adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Kızlar nerelerdesınız Sesiniz çıkmıyor gecen ay olmadı ben bu ay da beklemediyim adetime 6 gun var bu sefer cok takip düşünmedim aslında gecen ay resmen hamilelik belirtileri hissetmiştim ama olmadı bu ay da hıc bısey hissetmiyorum iyi mı :KK48: ama bı dun akıntım başladı ve 3 gündür de ateşim hep 37 acaba gec mı yumurtladım yoksa hamile miyim bilemedim :110: düzenli kontrol ediyorum ateşimi yukseldı ve kaldı goguslerim gecen ay cok kötüydü ama bu ay belli belirsiz sızlıyo sızlerde durumlar nasıl ınsallah hamıleyımdır bende:anneadayı:

kızlar benimde son adet tarihim 11 temmuzdu 18 cm büyüklüğünde 2 tane yumurtam oluştu klomen kullandım pregnly yumurta çatlatma iğnesi vuruldum... 4 gün gecti bende akıntı oluştu ve kasıklarım oturup kalkarken öksürürken yürürken batma şeklinde sancı oluşuyor sürekli tuvalete gidiyorum.ayaklrım sızlıyor acaba gebelik oluşmuş mudur.böyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mıı?

kızlar ben 1 ay klomen + dostinex kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum dr 36 saat sonra ilişki önermişti ilişki yaşadık ve 1 hafta gecti benim karın alt bölgem de acayip bir sancı kasıklarımda ağrı halsizlik var ayaklarım sızlıyor ara sıra mide bulantısı oluyor ama kusmuyorum akıntım var bunlar acaba gebelik belirtisi midir yoksa yine yanılıyor muyum..

merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce

merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce

1.20 kesın hamılelık yok demektır ağrınız muhtemelen yumurtlama dönmemiz olabilir catlamıstr o yüzdendır

allah analı babalı büyütsün canım bayağı olmuş mesajı yazalı. şimdi 3-4 yaşında olmalı :)

ArkadAşlar merhabaa .. Şubat ayında dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gecen ayda rahim filmi çekildim sol tüpüm tıkalı çıktı . Son adet tarihim 11 temmuz normalde dikkat ediyodum ama bu ay edemedm ilişkinin üstünden 10 gün geçti belimde ara ara agrılar var gögüslerin hafif sis sancı vuruyo bazen sanki heran adet olcakmışım gibide his var alt karın agrıları var 2 gün önce evde test yaptm ama tabi negatif cıktı sizce ne yapmalıyım adetim 12 gün var benim gibi olan varmıı

kızlar ben 1 ay klomen + dostinex kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum dr 36 saat sonra ilişki önermişti ilişki yaşadık ve 1 hafta gecti benim karın alt bölgem de acayip bir sancı kasıklarımda ağrı halsizlik var ayaklarım sızlıyor ara sıra mide bulantısı oluyor ama kusmuyorum beyaz renkte kokusuz akıntım var bunlar acaba gebelik belirtisi midir yoksa yine yanılıyor muyum.

kızlar ben 1 ay klomen + dostinex kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum dr 36 saat sonra ilişki önermişti ilişki yaşadık ve 1 hafta gecti benim karın alt bölgem de acayip bir sancı kasıklarımda ağrı halsizlik var ayaklarım sızlıyor ara sıra mide bulantısı oluyor ama kusmuyorum beyaz renkte kokusuz akıntım var bunlar acaba gebelik belirtisi midir yoksa yine yanılıyor muyum.
Aynı belirtiler bendede var bel agrım ozellikle dha çok beklemekten başka bşey yapack bsey yok ama istersen kan testi yap hemn cıkıyomuş

Bu sabah şeffaf akıntıya pembe kan geldi ve kesildi adete 3 gün var bu nedir sizce test yaptım ama begatif cıktı

yorgunluk uyku hali var mı ? Koku hassasiyeti yaşıyormusun

Halsizlik var ama genelde sigara kokusu burnum çok kötü geliyor
İnş hamilesindir arkadaşım. Ben koku Yüzünden çok sıkıntı çektim Sıvı sabunun kokusu gelmezdi önceden hamile Olduğumdan beri kokusunu almadığım şey kalmadı. Eşimin kokusuna dayanamaz oldum. Çok akıntım vardı. Göğüsümde arada bi sızı oluyordu. Aşırı uyuduğumu biliyorum tabi folik asit kullanmaya başlayınca sıkıntılarım kalmadı. Halsizlik çok yaşadım uyanıyordum hiçbi iş yapamadan akşam oluyordu.

X