- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canim sende nasil gidiyormerhaba kızlar nasılsınız?
ıyı gıdıyo cnm bugun adet gunum gelen gıden yok test yapsam cıkarmıiyiyiz canim sende nasil gidiyor
tabi ki cikar kanda kesin idrarda bir ihtimalıyı gıdıyo cnm bugun adet gunum gelen gıden yok test yapsam cıkarmı
En kisa zamanda allahim nasip etsin sana canim hastaligini tam anlamadim hic duymamistim
canım hiç moralini bozma ümidini yetirme hayra yor her şeyi demek ki daha vakti gelmemiş. Rabbim dualerımızı kabul eder inş.Kızlar,
Bu ay da umutlarım boşa çıktı... Gerçekten çok üzgünüm ama hayırlısı olsun...
Söyleyenler boşuna demiyor, belirtilere kulak asmayın diye.... Bu ay akıntım çoktu, kasık ağrısı hatta midemde kazınma ve uyku hali ama yine lekelenmeler başladı. Yarın da adet günüm yani benim adetim başladı sayılır...
İster istemez moralism bozuldu, sizlerle paylaşmak istedim...
Allah ım hayırlısını nasip et inşallah,
Amin
canim allahim senin dualarini duysun hayirli ve en kisa zamanda saglikli bir bebek versin sana umudunu yitirmeKızlar,
Bu ay da umutlarım boşa çıktı... Gerçekten çok üzgünüm ama hayırlısı olsun...
Söyleyenler boşuna demiyor, belirtilere kulak asmayın diye.... Bu ay akıntım çoktu, kasık ağrısı hatta midemde kazınma ve uyku hali ama yine lekelenmeler başladı. Yarın da adet günüm yani benim adetim başladı sayılır...
İster istemez moralism bozuldu, sizlerle paylaşmak istedim...
Allah ım hayırlısını nasip et inşallah,
Amin
kusura bakma yeni girebiidm yaptım çıkmadı 3 gün geçti adetim bekliyorum bakalımmmtabi ki cikar kanda kesin idrarda bir ihtimal
çokkk çokk düşük bi ihtimal canım ama korkma ben evlendiğimden beri öle korundumhiç bi sıkıntı yok-- Ben sormak istiyorum bunu biraz çocukca bi soru olacak ama gerçekten bilmiyorum ya da başkalarından duyup emin olmak istiyorum --
eşimle 3 aylık evliyiz ve suan için bebek duşunmuyoruz. eşim korunuyor prezrvatf ile .. şuana kadar hiç korunmadan ilişkiye girmedik sadece bazen korunmasız olarak birlikte oluyoruz tam geleceği zaman prezrvatf takıyoruz. yani boşalma olmadan böyle temas olursa hamile kalınır mı acaba ? herkes ayrı ayrı şeyler söylüyor benim içim rahat etmiyor ama
Bu arada bi haftadir cok bas agrim var kokuya karsi hassasiyet ve mide bulantisi cok erken degil mi psikolojik heraldeKizlar meraba aranza yeni katildim ben 3bucuk senelik evliyim esimle korunuyoduk ama nasil oldu anlamadim hamile kaldim olacak mi olmayacak mi stresim olmadi yani simdi oglusum 2yasinda ve 2aydir tekrar bebis istiyoruz gecen ayda olur sandim adetim 36gun sonra oldu normalde 29gun surer bu ayda denedik tekrar su an yine 37 gun oldu adet olmadim testte yaptim negatif :-( ne yapsam bilmiyorum niye gunum uzuyo testte bebis yok ne yapmaliyim kizlar yazin lutfen
canım senı umıtlendırmek ıstemem ama bendede pembe kan gelmıstı hamıleydım yerlesme kanamasıymıs umarım senınde oledır ılıskıden 15 gun snra kanda cıkıyor dıye bılıyorumkızlar son adet atraihim 22 nisan 2015 ti ovuslasyon tarihim 30 nisan ve 4 mayıs tarihleri arasındaydı bu tarihler arasında eşimle ilişki yasadık ve şimdi benden bu gunlerde vajinamdan pembe renkte kan geldi karın alt bölgemde sertlik ve sancı sağ kasığımda batma gögüslerimde şişlik ve uçlarında ağrı öğleden sonraları uyku halim artıyor oturup kalkarken karnımda kasılma oluyor acaba hamileyim kan testi yapsam belli olur mu
hadi bakalım güzel haberlerini alalım canım bu aralar siteye giremiyorum nasılsınız bu arada kızlar iyi haberler vardır umarım hepinizi öptümkızlar son adet atraihim 22 nisan 2015 ti ovuslasyon tarihim 30 nisan ve 4 mayıs tarihleri arasındaydı bu tarihler arasında eşimle ilişki yasadık ve şimdi benden bu gunlerde vajinamdan pembe renkte kan geldi karın alt bölgemde sertlik ve sancı sağ kasığımda batma gögüslerimde şişlik ve uçlarında ağrı öğleden sonraları uyku halim artıyor oturup kalkarken karnımda kasılma oluyor acaba hamileyim kan testi yapsam belli olur mu
teşekkür ederim canım evet 5 haftalık hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlere inşHayirli olsun hamişsin benm ilk test 250.09 cikmsti senn daha fazla tebrikler:)
hayırlı olsun canım RABBİM kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bize de dua et inş bizde senin gibi güzel haberler veririzteşekkür ederim canım evet 5 haftalık hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlere inş