adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

İnşallah bakalım emin olamadığım zaman sana danışabilirim bana özellikle adet haftasını beklerken zaman pek geçmiyor ama bu şekildede bi görelim bakalım inşallah iyi olur

Tabiki canım seve seve yardımcı olurum..bende işte iki aydır kullandım..ilk ay acemiliğime geldi..okuduğum konulardan öğrendiğim kadarıyla uyguladım bu ay..bakalım nolucak ?? ben aslında niye test yapmıyorum biliyomusun..şimdi yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet oluyomuşuz bu değişmiyormuş hiç bi kadında , ben bu ay geç yumurtladım yarın yada çarşamba 14. Gün olacak yumurtladıktan sonra eğer yarın ve ertesi günü atlatırsam inşallah o zaman emin olabilirim ve testi yaparım uzun oldu di mi :))

Üzülme boşver zamanı gelmemiş diye düşün dediğin gibi Yeni ay yeni umutlar stres en büyük olmama sebebi yaa zor biliyorum ama bu ay düşünmemeye çalışıcam hoş oda ovülasyon testiyle nasıl olacaksa

Teşekkür ederim canım test siparişini vereyim ben de napayım en azından kesin yumurtlama gününü tespit ediyor canım stressiz olmacak ki bu iş belli oldu benim de siyah gibi geliyor kopkoyu kırmızı geç olunca böyle oluyor demekki

Benim tam gününde olducanım ama kimyasaldan sonraki adetlerim hem biraz daha sancılı hemde kanamalarım biraz farklı oldu ama dediğin hesaba göre telefonda kullandığım takvimle tam tamına tutuyor yumurtlama günüm canım ama yinede deneyelim bi bakalım testi

Benimde teldekiyle hiç uyuşmuyor 14 veya 15. Günlerde yumurtlarken bu ay 23. Gün oldu yani anlamadım birde bişey sorucam ben ne zamanki korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşti stres mi sence dr sordum bir sorun yok dio her soruya cvp aynı :)

İşte korumasız bir yıldan önce sorun gözüyle bakmıyorlar ya ondandır benim ria varkende düzenliydi şimdide hiç şaşmıyo saat gibi maşallah Bide standart 28 gün beklemekten ve dua etmekten başka yapacak hiç bişey yok canım her ay yıkım olsada

Maşallah maşallah canım nazar değmesin çok düzenli senin ki o çok önemli..aynen dua edelim allah sağlık versin napalım biz elimizden geleni yapalım da gerisini allaha bırakalım ..kimseyle paylaşmadım hala korunuyoruz diyorum soranlara dr. Hariç tabi :) bir tek burda içimi döküyorum rahatlatıyorum sağol canım dinlediğin cvp verdiğin için ayrıca

Jasminay ne yaptın benim perşembe günü reglim bitti testi yapmaya başlayayım mı erken mi daha ayy ama içimde bi umutsuzluk oldu her ay aynı şey olunca çok keyifsiZim bu ara

Jasminay ne yaptın benim perşembe günü reglim bitti testi yapmaya başlayayım mı erken mi daha ayy ama içimde bi umutsuzluk oldu her ay aynı şey olunca çok keyifsiZim bu ara
Kaçıncı gün oldu canım adetin ilk gününden itibaren ? Benim de aynı senin gibi oldu 5-6 gün süren adetim 2 güne bitti şimdide kahverengi leke şeklinde bnde çok keyifsizim bende

Bugün 10. Gün olmuş canım daha ne test yaptım ne bişey bekliyorum öyle temizliğe verdim kendimi zaten umudum da pek kalmadı her ay bekle bekle aynı şey

Az önce bi deneyeyim dedim yaptım canım silik çizgi çıktı şimdi daha olmadığı anlamına geliyor bu değilmi çok kafama taktım çok kendimi buna endeksledim sanki hiç aklımdan çıkmıyor psikolojim bozuldu artık

Yok daha olmamış canım yarın yada öbürgün ki biraz daha koyu çıkacaktır bennde aynı senin durumundayım hiç çıkmıyor aklımdan elde değil planlı gebelik böyle birşeymiş demekki keşke kazara olsaymış diyorum gece uykuya dalamaz oldum benim daha 5. Gün günler geçmiyor napıcaz bilmiyorum

İyi canım olmamış olsun zaten hiç havamda değilim bende o kadar uzun süre spiral kullanmasaydım keşke diyorum ama vakti zamanı varsa yada kaderimde bi çocuk varsa eldende bişey gelmezki canım ayy toparlanmak lazım saldık iyice kendimizi pozitif olalım değilmi en güzeli

Haklısın iyice düşmüş modumuz hemen yükseltmek lazım eşimde çok üzülüyor zaten ben böyle olunca bir gün olacak ve o gün yakındır inşallah bol bol çalışın diyor dr lar ben bu ay birde onu denicem yani test de yapıcam ama bir yandan da gün aşırı birliktelik adetim başlayana kadar

Jasminay dün çalışmalar başladı bide incir kürü görüp duyup duruyordum nette bugün bi denemeye karar verdim sabah yapıp içtim şu bi hafta on gün boyunca devam edeyim diyorum denemekten zarar gelmez sende şimdiden başlasana daha erken başlamış olursun incirin zaten kendisi faydalı

Canım o kürü bende çok görüyorum saraçoğlunun sitesine girdim öncesinde soğan kürü yapın sonra incir yazıyodu soğan kürünüde adetten 1 hafta sonra başlayın diyo kafam karştı vazgeçtim sen nasıl yapıyosun kürü ?

Çok fazla araştırmadım canım ama soğan galiba hormonlarda sıkıntı varsa yapılıyor ama incir yumurtlama kalitesini artırıyor bi kaç gün 8-10 inciri biraz suyla haşlayıp içecem bi zararı olacağını pek sanmıyorum diğer soğan kürü havuç kürü bi sorun yoksa dengede olan hormonlarında dengesini bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…