• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

Daha da koyu olamaz heralde değilmi canım bu kadar koyu görünce heyecan yaptım şimdi tam yumurtlamış mı oluyorum yoksa daha yumurtlama olmadımı canım ne yapmam lazım şimdi

Oooo canım aynı geçen ay benimki gibi saniyesinde çıkmıştı benimde kesinlikle bugünü yarını değerlendir testi yapmaya da devam et ay heyecanlandım senin yerine :))) süper

Oooo canım aynı geçen ay benimki gibi saniyesinde çıkmıştı benimde kesinlikle bugünü yarını değerlendir testi yapmaya da devam et ay heyecanlandım senin yerine :))) süper

Bir jinekolog yazmış canım bak

Genellikle ovulasyon idrarda LH artımından 14-26 saat sonra (genel olarak 48 saat içinde) olmaktadır. Yani sonuç olarak gebe kalabilmenin en yüksek olduğu dönem LH artımının olduğu yani pik yaptığı günden itibaren takip eden 2 gündür. İlk pozitif testin çıktığı günden sonraki gün, cinsel ilişki için en uygun gündür.

Aynen canım yaa biz hep 14.güne kadar değerlendirip sonra önemsemiyorduk ama şu test olayı süper oldu valla inşallah güzel güzel sonuçlar alırız

İyi bari değerlendirelim bakalım sende yap bi yandan testi ama 14.günden önce pek olmuyo gibi sanki o günlerde baya yoğunlaşmak gerekiyo teste Çok üzerine düştük bu ay bakalım artık

İyi bari değerlendirelim bakalım sende yap bi yandan testi ama 14.günden önce pek olmuyo gibi sanki o günlerde baya yoğunlaşmak gerekiyo teste Çok üzerine düştük bu ay bakalım artık

Haklısında ne olur ne olmaz diye canım erken yumurtlama da olur aman kaçırmayayım diye ee kolay değil bir ay daha beklemek biliyorsun bende şu koyuyu yakalayım inş çalışmalar başladı :) ama kısmet hadi inş bu ay ikimizde güzel haberi veririz birbirimize yaa :KK200:

Kızlar gebelik belirtisi olarak baş ağırısı yaşayan oldu mu hiç kaç gündür başım ağrıyor ama çok şiddetli değil ??? Canım

Back