insallah canim ben hissediyorum sende hamilesin bence öyle umut ediyorum allahim seninle de olsuntsk ederım canım insallah ama umıtlenmek ıstemıyorum her seferınde hayal kırıklıgından bıktım ıns bebesım gelmıstır ve bu sefer kalır benımle
ıns. canım bakalım 6 gn kaldı ne cıkacak ıns hamıleyımdır bende...insallah canim ben hissediyorum sende hamilesin bence öyle umut ediyorum allahim seninle de olsun
Sabirla,adetinin gecmesini bekle canim senin durumunu ögrenmek icin sabirsizlaniyorum bizi mahrum etmeıns. canım bakalım 6 gn kaldı ne cıkacak ıns hamıleyımdır bende...
tabıkıde yazarm cnmSabirla,adetinin gecmesini bekle canim senin durumunu ögrenmek icin sabirsizlaniyorum bizi mahrum etme
kanda hemen cıkıyor dıye bılıyorum cnm..Bende gelen giden yok kızlar inş sabah uyandığımdada olmaz yarın kan versem erken mi sizce
cnm aynı seyler bendede oluyor umarıs hamıleyızdır..Arkadaslar lutfen benide dinleyin ve lutfen guzel yureklerinizle cvp verin.sat 6 nisan bat 4 mayis ama 3 gundur sirt agrisi bel agrisi kasik agrisi ayak parmak igne batma hissi....ama agrilarim agridan cok sizi gibi anlik yururken kasigim takiliyo sanki damar damar ustune gelmis gibi ama bunlarin hepsi ara ara oluuor lutfen birseyler yazin.simdiden tskler
Aynilari mi sende neler oluyooooooo tam olarakkkkcnm aynı seyler bendede oluyor umarıs hamıleyızdır..
Canim inan adet tarihinin gecmesi en net belirti sabirla bekle derimkimse yokmu biseyler soyleyecek bunlar olumlu belirtiler mi sizce
idrarda hemen cikmayabiliyor canim kan testi yaptir bence
cnım benımde kasıklarım fena arada bı ayaklarıma vuruyor özellıkle bır yere eğildiğim zman faalan dedıgın gıbı damar damar ustune gelmıs gıbı batmalar oluyor ara ara belım cokkkk agrıo anlataıycagım sekıldeAynilari mi sende neler oluyooooooo tam olarakkkk