adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Umarim bir kac gun sikicaz artik kendimizi yapcak bisi yok normal hayatimdada cok tez canliyimdir beklemek bana gore olmdi hic bugune kadar ama beklemek sart :)

Umutlandırmış olmayım ama kız sen hamilesin sanırım =) Benim belirtilerim de aynen böyleydi ve hamileymişim. Kasıklarının ya sağ ya sol tarafı ağrır her gün. Göğüste büyüme de olur. Hadi güzel haberlerini bekliyorum =)

Yaaa of ınsallah cok istiyorum ayın basından beri kafamda bu acaba sadece stresten mı yapıyorum da diyorum bir de bırsey soracağım o zaman sana bugun kasık ağrılarımda belirgin bı sekilde azalma oldu bugun Düne kadar baya vardı zamanla azalmıs miydi senin de ağrın sımdı Bayadır ağrıyordu alıştım ağrıya :))))) bu sefer bugun agrı gidince hamile degıl miyim acaba dedım sen ne kadarlık hamilesın

KızlAr nolur acil cevap verin demin tuvalete gittim pürüzsüz su gibi kan Geldi az bı sekilde adetime daha 5 gun var hamilelik mı yoksa düşük falan mı düşükte pıhtı olurdu dımı offff erken oldugu ıcın hamıle miyim degıl miyim onuda bilmiyorum şuan napmalıyım bırsey söyleyin lütfen

Dusuk oldugunu sanmiyorum ozaman agrin olurdu diye dusunuyorum ya stresten ara kanama ysda adetin erken gelmis olabilir yada hamileysen yerlesme kanamasi olmus olabilir bence panik yapma eger imkanin varsa hastaneye git kan testi yaptir hamileysen onda mutlaka cikar

Tamam canım cıkıcam birazdan doktor daha once adetin gecikecek hamile değilsen oyle görüyorum Demişti adet kanaması degıl onu bılmıyrm of korkuyorum ((

Test yapmadan bu belirtiler hicbirsey ifade etmez. Umitlenip hayal kirikligi yasama.

İnsallah hamilesindir.

Kızlar geldim hastaneden negatif çıktı sonuç adetime 4 gun var ama olsa çıkardı heralde sabah gelen kanıda anlamadım of gercekten cok moralım bozuk butun belirtilerini yaşamıştım oysa

Eger kan testiyse cikar idrarsa cikmayabilir ama Uzulme sakin stres yaparsan zaten olmaz raht birak kendini dusunmemeye calis her ay yeni bir umut bunu sakin unutma ayrica biseyle olmuyorsa hep daha iyisi olacagi icindir boyle dusun vardir hayir de ve icini ferah tut olurmu

Öylede canım stresten desem garip ne bilim bu belirtiler insan umutlanıyo (( Hayırlısı ama dediklerin dogru cok tesekkur ederim senden hala haber bekliyorum ama bak :)

Canım adet günün ne zaman? Adet gününe 2 gün kala falan azalıyor. Ben de korkmuştum. Eyvah bu ağrı neden gitti dedim =)) Korkma adet yaklaştıkça azalıyor =) Benim öyle oldu. Haber ver çok merak ettimmm. Ne zaman test yapcan :)

Kızlar geldim hastaneden negatif çıktı sonuç adetime 4 gun var ama olsa çıkardı heralde sabah gelen kanıda anlamadım of gercekten cok moralım bozuk butun belirtilerini yaşamıştım oysa
Aaaa bunu yeni okudum. Hadi yaa ( Üzülme canım. Öteki ay olur. Hiç odaklanma. Üzerine düşünce olmuyor. Hiç düşünme oluruna bırak o zaman tutuyor

Ya canım ama anlamadığım adetıme 4 gun var doktor bana 3 gun önce adet olursan bıle gecıkecek oyle görünüyor dedı ultrasonda benden daha 4 gun kala kan geldı o da sadece sılınce 1 2 damla goguslerım falan baya büyümüştü kasıklarım 15 günde falan agrıyo şaşırdım sonuc negatıf çıkınca :/

Canım geçen ay da benim ilk defa çok gecikti. Doktor psikolojik dedi. Stres yapınca hormonlar bozuluyor. Bak sana şunu da söyleyim benim bir arkadaşım adetinden 1 gün geçince kan testi yaptırmış negatif çıkmış. 10 gün geçmiş pozitif çıkmış. Bazen Beta Hcg geç yükselebilir. Ama bebiş yoksa bile üzülme kuzum. Emin ol üzerinde durmadığın zaman oluyor. Hani "sen bakarken soyunamıyorum" muhabbeti var ya, aynen öyle...

Ama sorun benim suan gecikme yok 4 gun var adetime aslında bıde ben 2 gun once doktoruma gittiğimde bu ay hamile kalmasan bile adetin gecikecek dedi oyle demesine rağmen ben daha adetime 4 gun varken olunca şaşırdım zaten sabahtan beri bakıyorum hıc adet gibide degıl nasıl bısey bu anlamdım ondan kafam karıştı açıkcası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…