adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 bucuk senelik evliyim 6 ay once falan bir düşüğüm oldu maaleserf tekrar çocuk istiyoruz adetime 6 gün var kasıklarımda acayip şekilde batma var biyere eğilirken uzanırken veya ani bi hareket yaptığımda çok canım yanıyor bu batmalar yaklaşık 10 gun onceden berı var ayrıca basım arada bir dönüyor ve midem bulanıyor test yaptım bugun ama çıkmadı test için erkenmi?sizce hamile olabilirmiyim?şimdiden teşekkürler cvplarınız için

kızlar merhaba hepinize benim bugün adet günümdü ama ne gelen var ne giden. adetlerim hep düzenlidir benim 25. gün muhakkak olurdum. sanki oluyormuş gibi oluyor tuvalete gidiom hiç bişey yok. umutladım test yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı... bana bi akıl verin napayım... hala içimde bi umut var..

benim bir hafta öncesinden sırtım ve belim çok ağrıyordu sabah kalkınca özellikle birde sol kasığımda batma oluyordu mide bulantısı bende genelde olan bir durum zaten... şuan bir belirti yok arada karınım ağrıyor birde sanki adet oluyormuşum gibi birşeyler akıyor gibi oluyor ama yok birde adetlerim çok sancılı olurdu benim önceden gelirdi şimdi oda yokkk kafam çok karışık..

allah allah ilginç belki vardır geç döllenmiştir canım bekle biraz sonra gene tekrarlarla testi inşallah hamile çıkarız benimde adetime 6 gün var benimde sol kasıklarımda batma var eğilince özellikle ani hareketler yaptığımda çok canım yanıyo test yaptım benimde çıkmadı erken yaptım sanırım

ay inşşş. rabbim herkese nasip etsinnn birde benim göğüs uçlarım çok belirginleştii alakası var mı bilemiyorum inş olmam ve hamileyimdir...

aaa o bendede var uçları çok belli oluyor inşallah psikolojık deıldırz bıde goslerımdeki damarlar belirginleşti birde bu forumda bişey paylaşmak istiyorum umarım herkese yararlı olur yaklaşık 1 bucuk senedır evliym 5 ay denedik olmamıstı yengemden duymustum salatalık kürü onu yaptım ve o ay hamile kalmıştım ama düştü maaleserf

bence bizim belirtier psikilojık oncekı hamılelıgımde hıc bır belırtı yoktu dıyebılırım tatıle gıdıcektık yolda hasta olurum belkı dıe pet aldım kahverengı akıntım geldı ve acayıp mıdem bulandı 1 gun vardı adetıme 2 gun kaldık geldık mıde bulantılarım dvm ettı ondn snra test yaptıgımda silik çızgıydı dusun bak adet gunum gecmıstı ama sılıktı yınede smdıden bellı olmuyo demekkı cıkmaması ıdrarda normal hayırlısı ınsallah

öyle tabi her şeyin hayırlısı.. insanoğlu sabırsız 2-3 gün daha beklicem olmazsa kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum akıntı dicem ama akıntı dill sulu bişeyler gelior bu ne ki acaba...

belkide idrar yolları iltihabı olabılırmı?en mantıklısı kan tahlili hadi bakalım inş çıkar haberlerini beklicem..allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bu ay olmazsa bence o salatalık kürünü yap çok basit bişey yengemde 2.cocuguna öle hamıle kalmıstı bende aynı sekılde onla kaldım bu ay bende olmassam bende yapıcam tekrar..belkı ıse yarar

canim idrar testine güvenmeyin cünkü o kisiden kisiye degisiyo kan testi yaptir bence insallah hamilesindir bu ay bende aynisini yasadim 25 gün süren siklus 29. Günde hala adet olmadim insallah ayni seyleri yasarsin

canim idrar testine güvenmeyin cünkü o kisiden kisiye degisiyo kan testi yaptir bence insallah hamilesindir bu ay bende aynisini yasadim 25 gün süren siklus 29. Günde hala adet olmadim insallah ayni seyleri yasarsin
biraz daha beklicem artıkk sen naptın canım kan verdin mi?

sormussun canım salatalık kürünü salatalıkların kabuğunu soyuyorsun kabukları sıcak kaynamıs suyun ıcıne koyuyosun ve buhusunda duruyorsun dayanabıldıgın kadar ıdrar yollarını komple temızlıyor bole o suya ıltıhabın aktıgını goruyorsun resmen ıns yarar ısımıze ama dedıgım gıbı bende böyle hamıle kalmıstım bu ay denemekten zarar gelmez bence..

kaç gün yapıyoruz peki canım

valla ben bır kere yapmıstım canım sadece tek bırkere yumurtlama gunumden once yaptım snra ılıskıye grdım

Selam kızlar iki düşük sonrası 1 buçuk sene geçti 2 ay önce korunmayı bıraktım hemen çocuk istemiyordum özellikle bir çaba olmadı yani geçen hafta gebelik testi yaptım negatif çıktı 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım acaba d.kontrol hapını bıraktığım için mi düzensiz yoksa hamile miyim ?göğüslerim çok acırdı regl olacağım zaman su an hiç bir belirti yok birde karın ağrım var normalde regl olduktan sonra seddetli karın ağrılarım olur ama su an neden ağrıdıgini bilmiyorum ne yapsam ki çok tedirgin
oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…