adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

Benim de çok ağrılı geçer adetlerim hele ki bu bekleyişlerdden sonra ağrılı olunca hiç çekesim gelmiyor sinirden ağlıyorum 5 ay öncesine kadar adet olunca sevinen ben (çocuk düşünmediğim için)şimdi ağlıyorum kendime inanamıyorum birde şu çevre baskısı olmasa çok iyi olacak

Negatif sonucu gördüğünden itibaren bi hafta adet bi hafta yumurtlama iki hafta bekleme önünde koca bi ay daha var demek bu kadar zor olacağını düşünmemiştim ve sürecin bu kadar uzayacagını ama her şey nasip kısmet bi zamanı vardır mutlaka burdan belki birbirimize güzel haberleri veririz

Hadi inşallah bakalım herşeyin hayırlısını diliyorum en kısa zamanda en önemlisi de sağlıkla veririz haberlerimizi birde tavsiye vereyim eğer ovü testi kullanmaya karar verirsen testi yaptıktan 5 dk sonra üstüne kaçıncı gün yaptığımı yazıp fotoğrafını çekiyorum öyle çöpe atıyorum testi böylelikle daha rahat takip ediyorum

Bakarmısın 23.gün ve t nasıl koyu o günü ve ertesi günü birliktelik oldu o yüzden ümitli gibiyim de işte

Eklentiler

• IMG_7295.JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 249
Ortalama 30 34 gün arası değişiyor canım bir ay 30 sa öbür ay 32 sonraki ay 31... 6 gün falan sürüyor dr.um çok normal dedi bilmiyorumki hormonlarda normal rahim filmide çektirdim ağustosta polip vardı rahimde onu aldı bebek ona tutunursa düşer dedi tüpler kapalıysa açılmıştır böylelikle dedi öyle işte canım...ağrım geçti ama böyle sertlik varr alt karında bir iki güne belli olur canım her türlü sonucumu sana yazarım sen de sıkma canını bu ay birde testle dene belki şsns getirir

Anladım cnm benim çok düzenlidir saati bile belli diyebilirim sadece kimyasal gebelikten sonra 26 gün sonra regl oldum.o yüzden hep 14. Günü yumurtlama günü olarak düşünüp ona gör hareket ediyordum değişebileceğini gecikme olabileceğini düşünmemiştim neyse bi bakalım bu ayda bunu deneyelim banada ilk gebelik istiyorum diye gittiğimde yumurtalıklar temiz hiç bi sıkıntı Yok dedi inofolic kullandım bi kaç ay şimdide folio kullanıyorum ewt senin gecikme normal değil inşallah geliyordur bebiş cnm

Ben de folbio kulanıyorum.. ay ne güzel söyledin inşallah inşallahhhh çok istiyorum zehra çok

Hadi hayırlısı olsun bakalım soracağın birşey olursa testle ilgili bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :)

Sağol jasminay ewt bi iki baktımda kullanmadan iki saat önce sıvı tüketilmemeli sabah idrarı yanıltıcı olabilir falan yazıyor kafama takılan bişi olursa sorarım mutlaka

Aynen öyle sabahki yanıltıyor..hepnaynı saatlerde yapmaya çalış..ben hep öğlen 12-1 arası yaptım bazen ovülasyon yaklaştığı zamanlar 2 defa yaptım yani akşama doğru bi daha yaptım en koyuyu kaçırmayayım diye meraktan :)

Hangi marka aldın bilmiyorum ama benimkinde bardak yoktu şu ucuz plastik bardaklardan aldım 20 li kullanıp attım rahat oldu

Tavsiye ettiğin markadan sipariş verdim laboquik ti bakalım artıkBende yaparım kesin sık sık

Bugün kaç gün oldu bi test yapsana bence bi bak belki silik çizgi falan çıkar

Yap yap kendini stres yapma bence bende bu ara soğukalgınlığı ve Boğaz ağrısıyla uğraşıyorum iğnelerle falan ayakta duruyorum asıl konu şuan geri planda kaldı Maalesef

Yap yap kendini stres yapma bence bende bu ara soğukalgınlığı ve Boğaz ağrısıyla uğraşıyorum iğnelerle falan ayakta duruyorum asıl konu şuan geri planda kaldı Maalesef
Geçmiş olsun 1hafta 10 güne toparlarsın iğnelerle bence.. stres elde olan bir şey değilki ahh ahh aklımdan çıkmıyor bu arada ben ankarada yaşıyorum sen ?valla merak ettim bir tek seninle böyle sohbet oluştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…