adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Tuvalete gittiğimde peceteye geliyor o da arada anlamdım hıc canım bıde adet gibi koyu degıl su gibi rengi acık kırmızı :/

Canim sen yarin bi doktora git bence bana biraz idrar yollari enfeksiyonu gibi geldi bir idrar testiyle hemen anliyolar onlemini aliyorlar bende de olmustu cunku kasik agrilari sonra idrarla gelen boyle pembemsi azcik kan bende bide yanma ve sik idrara cikma vardi tabi

Sanmıyorum canım oyle. Sıkayetlerım yok 2 gun önce kontrole gıtmıstm zaten bakalım nasıp degılmıs demek bu ay :KK43:

Her ay beklersen yipratirsin kendini yapma bunu biraz akisina birak kendiliginden hamilecik oluverirsin bunlarin hepsi strestende oluyo olabilir ondan bi gece yat dinlen ve artik ysrin sabah dusunmemeye calis mesela cok yuksek ihtimal bende hamile degilim bende ilaci biraktigim icin oluyo bu belirtiler ama bunu kafaya takmamam gerekiyo en guzeli boyle emin ol

Tam emin olmamakla beraber vucudunda hamilelik hormani bulunuyor ama yeterli degil en guzeli yarin kan testi yaptirabilirsin yada bir kac gun sonra testi yineleyebilirsin :)umarim hamilesindir

Kizlar kanda degerim 193 cikti 1 aylik oluyo sanirim cok tesekkur ederim ama yinede korkuyorum acaba deger dusukmu die ./

Test yapmadim cnm ama agrilarim icin doktora gittim o yapti testi hic bisi cikmadi haptan kaynakli oldugunu dusunuyor oda

Hadı bakalım ınsallah bu ay bu arada benim cuma gunu rutin kontrolüm vardı doktora anlattım neden boyle hissettim vs. Dıye bana ınofolıc diye bir hap yazdı gebe kalmayı hızlandırıyormuş internette araştırdım cogu Kışı memnun ıcınde folik asit var hamile kalırsan Bebeğin Gelişimi ıcınde veriliyormuş zaten bunun bı değişi anneye bence doktoruna sor o ilacı uygun görürse sana da versin canım

Benim kasigimin alt tarafinda bir agri var bir haftadir regl gunume iki gun var doktora gittim test yapti negatif cikti ama agrilarim devam ediyor aranizda yasayan var mi yardimci olurmusun oysa bebekte cok istiyorummm

Canım bızde o tarzı belirtiler yasadık ama sonuc negatıf cıktı acele etmemek lazım adet olacaksan agrı o yüzdendır benım 10 gun ağrıdı ama test negatıf :/ bekleyecegız artık

Canım bızde o tarzı belirtiler yasadık ama sonuc negatıf cıktı acele etmemek lazım adet olacaksan agrı o yüzdendır benım 10 gun ağrıdı ama test negatıf :/ bekleyecegız artık
Sagol canm hiç boyle olmazdi ondan heveslendim bir an siskinlikte olunca nasip artik yapcak bisey yok

Bellı de olmaz tabı canım sen yınede adet gunünü bekle gec döllenme durumlarıda olabılıyor bazen

Bellı de olmaz tabı canım sen yınede adet gunünü bekle gec döllenme durumlarıda olabılıyor bazen
Canm iki gun gecti adetim ama kasik agrimda gecti sadece ani haraketlerimde sizliyor belimde ara ara igne batmasi gibi oluyor sivilcelerimde cikti test yapmaya korkuyorumm bilemiyorum sen sanirim biraz tecrübelisin benim esimin yigeni bir aylik evli iki haftalik hamile psikolojim iyice bozuldu 8 aylik evliyim esimin ailesi cok istiyor ondan bu kdar ustunde duruyorum bu konuyu konusabilecegim kimse yokk

Canım tabı yaz ne zaman ıstersen tecrubelı demeyelım de cok okudum bu konularla ılgılı :))) canım başka yolu yok amaz öğrenmenin test yapman lazım bu arada esunun yegenı nasıl 2 haftalık hamıle kı o kadar erken öğrenemeZkı hamıle olduğunu mılletın 4 haftalıkken anca çıkıyor o da kan testınde yanı anlamadım

Merhaba kizlar uzun zaman oldu yani koskoca 2 ay nasılsınız ben bu aralar çok şükür iyiyim hamile kalmaniz için dua ediyorum ama basimdan gecenide paylasmak istedim çünkü kumse sizi anlamak istemiyor erkenden hamile oldugumu öğrendiğim de havalara uctum ama bu aslinda sorunların baslangici kimi sorunlu dedi kimi almak istedi biri Prof 7 doçent e muayene oldum jepside dangalak ti açıkçası size bende kocaman bir tavsiye hamile kaldığınızi öğrendikten sonra alttan muayene olmayin sonra Rabbim karsima muhteşem bir doktor çıkardı kalbi atmaz denilen bebeğim suan gelisimi çok iyi yilmayin doktor aramaktan bakmayın kimseye kulak asmayin iyi düşünün hepimizi kocaman öptüm bana dua etmeyi unutmayın

X