adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

2 aydır istiyorumda kaynanam sürekli üşüttün sen çocuğun olmuypr diyip duruyor evlenelide 3,5 ay oldu oysaki poffffffff ((

arkadaşım tecrübe etmiş birisi olarak sana tavsiyem sakın ama sakın etrafındaki insanların yaptıklarına,söylediklerine kendini kaptırıp yıpratma o güzel kafanı bozma..ben artık son aşamadayım ve aile çevrem dahil etraftaki insanların soruları söyledikleri sayesinde hergün ağlar oldum bari sen gelme bu duruma...başta kapıldın mı kurtulamazsın inan..bıktım şunların sorularından isteklerinden heralde biz de istiyoruz ama bu kadar da üstümüze gelinmez ki...
ben evleneli nerdeyse 4 yıl olacak sen daha başındasın arkadaşım hayat akışında güzel...
inşallah gönlündekini hayırlısıyla verir rabbim ama inan kimsenin istekleri bitmez onlar için değil kendin için yaşa sevgiler...

ne güzel yazmışsın ama beni en iyi sen anlarsın. aslında çalışıyorum bir yandan doktora yapıyorum okadar çok işim varki çocuk son sırada. ahh birde anlasalar

ne güzel yazmışsın ama beni en iyi sen anlarsın. aslında çalışıyorum bir yandan doktora yapıyorum okadar çok işim varki çocuk son sırada. ahh birde anlasalar

sayın konu sahibim var mı bi durum? gelen giden? senle aynı zamanda evlendik sanırım 3.5 ay öncee

ne gelen var ne giden daha adet olmadım bebişte yok kontrole gittim bugün herşey normal dedi eğer 10 gün daha adet görmezsem gebelik testini tekrarlayalım dedi dr. sen ne yaptın varmı sende gelen giden???

sayın konu sahibim var mı bi durum? gelen giden? senle aynı zamanda evlendik sanırım 3.5 ay öncee

ne gelen var ne giden daha adet olmadım bebişte yok kontrole gittim bugün herşey normal dedi eğer 10 gün daha adet görmezsem gebelik testini tekrarlayalım dedi dr. sen ne yaptın varmı sende gelen giden???

anlamazar kardeşim onlar anamazlar dedikleri dediktir onların konuşursun kapatırsın konuyu tamam derler bakarsın 1 ay sonra yine aynı şeyler...
en iyiysi kulaklarını tıkayacaksın ya da herkesten kaçıp çoooooooookkk uzaklara yerleşeceksin ancak böyle kurtulunur...

daha şimdiden başladılar valla ((

canım eğer hamile deilsen de endini üzme bende 8 ay uğraşmıştım olmamıştı sonra sabah akşam bir bardak çıkacak şekilde maydonozu kaynattım içtim bu yumurtalıkları çalıştırıyor ayrıca günde yedi tane de üzüm çekirdeği yedim çok iyi geldi o ay hamile kalmıştım istersen bir de bunu dene inş. kesinlikle faydasını göreceksin eğer görürsen özelime mesaj atmanı isterim herşey gönlünce olsun:26:

bende de yok ama hep wcye gidiyorum oldum sanıp...öyle karnım ağrıyo yani...bi türlü olamadım....olsam rahatlıcam yaaa...sabah test yaptım negatifi gördüm ama bizim kırmızı boyaları bi göremedim...olmamakta kötü yaa...bir de benim adet 33 günde bir oluyor...şimdi bir de gecikti yine benim yumurtlama günleri şaştı gelde önümüzdeki ay hesapla şimdiii...offff ne zaman olcamı bile bilmiyorum eeğer bu ay olursamm

benimde geldi kırmızılar bu ay 34 çekti şimdi nasıl hesaplıycam yumurtlamamı

tamam deniycemde üzüm çekirdeğini nerede bulacağım

Hanımlar merhaba ben yeni üye oldum da sanırım aynı heyecan aynı duygular içerisindeyiz 3 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum doğal olarak eşim varikosel ameliyatı oldu ve 3 aylık tedavinin sonunda ben kimyasal gebelik geçirdim geçen sene..bir sene içerisinde tekrar gebelik olmadı şimdi eşimin değerleri de duzeldi yumurtlama takibi yaptık bu ay.bende ko belirtiler neyin belirtisi bilmiyorum ama gaz sancısı çok var,şu içmesem bile tuvalete gitmeden duramıyorum,göğüste ara ara çekilme damar çekiliyor sanki,sol kasikta sanki kalp atışı gibi arada pit pit gibi bişeyler hissediyorum,bel ağrısı var,ayaklar üşüyor, Sol bacağımda kasılmalar oluyör. Bi cogunu adet zamanında yaşamıyorum şimdi umitlenmem gerek mi bilemiyorum çok istiyorum rabbim den herkeze nasip eder insallah bu duyguyu cevaplarınızi bekliyorum hanımlar biraz Moral iyi gelecek sanırım bu arada 2 gün var adetime☺☺☺

Ewt bende bekleyenler kervanındayım bu ay çok umutlanmıştım mide bulantısı kasık ağrısı baş ağrısı gibi şeyler oldu ama az önce test yaptım negatif kasımda kimyasal gebelik yaşadım bunun üzerine kolay kalabilirsiniz demişti doktorum

Benim de bugün adet günüm olcakmışım gibi ağrılar var ara ara ama tek belirtim her ay adete 1 hafta kala ağrıyan göğüslerimde şuan hiçbirşey yok evde test var fakat cesaret yok

Kimyasal gebelik geçirdiğim ayda böyle olmuştu cuma günü adet günüydü perşembe test yaptım negatif çıktı az az kahve lekeler vardı sonra yine adet görmeyince pazar günü bi daha yaptım bu defa silik çizgi çıktı bi hafta havalarda dolaştım hamileyim diye kan testinde de 650 ye kadar yükselmişti ama maalesef düşükle sonuçlandı bu ayda aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…