Adetime 11 gün kala test pozitif olabilir mi?

Aynı düşünüyoruz bitanem kafaya taktıkça stresleniyoruz ve bu bata bile etki ediyo bende saldım düşünmüyorum artık ama regl gecikmem hala devam ediyor 4.gün bugün o değilde bak cvp vermişsin hiç bildirim düşmüyor deli oluyorum ya geç cevap için özür dilerim

İnşallah teşekkür ederim
Yumurtlamadan geçen 11. Gün bugün ovülasyon testim bir tane kalmıştı merak ettim yaptım bu şekilde çıktı 4 gün felan var adetime normal mi sizce ?

Eklentiler

• IMG_3778.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 32
Ben elendim kalan arkadaşlara başarılar diliyorum bugün geldi kırmızı kart

Ben elendim kalan arkadaşlara başarılar diliyorum bugün geldi kırmızı kart
Deli kız güldürdün beni hakkımızda hayırlısı olsun bitanem bi dahaki maçlara diyeyim madem bende artık regl olmak istiyorum o kadar şiştim ki yani şiştim derken mecazi anlamda migrenim tutuyor migren ilacı dahi içemiyorum hadi varsa gebelik diye bakalım nolcak Rabbim neylerse güzel eyler

İnşaallah vardır gerçekten burda pozitif haberleri okudukça mutlu oluyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ben daha yolun başındayım bakalım gülüyorum eğleniyorum ama inşallah sonunda yine gülen ben olurum

Oyyy yerim seni kızçem benim gülen tabiki sen olacaksın hemde böyle kahkahalı kahkahalı rabbime göre herşeyin zamanı var demekki ne kadardır evlisin

Oyyy yerim seni kızçem benim gülen tabiki sen olacaksın hemde böyle kahkahalı kahkahalı rabbime göre herşeyin zamanı var demekki ne kadardır evlisin
1 yıldır evliyim ama hep korunduk bebiş düşünmemiştim şimdiye kadar. Eşim varikosel teşhisi aldı fakat doktor değerlerinde bir sorun görmedi bebek denemenizi eğer olmazsa tedavi düşünmemizi istedi 4-5 doktora göründü hepsi aynı şeyi söyledi yani 2 aydır deniyoruz sadece. Gerçi ilk ay tam denediğimizi söyleyemem adet olmama yakın korunmayı bıraktık yani aslında bakarsan adam akıllı ilk denememizdi. Sadece ben çok tez canlıyım Birde eşim teşhis aldıktan sonra ister istemez bir buhrana kapıldı olur mu olmaz mı işte kendinde sorun var diye çok kafasına taktı çünkü bende hiçbir sorun çıkmadı onun üzüldüğünü görmek beni daha çok itti bu tez canlılığa

Bende 1 yıldır evliyim bir kez düşüğüm oldu onun dışında geri çekilmeli ve normal devam ettik hep hiç korunmadık eşinle birbirinizi teskin edin eşinin de durumu kendine göre sıkıntılı tabi malum erkekler çok takıyor böyle şeyleri tahmin edebiliyorum ama bundan sonra da yumurtlama günlerini takip et ovülasyon testleri al ona göre hareket edin yani ben hiç yapmadım yaptım desem yalan olur akışına bıraktım teste takibe gerek yok yumurtlama günlerinde gün içinde 2 3 defa felan cinsellik yaşayıp 1 gün ara veriyoruz diğer türlü spremler kalitesiz oluyormuş öyle okumuştum internetten

Aynen artık bakalım benim beklediğim bi mucizeydi zaten ilk aydan hemen çok düşük bir şans. Ben umutluyum. Eşime de çok aşığım severek evlendik. Ben ona o bana destek olarak geçecek bu süreç. Allah'ta nasip ederse bir şekilde bizim de bebişimiz olur inşallah.

İnşallah bitanem Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…