inş canım allah isteyen herkese versin sağlığıyla benim yumurtla çatlatma iğnesinden sonra tuttu çok sevindik rabbim biliyo verceği zamanıınsallah olmaz canım saglıklı alırsın kucagına. ınsallah benımde bu gecıkmenın nedenı guzel olur bebek vardır.
günün gecmesede bi iki gün kala bile kanda cikar canim mutlaka yaptirmalisin gecmissede gününTestler silik çizgi bile çıkmıo çıksa kan vericem kafam çok Karışık umutlanmıyorum artık
Yarın yaptırıcam inş olmazsammmgünün gecmesede bi iki gün kala bile kanda cikar canim mutlaka yaptirmalisin gecmissede günün
Testler silik çizgi bile çıkmıo çıksa kan vericem kafam çok Karışık umutlanmıyorum artık
günaydınlar kızlar adetim 3 gün gecikti dün hcg tahlili yaptırdım 300 çıktı sanırım hamileyim
En kisa zamanda allahim nasip etsin sana canim hastaligini tam anlamadim hic duymamistimMerhaba kızlar,
Ben de çok istiyorum bebek. Ne yazık ki Eylül ayında yanı yaklasık 6 ay once 8 haftalık missed abortus yasadım. Bu ay yumurtlama gunlerını degerlendırdık. Allahın ıznıyle ınsallah bebeklerim benimledir. Adetime tam 6 gün var ve hiç bi belirti yok bende. Hatta dün idrar testi yaptım negatif... Nasip, inşallah gelir bebeklerim...
canim kac aydir korunmuyosunuz allahim en kisa hayirli zamanda verir insallah sana dualarim sizinleMerhabalar kızlar burda Birgün inş bende güzel haberler veririm sabah kan verdim sonucu aldım negatif çıktı vardır bir Rabbimin hikmeti diyorum ve Sabırla o günü bekliyorum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Çok teşekkür ederim cnm hamilelerin Duası kabul olur derler. Biz 6 aydır istiyoruz fakat ben aynı zma da tiroit hastası Olduğum için tsh ancak Mart Ayında normal seviyeye gelebeldi 2 aydır korunmuyoruz cnmcanim kac aydir korunmuyosunuz allahim en kisa hayirli zamanda verir insallah sana dualarim sizinle
amin canim benim ben 5. Ayda hamile kaldim insallah sen daha erken kalirsin sana tavsiyem kafana cok takma ve yumurtlamani takip etmeden iki günde bir iliskiye gir tarihleri irdeleme son adet tarihini bil yeter inan bana hersey önce allahtan sonra akildanÇok teşekkür ederim cnm hamilelerin Duası kabul olur derler. Biz 6 aydır istiyoruz fakat ben aynı zma da tiroit hastası Olduğum için tsh ancak Mart Ayında normal seviyeye gelebeldi 2 aydır korunmuyoruz cnm
İnş canım çok teşekkür ederim birdahaki aya inş.amin canim benim ben 5. Ayda hamile kaldim insallah sen daha erken kalirsin sana tavsiyem kafana cok takma ve yumurtlamani takip etmeden iki günde bir iliskiye gir tarihleri irdeleme son adet tarihini bil yeter inan bana hersey önce allahtan sonra akildan
canım bende tiroid hastasıyım özellikle iki doktor tarafından kontrol ediliyorum ilaçlarını umarım aksatmıyorsun benim normal çıktı bu ay ben her ay kontrole gidiyorum benimde iki ay oldu korunmayalı bu ay özellikle doktorlarım beklemede iyi haberlerimi umarım tez zamanda RABBİM kucağımıza almamızı nasip eder canım bu arada ben çok dikkat ediyorum sen nasıl besleniyorsun canım sakın kendini üzmeÇok teşekkür ederim cnm hamilelerin Duası kabul olur derler. Biz 6 aydır istiyoruz fakat ben aynı zma da tiroit hastası Olduğum için tsh ancak Mart Ayında normal seviyeye gelebeldi 2 aydır korunmuyoruz cnm
Benim tiroitlerim çok yavaş çalışıyordu canım ama geçen Haziran Ay'ından beri çok hızlı çalışıyordu ilacın dozunu azalttık ama yinede olmadı Şubat Ay'ından beri ilaç kullanmıyorum bu ay tsh 2,5 civarındaydı hamile kalmak için ideal değer Demişti doktorum hala ilaç kullanmıyorum her ay kontrole gidiyorum ona göre ilacı ayarlamay Çalışacak doktorum bakalım bu ay kaç çıkacakcanım bende tiroid hastasıyım özellikle iki doktor tarafından kontrol ediliyorum ilaçlarını umarım aksatmıyorsun benim normal çıktı bu ay ben her ay kontrole gidiyorum benimde iki ay oldu korunmayalı bu ay özellikle doktorlarım beklemede iyi haberlerimi umarım tez zamanda RABBİM kucağımıza almamızı nasip eder canım bu arada ben çok dikkat ediyorum sen nasıl besleniyorsun canım sakın kendini üzme
aynen bende dereotu yiyorum ben100 mg kullanıyorum günlük sen ne kadar kullanıyorsun benim doktorum asla bırakma dedi seninki iyi bıraktırmış benimde çok yavaşDereotu yiyorum sabahları aç karnına onuda deneyebilirsin
aman aman öyle olsun ama senin azmış mg benim çok kaç yıldır tiroidsin