Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım iş çıkışı değilde sabah ilk idrarınla yap bence sen bilirsin ama yeniyse sabh cıkma ıhtımalı daha yuksekmerhaba canım ben hala beklemedeyim.. gelmedi inş gelmez die dua ediyorum iş çıkışı tekrar test yapıcam.
hayırlısı canım seni korkutmak istemem ama acaba kismi oluştu?bendede kis vardı hep adetlerım duzensızdı 1 ay olmadıgımı hatrlıorum..Test yine negatif silik çizgi bile yok ama benim adettende ses yok
Ocak Ay'ı gibi kadın doğuma gitmiştim hamile kalmayı düşünüyorum diye alttan muayene yaptı ultrasonla baki gayet iyi dedi bilmiyorum ki çoksa moralim bozuluyor eşimde yok ildışında evde yalnız yalnız Ağla insan ister istemez ümitleniyorhayırlısı canım seni korkutmak istemem ama acaba kismi oluştu?bendede kis vardı hep adetlerım duzensızdı 1 ay olmadıgımı hatrlıorum..
ay kıyamam canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah..Ocak Ay'ı gibi kadın doğuma gitmiştim hamile kalmayı düşünüyorum diye alttan muayene yaptı ultrasonla baki gayet iyi dedi bilmiyorum ki çoksa moralim bozuluyor eşimde yok ildışında evde yalnız yalnız Ağla insan ister istemez ümitleniyor
ay bilemiyorumki şimdi bile zor tutyorum kendimi lekelenme tarzı akıntı var dünden beri bazen sanki bıçak saplanıyor kasığıma
Testler silik çizgi bile çıkmıo çıksa kan vericem kafam çok Karışık umutlanmıyorum artıkBenmde öyle oldu 28 nisanda adet olucaktim 24 de lekelnme oldu erken adet olcam sandim hamilelik hic qelmedi aklima 25 inde kasik aqrimla uyandm şüpelndm test yaptim 2 cizqi biri silik hemn hastaneye gittik kandada cikti . Ama hala kese gözükmedi.
bence hemen bi kadın doğum doktoruna gitmeye başlayın 5in üstü gebelik çünkü =) hayırlı olsun!günaydınlar kızlar adetim 3 gün gecikti dün hcg tahlili yaptırdım 300 çıktı sanırım hamileyim
teşşekkür ederim haftaya tekrar gitcem tahlil yaptırcambence hemen bi kadın doğum doktoruna gitmeye başlayın 5in üstü gebelik çünkü =) hayırlı olsun!
hayırlı olsun canım :)günaydınlar kızlar adetim 3 gün gecikti dün hcg tahlili yaptırdım 300 çıktı sanırım hamileyim
yok yapmadım adet tarihimden 4-5 gün önce yapmıştım bişey çıkmamıştı dün gittiğimde 2. günüydü gecikmesinin 300 çıktı değerim ama çok fazla kasık agrılarım varhayırlı olsun canım :)
kan tahlılı yaptırmadan önce evde gebelık testı yapmısmıydın ? benımde 5 gun oluyo gecıkelı bugun
masallah guzel cıkmıs degerın :)yok yapmadım adet tarihimden 4-5 gün önce yapmıştım bişey çıkmamıştı dün gittiğimde 2. günüydü gecikmesinin 300 çıktı değerim ama çok fazla kasık agrılarım var
inş hayırlısı olur bende hastaneye giderken boşuna gidiyorum diyodum aynı adet olcakmısım gibi agrıyor aynen bende oluyorum die bakıyodum gelmiyodu inş sorun olmaz haftaya dahada yükselir değerim inş sorun olmazmasallah guzel cıkmıs degerın :)
benımde gecıkmemın 5ncı gunu bugun. adetten 5 gun once kan yaptırmıstım 0,154 cıkmıstı. beklıyorum hala adet olcakmısım gıbı agrım oluyo dıyorum oluyorum galba adet ama gelen gıden yok
inş hayırlısı olur bende hastaneye giderken boşuna gidiyorum diyodum aynı adet olcakmısım gibi agrıyor aynen bende oluyorum die bakıyodum gelmiyodu inş sorun olmaz haftaya dahada yükselir değerim inş sorun olmaz