adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
yarın normalde adet günüm. yerleşme kanamasına benzeyen bir kanama yaşamıştım. adetten 3 gün önce bhcg kanda 0,115 çıkmıştı. bugün okuduklarım bana umut oldu acaba geç döllenme olmuşmudur diye. ama acayip kasık ağğrısı var bilmem adetmi olucam. kızlar manevi desteğe ihtiyacım var hemde çooooooookkkkkkkk

İnşaAllah hamilesindir canım, benimde 6 gün var ve heyecanla bekliyorum.
Bugün test yaptım tek çizgi çıktı (

sanki adet olucam gibi geliyor ya bu ağrılar başladı yine. normalde 4 gün önce başlardı bu sefer rötar yaptı yarın bi olsun bakalım

benim de yarın adet günüm, umarım güzel haberler veririz birbirimize
ben de yumurtlama günümde lekelenme yaşadım, bakalım neler olacak...
adet öncesi olan lekelenmen umarım hamileliğine işarettir canım

sanki adet olucam gibi geliyor ya bu ağrılar başladı yine. normalde 4 gün önce başlardı bu sefer rötar yaptı yarın bi olsun bakalım

canım kafanda bitir adet olmayı önce yoksa geliyo bnm gecen ay öle oldu girdim cıktım ha geldi gelcek diye ve maalesef gelmişti...inş. olmazda hayırlı haberlerini alırız

inşalah hamiledirsin canım dualarım seninle bnm bat büyük ihtimalle 4 kasım ovulasyon testi kullandım çift çizgi çıktıgında gün asırı birlikteliklerimz oldu yumurtlamayı kacırmadım ancak hiç bir belirti yok sadece belime ve kasıgıma ince bi sancı giriyo ateşimde normal sanırım sen nasıl belirtiler yasıosun canım paylaşırmısın

benim de yarın adet günüm, umarım güzel haberler veririz birbirimize
ben de yumurtlama günümde lekelenme yaşadım, bakalım neler olacak...
adet öncesi olan lekelenmen umarım hamileliğine işarettir canım

canım sendede kasık ağrısı varmı adet ağrısı gibi

canım kafanda bitir adet olmayı önce yoksa geliyo bnm gecen ay öle oldu girdim cıktım ha geldi gelcek diye ve maalesef gelmişti...inş. olmazda hayırlı haberlerini alırız

inşaallah canım offf offfff evet adet olmayacağım yarın

benim bu güne kadar hiçbir belirtim yoktu. bugün sol kasıkta hafif ağrı var. birde şu an üşüyorum dünde ayaklarım buz gibiydi. sol kasığımdaki ağrıda batma gibi

benimde adetime 1,5 gün kaldı...heyecandan ölebilirim...çok istiyorm göbüşümde bebiş olsun. ben dijital ateş ölçerle ölçüyorum ateşimi geçen hafta 34lerde 35 lrde seyreden ateşim 36.5 çıkıyor..ve bende iltihap var dr çocuğun olmaz şuan dedi ama belki olur umuduyla bi heveslendimkiii anlatamam size...arada kasık batmam oluyor çok değil ama ayaklarım buzun içindeymiş gibi donuyor.başka hiç bir belirtim yok..göğüslerimde hiç bi değişiklik yok...ne dersiniz kızlar hami olabilir miyim?şansım var mı sizceee gebelik testi yapsam çıkar mıki 1,5 gün kalaaa

bazılarında çıkıyormuş bende çıkmadı. ateş yükseliyormu hamişken

ateşim 36,5 şimdi ölçtüm

buraya yeni üye oldum ama acayip takipçisi de oldum okumaktan hc sıkılmyrum benmde adetıme 3 gun kaldı bugundn beri acayıp mıdem bulanıo goguslerde sancı uclarında karıncalanma var ayaklarımda 3 çorap bır patik:) aşırı yiyorum şuara başım dönüyor ara ara ama çok az hissedilir şekilde amaaaaaaa soru işareti???? ya bunlar adet belirtisiyse yada daha kötüsü psikoljikse .....yiene burdaki belirtileri okurken kendını bulmak ve heyecanlanmak cok guzelll cok sevdm bu siteyi

test yaptınmı hiç

belirtiler yüksek allah nasip eder inşallah canım kanda baktır sabah erken saatlerde çıkar adetin gelmesedee geçmesede

36,5 iimiş inşallah hamişizdir kızzzzz

persembede benım adet gunum cok heycanlıyım gogus hassasıyetı var sık wc ye gıtme var aslında bu belırtı ıcın cok erken ama var yanı bıde ınanılmaz agrılarım var ayaga zor kalkıyorummmm bakalım hepımız sonuclarımızı yazarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…