- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
1.20 kesın hamılelık yok demektır ağrınız muhtemelen yumurtlama dönmemiz olabilir catlamıstr o yüzdendırmerhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce
1.20 kesın hamılelık yok demektır ağrınız muhtemelen yumurtlama dönmemiz olabilir catlamıstr o yüzdendır
Canım bende her ay tahlıl yaptırmaktan bıktım hep 1.20 hamılelık yok sonucu doktora göstergöğüslerimde hala dolgunluk ve bel ağrısı devam ediyo. doktor ultrosonla da bakmıştı tahlilden önce rahim kalınlaşması var demişti.
Aynı belirtiler bendede var bel agrım ozellikle dha çok beklemekten başka bşey yapack bsey yok ama istersen kan testi yap hemn cıkıyomuşkızlar ben 1 ay klomen + dostinex kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum dr 36 saat sonra ilişki önermişti ilişki yaşadık ve 1 hafta gecti benim karın alt bölgem de acayip bir sancı kasıklarımda ağrı halsizlik var ayaklarım sızlıyor ara sıra mide bulantısı oluyor ama kusmuyorum beyaz renkte kokusuz akıntım var bunlar acaba gebelik belirtisi midir yoksa yine yanılıyor muyum.
ya negatifi görmek istemiyorum artıkAynı belirtiler bendede var bel agrım ozellikle dha çok beklemekten başka bşey yapack bsey yok ama istersen kan testi yap hemn cıkıyomuş
Bende yaa hemde sağlıklı bi gebelik istiyorumya negatifi görmek istemiyorum artık
Ne oldu canim anlat yardimci olmaya çalışırımmerhabalar bana yardımcı olabilir misiniz acaba çok korkuyorum
yorgunluk uyku hali var mı ? Koku hassasiyeti yaşıyormusunkızlar ben 1 ay klomen + dostinex kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum dr 36 saat sonra ilişki önermişti ilişki yaşadık ve 1 hafta gecti benim karın alt bölgem de acayip bir sancı kasıklarımda ağrı halsizlik var ayaklarım sızlıyor ara sıra mide bulantısı oluyor ama kusmuyorum beyaz renkte kokusuz akıntım var bunlar acaba gebelik belirtisi midir yoksa yine yanılıyor muyum.
İnş hamilesindir arkadaşım. Ben koku Yüzünden çok sıkıntı çektim Sıvı sabunun kokusu gelmezdi önceden hamile Olduğumdan beri kokusunu almadığım şey kalmadı. Eşimin kokusuna dayanamaz oldum. Çok akıntım vardı. Göğüsümde arada bi sızı oluyordu. Aşırı uyuduğumu biliyorum tabi folik asit kullanmaya başlayınca sıkıntılarım kalmadı. Halsizlik çok yaşadım uyanıyordum hiçbi iş yapamadan akşam oluyordu.Halsizlik var ama genelde sigara kokusu burnum çok kötü geliyor