adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

Teşekkür ederim ewt inşallah bakalım bence hamilesin sen canım bu kadar gecikme artık yani olsun bi şeyler bende Hatay da yaşıyorum ewt iyi oldu bu sohbet olayı

Teşekkür ederim ewt inşallah bakalım bence hamilesin sen canım bu kadar gecikme artık yani olsun bi şeyler bende Hatay da yaşıyorum ewt iyi oldu bu sohbet olayı
İnşallah hamileyimdir canım.sanki hemen ilk denemede olacakmış gibi zannederdim ama olmuyormuş 4 aydır hüsran olunca işte test yapmaya cesaret edemiyorum ama içimdeki ses adet olcaksın diyor ne yalan söyliyim

İçindeki sese bakma bence artık test yap sonucuna bakOlmazsa da sıkma canını bende aynı senin gibi hemen olacak zannettim hatta doğumumun ilkbahar aylarına denk gelmesini istiyordum ona göre hesap yapıyordum ama hesaplar tutmadı hayırlısı nasip kısmet Rabbim yazmıştır gününü saatini o ne zaman derse o zaman...

Aynen öyle canım kısmetime anne olmaak ne yazıldıysa o zaman allah sağlık versin gerisi olur inş bugün ki sancımdan eser kalmadı adet belirtilerinden başka hiç bir belirtim yok yani diğer konulara bakıyorum bulantı kusması olan beli bacağı kopan aşeren bile var bnde tık yok :))

Kızlar ben yeni hamileyken ateşim yüksek di sürekli 37 bazen 38 çıkıyordu bide çok uykum vardı akşam olduğunda ben bi yerde uyuya kalmıştım çoktan bide çok yiyodum başlarda sonra azaldı istahım tamamen kapandı kusmalar başlamıstı. Bide sol kasıgımda çok kötü bi agrı vardı bazen dayanılmaz oluyodu doktora sordum bebek yerleşiyor dedi ondan oluyormuş. İnşallah bi faydam olmuştur size

Teşekkürler @hasretsinan65 Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bizlerede dua et

Teşekkürler hasretsinan65 bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim sen ne kadar süre sonra hamile kaldın

Teşekkürler hasretsinan65 bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim sen ne kadar süre sonra hamile kaldın
Ben kimyasal gebelik den sonra bi kez adet oldum sonra ki ay hamile kaldım zaten doktor da demişti bazı kişiler adetten hemen sonra hamile kalınıyo diye. Bende inanmadım ama oldu gerçekten

Banada doktor ve çevremdeki bi çok kişi aynı şeyi söylemişti üzerine iki adet oldu görüyorum ve hala kan pıhtıları siyah kanamalar falan oldu acaba hala vücut temizleniyormu bilemedim

Yok bu kadar gecikmede var bişiler demişti dersinO belirtiler bende forumları okuya okuya öğrendim ki adet gecikmesinden bi iki hafta sonra başlıyormuş tık olmaması normal bence

slm 2011 yılında konu açmışsın
canım şuan hamilesin maşallahhh
ilk hamileliliğn mi , darısı bana olsun inşallah canım
Yok hamile değilim canım hamilelik takvimini moral olsun diye yapmıştım
Kaç yıl olmuş işte vah halime
1 defa hamile kaldım bu arada kurtaj oldum ama

İyi canım sen kendini daha iyi bilirsin benim regl dönemi bi değişik geçti bu ay sorma simsiyah bi kanamayla başladı diğer aylar gibi yoğun geçmedi şimdi yine damla damla siyaha döndü inşallah bi sıkıntı yoktur herşeyden korkuyorum artık

Koyu kırmızıdır o canım endişelenme bitimine yakın bnmde kahverengi lekelerim olur dr sormuştum rahim temizliyor kendini kalan kan kahverengi gelir demişti kaç gün sürdüki senin şimdi erken mi bitti adetin

İnşallah öyledir canım bugün dördüncü gün baya azaldı normalde 7 gün sürerdi bide soğuk algınlığından dolayı iğne antibiyotik falan kullanıyorum oda etkiledi belkide testlerde bugün kargoya verilmiş birkaç güne gelir sanırım

Evet ilaçlardan tabiki çok etkiler sen sıkıntı yapma hadi bakalım testlerde gelsin hayırlısıyla birde testle deneyin günler çabuk geçiyor o testlerle bak gör :) ayrı bi heyecan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…