- 22 Kasım 2016
- 126
- 38
- 98
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
Kaçıncı gün oldu canım adetin ilk gününden itibaren ? Benim de aynı senin gibi oldu 5-6 gün süren adetim 2 güne bitti şimdide kahverengi leke şeklinde bnde çok keyifsizim bendeJasminay ne yaptın benim perşembe günü reglim bitti testi yapmaya başlayayım mı erken mi daha ayy ama içimde bi umutsuzluk oldu her ay aynı şey olunca çok keyifsiZim bu ara
Başla artık bugün canım 3 gibi yap biliyosun zaten 2 saat içme sıvı ve 5 dk sonra foto çekBugün 10. Gün olmuş canım daha ne test yaptım ne bişey bekliyorum öyle temizliğe verdim kendimi zaten umudum da pek kalmadı her ay bekle bekle aynı şey
Canım o kürü bende çok görüyorum saraçoğlunun sitesine girdim öncesinde soğan kürü yapın sonra incir yazıyodu soğan kürünüde adetten 1 hafta sonra başlayın diyo kafam karştı vazgeçtim sen nasıl yapıyosun kürü ?Jasminay dün çalışmalar başladı bide incir kürü görüp duyup duruyordum nette bugün bi denemeye karar verdim sabah yapıp içtim şu bi hafta on gün boyunca devam edeyim diyorum denemekten zarar gelmez sende şimdiden başlasana daha erken başlamış olursun incirin zaten kendisi faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?