adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

merhaba canım ben hala beklemedeyim.. gelmedi inş gelmez die dua ediyorum iş çıkışı tekrar test yapıcam.

ay bilemiyorumki şimdi bile zor tutyorum kendimi lekelenme tarzı akıntı var dünden beri bazen sanki bıçak saplanıyor kasığıma

kan için erken mi acaba biraz daha beklesem mi ezgicim. yarın yaptırsam 3 gün olacak yarın inşş tabi olmazsam

valla canım hastahane bana biraz uzak kocamda çalışıyor tek hayatta göndermez beni beklemekten başka çarem yok benm

hayırlısı canım seni korkutmak istemem ama acaba kismi oluştu?bendede kis vardı hep adetlerım duzensızdı 1 ay olmadıgımı hatrlıorum..
Ocak Ay'ı gibi kadın doğuma gitmiştim hamile kalmayı düşünüyorum diye alttan muayene yaptı ultrasonla baki gayet iyi dedi bilmiyorum ki çoksa moralim bozuluyor eşimde yok ildışında evde yalnız yalnız Ağla insan ister istemez ümitleniyor

ay kıyamam canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah..

ay bilemiyorumki şimdi bile zor tutyorum kendimi lekelenme tarzı akıntı var dünden beri bazen sanki bıçak saplanıyor kasığıma

Benmde öyle oldu 28 nisanda adet olucaktim 24 de lekelnme oldu erken adet olcam sandim hamilelik hic qelmedi aklima 25 inde kasik aqrimla uyandm şüpelndm test yaptim 2 cizqi biri silik hemn hastaneye gittik kandada cikti . Ama hala kese gözükmedi.

Testler silik çizgi bile çıkmıo çıksa kan vericem kafam çok Karışık umutlanmıyorum artık

hayırlı olsun canım :)
kan tahlılı yaptırmadan önce evde gebelık testı yapmısmıydın ? benımde 5 gun oluyo gecıkelı bugun
yok yapmadım adet tarihimden 4-5 gün önce yapmıştım bişey çıkmamıştı dün gittiğimde 2. günüydü gecikmesinin 300 çıktı değerim ama çok fazla kasık agrılarım var

yok yapmadım adet tarihimden 4-5 gün önce yapmıştım bişey çıkmamıştı dün gittiğimde 2. günüydü gecikmesinin 300 çıktı değerim ama çok fazla kasık agrılarım var
masallah guzel cıkmıs degerın :)
benımde gecıkmemın 5ncı gunu bugun. adetten 5 gun once kan yaptırmıstım 0,154 cıkmıstı. beklıyorum hala adet olcakmısım gıbı agrım oluyo dıyorum oluyorum galba adet ama gelen gıden yok

inş hayırlısı olur bende hastaneye giderken boşuna gidiyorum diyodum aynı adet olcakmısım gibi agrıyor aynen bende oluyorum die bakıyodum gelmiyodu inş sorun olmaz haftaya dahada yükselir değerim inş sorun olmaz

ınsallah olmaz canım saglıklı alırsın kucagına. ınsallah benımde bu gecıkmenın nedenı guzel olur bebek vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…