adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Selam kızlar iki düşük sonrası 1 buçuk sene geçti 2 ay önce korunmayı bıraktım hemen çocuk istemiyordum özellikle bir çaba olmadı yani geçen hafta gebelik testi yaptım negatif çıktı 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım acaba d.kontrol hapını bıraktığım için mi düzensiz yoksa hamile miyim ?göğüslerim çok acırdı regl olacağım zaman su an hiç bir belirti yok birde karın ağrım var normalde regl olduktan sonra seddetli karın ağrılarım olur ama su an neden ağrıdıgini bilmiyorum ne yapsam ki çok tedirgin
oldum o_O
Canim bence biraz bekle geçen ay bende senin gibi oldum hatta doktorum hamile olabilirsin dedi ben Hayır dedim hapı bıraktıktan sonra olabiliyor benim adet 7 gün geçti sonra adet olabildiğince yani biraz bekle derim

kızlar merhaba hepinize benim bugün adet günümdü ama ne gelen var ne giden. adetlerim hep düzenlidir benim 25. gün muhakkak olurdum. sanki oluyormuş gibi oluyor tuvalete gidiom hiç bişey yok. umutladım test yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı... bana bi akıl verin napayım... hala içimde bi umut var..

Canim bende ayni durumdayim! 3 gun gecti hala olmadim. Sanki olacakmisim gibi hissediyorum wc Gidiyirum bisey yok.. Sanci ve batmalar oluyor ara ara dun ve gecen gun daha Coktu. Goguslerim felaker sismislerdi ve agriyordu. Bugun daha az agrim var. Psikolojigim bozuldu. Testlerde negatif. Persembeye kadar beklicem

Canim bende ayni durumdayim! 3 gun gecti hala olmadim. Sanki olacakmisim gibi hissediyorum wc Gidiyirum bisey yok.. Sanci ve batmalar oluyor ara ara dun ve gecen gun daha Coktu. Goguslerim felaker sismislerdi ve agriyordu. Bugun daha az agrim var. Psikolojigim bozuldu. Testlerde negatif. Persembeye kadar beklicem
Evet insanın psikolojiside dayanmış bende beklicem inş olmaz ve hamileyizdir cnm

cnm batmalar dediğin ne zman başladı acaba bendede var adetime 6 gun var daha ama bıyere uzandıgımda veya yere eğildiğimde bıcak saplanması gıbı agrı gırıyor sol kasıgıma:KK43:

Canim adetime 2gun yada1 gun kala basladi batmalar. Normalde 1 hafta oncesinden batmalar olurdu gogusum agrirdi vs ama bu defa hicbirsey hisetmedim. Adetime 2gun kala goguslerim felaket sistiler ve aciyorlardi. Bende anlamadim bisey. Ya havadan vs adetim gecikti, ya hormonlarim kudurdu yada hamileyim.

cnm batmalar dediğin ne zman başladı acaba bendede var adetime 6 gun var daha ama bıyere uzandıgımda veya yere eğildiğimde bıcak saplanması gıbı agrı gırıyor sol kasıgıma:KK43:

Canim adetime 2gun yada1 gun kala basladi batmalar. Normalde 1 hafta oncesinden batmalar olurdu gogusum agrirdi vs ama bu defa hicbirsey hisetmedim. Adetime 2gun kala goguslerim felaket sistiler ve aciyorlardi. Bende anlamadim bisey. Ya havadan vs adetim gecikti, ya hormonlarim kudurdu yada hamileyim.
canım bi kaç gün daha geçsin tekrar yap testi inş hamilesindir..bende anlamıyorum bişey hiç rahatım yok:KK43:yatarken sağa sola zor dönüyorum hareket ettıkce agrı saplanıyor hayırlısı bakalımm

Kizlar cok saolun dualarim hala sizinle güzel haberlerinizi beklicem belirtilerin ayni adet belirtileri gibiydi tek fark ne biliyomusunuz batmalar kramplar feci sekilde kramp giriyo tipki iltihap varmis gibi gecici krmplar ama bir gögüslerim kocaman oldu bu cok önemli bakin hamile kalmadan önceki ay bile bu belli oluyo allah iste herseyi vücudunu önceden hazirlaniyo siskinlik te oldu halsizlik ve kabizlik oldu fena halde bunlar ciddi belirtiler de kizlar ne olursa olsun adet tarihinizin gecmesini bekleyin iste o en büyük kanit

canım bi kaç gün daha geçsin tekrar yap testi inş hamilesindir..bende anlamıyorum bişey hiç rahatım yok:KK43:yatarken sağa sola zor dönüyorum hareket ettıkce agrı saplanıyor hayırlısı bakalımm
canim bunlar benim belirtilerime benziyo ben ters hareket yapamiyodum bak adette yaptigin hareket agrini etkilemez ama hamilelikte etkiliyo hafifte olsa bi agri girip gidiyo

ay inşallah canım ya bende psikolojıkmı diyorum kendı kendıme inanki yatakta bile sagdan sola dönerken bazen gülerken bile agrı saplanıyo napıcagımı sasırdım cokta korkuorum ılk hamılelıgım dusukle sonuclandıgı ıcın:KK43:rabbım varsada korusun

Had
ay inşallah canım ya bende psikolojıkmı diyorum kendı kendıme inanki yatakta bile sagdan sola dönerken bazen gülerken bile agrı saplanıyo napıcagımı sasırdım cokta korkuorum ılk hamılelıgım dusukle sonuclandıgı ıcın:KK43:rabbım varsada korusun
I angels hadi sıra sende iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Evet canim oldu fazla degil ama normal her ay oldugu gibi oldu bir de adet günümde böyle cook acik varla yok arasi pembemsi bir lekede geldi hatta ben adet baslangici sandim
evet o akıntı ılk hamılelıgımde bendede gelmıstı cok krkmustum bılıodum hamıle oldugumu hemen doktora kosmustum:)

canim bunlar benim belirtilerime benziyo ben ters hareket yapamiyodum bak adette yaptigin hareket agrini etkilemez ama hamilelikte etkiliyo hafifte olsa bi agri girip gidiyo
bısey daha sormak ıstıyorum cok soru sordum ne olur kusura bakma benım adetlerım nrmalde duzensız dusuk yaptıktan sonra duzensızlestı hala o saplanmalar varmı sende yanı adete kadar olması gebelıgımı gosterıyor acaba?

bısey daha sormak ıstıyorum cok soru sordum ne olur kusura bakma benım adetlerım nrmalde duzensız dusuk yaptıktan sonra duzensızlestı hala o saplanmalar varmı sende yanı adete kadar olması gebelıgımı gosterıyor acaba?
canim ne demek sor tabiki evet hala kramplar var ani agrilar biraz korkuticu ama olurmus adet gibi ama gelip gidiyo kramplar iste benim de adetim düzensizlesti korunmadigim zamandan beri 5ay sonrada hamile kaldim iste

X