İNŞ . ÖYLEDİR BENDENDE PEMBE RENKTE KANN GELMİŞTİ AMA İLİŞKİDEN 15 GÜN GECMESİ LAZIMMIŞKizlar gunaydin ben hala adet olmadim cuma gidip kan testi yaptirdim bugun sonucunda sadece hormon degeriminde yukselis varmis bi hafta sonra gelin tekrarlayalim dedi saglik ocagi buyuk ihtimal olabilir misim sizce oyle midir ?
Ayse insallah canim hamilesindir bende hic bi lekelenmede olmadi idrar testlerimde hep negatif cikti sasirtici olan adet te olmuyorum heralde bi hafta daha sabredicez hayirlisi bakalimmİNŞ . ÖYLEDİR BENDENDE PEMBE RENKTE KANN GELMİŞTİ AMA İLİŞKİDEN 15 GÜN GECMESİ LAZIMMIŞ
İNŞ. BENDE HAMİLEYİMDİR.
böyle bekleyip bekleyip yine hüsrana uğramak istemiyorum artık kist hamile kalmaya engel mi acaba??Ayse insallah canim hamilesindir bende hic bi lekelenmede olmadi idrar testlerimde hep negatif cikti sasirtici olan adet te olmuyorum heralde bi hafta daha sabredicez hayirlisi bakalimm
ins canım olur sen kalbini rahat tut hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar gunaydin ben hala adet olmadim cuma gidip kan testi yaptirdim bugun sonucunda sadece hormon degeriminde yukselis varmis bi hafta sonra gelin tekrarlayalim dedi saglik ocagi buyuk ihtimal olabilir misim sizce oyle midir ?
Sagoll canimm haberini alayim hemen yazicam insallah rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsinI
ins canım olur sen kalbini rahat tut hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende adet zamanım yaklaşınca yeni bir doktor buldum ona gidecem 11 ay oldu evleneli ve hiç korunmadık bu zamana kadar neden olmadı bilmiyorum ve belim kasığım gögüslerim hala çok ağrıyor ve her zaman lavaboya gittiğimde kan geliyor doktor hamile olabileceğimi düşünerek hiçbir ilaçta vermediAyse canim icini ferah tut insallah hayirli zamanda olur benim bildigim kist olsada hamile kalbiliyosun veya tedavi sonrasi hamile kaliniyo cok buyuk sorunlar degil onemli olan iyi bi doktor bulmak buradan yazmak istiyorum benim univ.den arkadasim dr gidiyodu rahimde yara vardi tedavi oldu doktor ilacta vermis uc ay boyunca hamile kalmayi denedi sonra sans eseri doktorunu degisti doktor sonuclari gorunce sok olmus kiz aylarca yanlis ilac kullanmis nerdeyse rahim kanseri oluyomus sorun esindeymis spermler yolda oluyomus normal sekilde cocuk olmasi imkansizmis hemen asilama yaptilar ve ilk aydan tuttu ve su an arkadasim hamile.doktor var doktor var hemen umitsizlige kapilmayin baska cozum arayin
merhaba canım kist hamile kalmaya engel deil bendede kist var bende hamile kaldım arkadasımda aynı hemıle kaldı ve saglıklı bebegı var sadece cok dıkkat etmen gerek ılk 3 ay bazen kıstten dolayı cocuk tutunamıyorböyle bekleyip bekleyip yine hüsrana uğramak istemiyorum artık kist hamile kalmaya engel mi acaba??
Hayırlı olsunn canımm masallahhh Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn :))belirtiler yanıltmadı beni evet evet HAMİLEYİM:))))))))))))))))
bende 2 güne bir pembe renkte kan geliyor ne olduğunu anlamış değilim yerleşme kanaması olacağını söyleyenler varmerhaba canım kist hamile kalmaya engel deil bendede kist var bende hamile kaldım arkadasımda aynı hemıle kaldı ve saglıklı bebegı var sadece cok dıkkat etmen gerek ılk 3 ay bazen kıstten dolayı cocuk tutunamıyor
evet canım yerlesme kanaması bende yasadım cok acık pembe renk bı kac damla geldı bende korkmustum hatta bebegıme bsey oldu dıe cunku ben erken ogrenmıstım bırazbende 2 güne bir pembe renkte kan geliyor ne olduğunu anlamış değilim yerleşme kanaması olacağını söyleyenler var
evet canım yerlesme kanaması bende yasadım cok acık pembe renk bı kac damla geldı bende korkmustum hatta bebegıme bsey oldu dıe cunku ben erken ogrenmıstım bırazama ne yazıkki düştü
valla canım ne desem boş benımde 4unde olmam gerekiyordu 9 gunum geçtiçok üzüldümm bu arada benim bu 2 gündür belirtiler kesildi sadece gögüslerim e ayaklarım çok ağrıyor ve kahverengi akıntım ara ara oluyor acaba hamile değilmiyim yine mı yanıldım yoksa
NEDEN TEST YAPMIYORSUN Kİİvalla canım ne desem boş benımde 4unde olmam gerekiyordu 9 gunum geçtisadece arada agrı saplanıo okdr