Adetime 11 gün kala test pozitif olabilir mi?

Ceku balım sanada oluyormu bugün yürüdükçe sağ kasığıma iğne batıyo gibi oluyo
Valla bana her şey oluyor inan ki galiba kafayı yemek üzereyim beni endişelendiren şey aslında gebelik değilse bu yaşadığım şeyler benim normalimin çok dışında. En çok zorlayan bel ağrısı iki dakika ayakta iş yapınca sanki belim ayrılacak gibi hissediyorum. Bağırsak sistemim bozuldu.Göğsünün tamamında değilde sağ göğsümün alt kısmından koltuk altıma doğru olan kısım acıyor bildiğin.Gebelik varsa da yoksa da bana hastane yolları görünür gibi bu gidişle

Ay benimde sol memem aynı anlattığın gibi ve belimde yarım saat iş yaptıö belim kopuyor sankş

Benim de bat a 9 gün var sizin silik çizgi var ama ben olumsuz olursa diye korkumdan test de almadım geçene kadar beklicem sanırım dayanabilirsem

Ceku ve umutsuzkedi biraz daha bekleyelim es zamanlı bakalım hepinizin bat aynı inşallah güzel haberler alalım hepimiz

Beklemedeyim. 3 günlüğüne tatile gidiyorum bu akşam kafam dağılır o arada
kızlar son durumunuz nedir aynı belirtileri yaşıyorum sat 23.08.24 bat 23.09.24 belirtilerinizin ne bir eksik ne bir fazlasını yaşıyorum delircem kafam da mı kuruyorum anlamadım ki ay üff

kızlar son durumunuz nedir aynı belirtileri yaşıyorum sat 23.08.24 bat 23.09.24 belirtilerinizin ne bir eksik ne bir fazlasını yaşıyorum delircem kafam da mı kuruyorum anlamadım ki ay üff
Ben psikolojik olarak düşünmeyi bıraktığımdan beri bel ağrılarım falan geçti Tamamen psikolojik olduğuna ikna oldum. Bat a kaldı 5.Çok küçük zar zor hissedilen kasık ağrılarım oluyor batma şeklinde onu da kendimi dinliyorum heralde diyerek es geçiyorum bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım eşimin isteği ile. O kadar silik bir çizgi çıktı ki çıplak gözle zar zor görünüyor fotoğrafta hiç. Pozitif olduğuna ikna olamadık. Pembe bi çizgi görene kadar pozitif diyemiyorum Galiba bu da gol değil sonraki maçlara bakıcaz

Eklentiler

• IMG_20240922_120929.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20240922_120909.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 63
Bende time bende de kıl gibi ince bir çizgi yaptığım dk çıkarmıştı sonra çok üzülmüştüm

Dün bebe time markasının testini yaptım tam 3 tane silik pozitif çizgisi çıktı heralde üçüz bekliyorum
Bende time bende de kıl gibi ince bir çizgi yaptığım dk çıkarmıştı sonra çok üzülmüştüm

Eklentiler

• IMG_20240922_121622.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 62
Dün bebe time markasının testini yaptım tam 3 tane silik pozitif çizgisi çıktı heralde üçüz bekliyorum
İnşallah hamilesindir benim daha 15 gün var adetime belim ağriyor gögüslerime sızı giriyor bende anlamadım bence adete yakın yap yada kan ver en net rahatlarsn

Vallahi benzer şeyler yaşıyorum ben testte yaptım pozitif gördüm üç ayrı marka testte ama gidip kan vermeye ödüm kopuyor çıkar mı çıkmaz mı diye

Eklentiler

• IMG_3351.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3354.jpeg
    163,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_3353.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 53
İnşallah hamilesindir benim daha 15 gün var adetime belim ağriyor gögüslerime sızı giriyor bende anlamadım bence adete yakın yap yada kan ver en net rahatlarsn
Yumurtlama dönemindesin büyük ihtimalle ben 14-15 gün kala yumurtlama dönemindeydim aynı belirtileri yaşadım sonra geçti. Ay çok sabırsızlandığım bir dönemdeyim ya

Ben adet zamani yani cuma günü kan vermeye karar verdim bu testler hep yanıltıyor eğer adet olmazsam o gün kan testi vercem benim de belirtiler geçti ilk zamanlarki psikolojikmis galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…