Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin cnm gozun Aydin 2 grün sonra tekrar yap ikinci cizgi dahada cikacakKizlar cok onemli simdi test yaptim ikinci cizgi silik cikti nolud bisey yazin
Sagol canm hiç boyle olmazdi ondan heveslendim bir an siskinlikte olunca nasip artik yapcak bisey yokCanım bızde o tarzı belirtiler yasadık ama sonuc negatıf cıktı acele etmemek lazım adet olacaksan agrı o yüzdendır benım 10 gun ağrıdı ama test negatıf :/ bekleyecegız artık
Canm iki gun gecti adetim ama kasik agrimda gecti sadece ani haraketlerimde sizliyor belimde ara ara igne batmasi gibi oluyor sivilcelerimde cikti test yapmaya korkuyorumm bilemiyorum sen sanirim biraz tecrübelisin benim esimin yigeni bir aylik evli iki haftalik hamile psikolojim iyice bozuldu 8 aylik evliyim esimin ailesi cok istiyor ondan bu kdar ustunde duruyorum bu konuyu konusabilecegim kimse yokkBellı de olmaz tabı canım sen yınede adet gunünü bekle gec döllenme durumlarıda olabılıyor bazen