle şeyler

bugun kaldı 4 gün.akşamdan beri tuvalete tasınıyorum . ıkı gun önce en son test yapmıstım hemde bırkaç tane ... hessınde sılık ıkıncı cızgı cıktıgı an kayboluyo. meraktan ölsemde yapmıycam test. içime fenalık geldi. şişkinlik ..uyku isteği.. acıkm ,halsızlık. bır de sıgaradan tıksınıyorum galıba.sankı ıslak gıbı gelıyor artık tadı .

Benimde 2 günüm var adet olmama ne hamilelik. Nede adet belirtisi var her gün test yapıyorum 10 tane test aldım her gün gitmiyim eczacıya ayıp olmasın diye öyle olunca da her dk yapmak istito insan böyle hiç belirtisi olmayan hamileler varmıdır ki 19u gelsin geçsin artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…