- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 33
Amin canim bugün belli olacak hayirlisiyla :)Canim tüm kalbimle hayirli haberini bekliyorum inş hayırlı haber verirsin :)
canim idrar testine güvenmeyin cünkü o kisiden kisiye degisiyo kan testi yaptir bence insallah hamilesindir bu ay bende aynisini yasadim 25 gün süren siklus 29. Günde hala adet olmadim insallah ayni seyleri yasarsinkızlar merhaba hepinize benim bugün adet günümdü ama ne gelen var ne giden. adetlerim hep düzenlidir benim 25. gün muhakkak olurdum. sanki oluyormuş gibi oluyor tuvalete gidiom hiç bişey yok. umutladım test yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı... bana bi akıl verin napayım... hala içimde bi umut var..
biraz daha beklicem artıkk sen naptın canım kan verdin mi?canim idrar testine güvenmeyin cünkü o kisiden kisiye degisiyo kan testi yaptir bence insallah hamilesindir bu ay bende aynisini yasadim 25 gün süren siklus 29. Günde hala adet olmadim insallah ayni seyleri yasarsin
kaç gün yapıyoruz peki canımsormussun canım salatalık kürünü salatalıkların kabuğunu soyuyorsun kabukları sıcak kaynamıs suyun ıcıne koyuyosun ve buhusunda duruyorsun dayanabıldıgın kadar ıdrar yollarını komple temızlıyor bole o suya ıltıhabın aktıgını goruyorsun resmen ıns yarar ısımıze ama dedıgım gıbı bende böyle hamıle kalmıstım bu ay denemekten zarar gelmez bence..