dualarım seninle canım benim inşallah nasip olur isteyen herkeseBenim kimyasal oldu ilerlemedi malesef. Bana da dua edin
Valla bana her şey oluyor inan kiCeku balımsanada oluyormu bugün yürüdükçe sağ kasığıma iğne batıyo gibi oluyo
Ay benimde sol memem aynı anlattığın gibi ve belimdeValla bana her şey oluyor inan kigaliba kafayı yemek üzereyim beni endişelendiren şey aslında gebelik değilse bu yaşadığım şeyler benim normalimin çok dışında. En çok zorlayan bel ağrısı iki dakika ayakta iş yapınca sanki belim ayrılacak gibi hissediyorum. Bağırsak sistemim bozuldu.Göğsünün tamamında değilde sağ göğsümün alt kısmından koltuk altıma doğru olan kısım acıyor bildiğin.Gebelik varsa da yoksa da bana hastane yolları görünür gibi bu gidişle
Beklemedeyim. 3 günlüğüne tatile gidiyorum bu akşam kafam dağılır o aradaAy benimde sol memem aynı anlattığın gibi ve belimdeyarım saat iş yaptıö belim kopuyor sankş
Ohhhh misssBeklemedeyim. 3 günlüğüne tatile gidiyorum bu akşam kafam dağılır o arada
İnşaallah canım heyecanla bekliyorumCeku ve umutsuzkedi biraz daha bekleyelim es zamanlı bakalım hepinizin bat aynı inşallah güzel haberler alalım hepimiz
kızlar son durumunuz nedir aynı belirtileri yaşıyorum sat 23.08.24 bat 23.09.24 belirtilerinizin ne bir eksik ne bir fazlasını yaşıyorumBeklemedeyim. 3 günlüğüne tatile gidiyorum bu akşam kafam dağılır o arada
Ben psikolojik olarak düşünmeyi bıraktığımdan beri bel ağrılarım falan geçtikızlar son durumunuz nedir aynı belirtileri yaşıyorum sat 23.08.24 bat 23.09.24 belirtilerinizin ne bir eksik ne bir fazlasını yaşıyorumdelircem kafam da mı kuruyorum anlamadım ki ay üff
Ohhhh misss
Bende time bende de kıl gibi ince bir çizgi yaptığım dk çıkarmıştı sonra çok üzülmüştümKızlar pozitif ararken kör oldu dersiniz. Kalktım dayanamadım yine test yaptım bebe time marka. O kadar ince bir çizgi çıktı ki çizgi demeye bin şahit. Sadece ben de görüyor olabilirim bi bakar mısınız 3. Dakikada çıktı kuruma falan olamaz daha yeni yaptım
Bende time bende de kıl gibi ince bir çizgi yaptığım dk çıkarmıştı sonra çok üzülmüştüm
İnşallah hamilesindir benim daha 15 gün var adetime belim ağriyor gögüslerime sızı giriyor bende anlamadımDün bebe time markasının testini yaptım tam 3 tane silik pozitif çizgisi çıktı heralde üçüz bekliyorum
Yumurtlama dönemindesin büyük ihtimalle ben 14-15 gün kala yumurtlama dönemindeydim aynı belirtileri yaşadım sonra geçti. Ay çok sabırsızlandığım bir dönemdeyim yaİnşallah hamilesindir benim daha 15 gün var adetime belim ağriyor gögüslerime sızı giriyor bende anlamadımbence adete yakın yap yada kan ver en net rahatlarsn
Kaç gün var adetineVallahi benzer şeyler yaşıyorum ben testte yaptım pozitif gördüm üç ayrı marka testte ama gidip kan vermeye ödüm kopuyor çıkar mı çıkmaz mı diye
8-9 günKaç gün var adetine
Sabırsızlar kervanımıza hoş geldin8-9 gün
Şimdi vermeye gidiyorum ahahahha napimSabırsızlar kervanımıza hoş geldinTestlerde çizgi görüyorum inşaallah kuruma çizgisi değildirde bebişin vardır. Çok kafanı kurcalıyorsa bir kan testi ver