• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

5 aydır okuyorum forumları kimsayal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren çok var bizimde 4.ayımız denemede ama çok stresli geçiyor heray beklemesi zor

Bizde mayıs ayından beri istiyoruz benimde bugün adet olacak mışım gibi ağrım var ama olmadım beklemek gerçekten çok zor çok stresli

Oldum diye banyoya gidiyorum olmamışım ohh diyorum başka ne belirtiteler var sende diğer aylardan farklı olarak Bende mesela ayaklar buz gibi ısınmıyor 2 gündür

Bunları belirti olarak görmelimiyim bilmiyorum her an adet olacak gibi hissediyorum geçen hafta mide bulantım hatta kusmam bile oldu baş ağrısıda oldu ama hep inşallah olmam diye dua ediyorum

Bu sabah itibariyle adet oldum yine hayalkırıklığı yine 1ay daha beklemek ve kimyasal geçirdiğim Aydan sonraki adet dönemlerim çok ağrılı geçiyor nedense:KK43:üstüne bide soğuk algınlığı Boğaz ağrısı.Bir zamanı vardır elbet hayırlısı deyip beklemekten başka çaremiz yok jasminay sen ne yaptın?

çok iyi anlıyorum seni üzülme lütfen yeni ay yeni umutlar olsun ben henüz olmadım ama baş ağrısı bnde de başladı sanırım stresten 3 buçuk yıllık evliyim 3 yıl istemedik eşimde bende şimdi istiyoruz olmuyor yaş 31 :( sen ne kadar zamandır istiyorsun merak ettim ?

Ben 8 yıllık evliyim 7 yaşındada bi kızım var yaş 34 ria kullanıyordum mayısta çıkartım o gün bu gündür istiyoruz ama çok üstüne düşünce olma süreci uzuyor sanırım. Kızıma hamileyken çok fazla baş ağrım olmuştu bu bence bi belirti inşallah hamilesindir ama gecikme olduysa senin yerinde olsam hemen test yapmıştım yaparsan sonucu bildir inşallah pozitif çıkar

Mrb arkadaşlar adete 6 gün kala yaptığım test negatifti , bugün adete 4 gün kaldı ve adet sancım var . Ama benim adet zamanından önce gelmez hiç 28 günde olur hep , belirtisi bu şekilde olan var mı

Ay ne güzel annesinn sen maşallah adı da zehranil sanırım :) evet 1 günlük gecikmem var testim de var elimde ama korkuyorum yapmaya birde geç döllenmeden şüpheleniyorum adetimin 14 15 günü ovülasyon olurdu buay 23.günü yakaladım 2 koyu çizgiyi o yüzden gebelik varsada yapsamda negatif çıkar

Yanii tabii haklısın bekleyebiliyorsan beklemek en güzeli ben biraz sabırsızım sanırım bugün adet günümde ama dün test yaptım mesela testin sonucunu bildir ama bende merak ettim bide ovülasyon testi kullanmadım hiç tavsiye eder misin sence kullanmalımıyım kimyasaldan sonra düzene girdi 28güne bi oluyorum yumurtlamada 14 gün olarak direk hesaplıyorum

Mutlaka yazıcam sonucu emin ol :) ilk iki ay testten haberim bile yoktu bu siteden öğrendim ne olduğunu ben 2 aydır kullanıyorum çok iyi tespit ediyor her ay değişebiliyor yumurtlama günü eczanelerde çok pahalı ve bulunmuyor internetten aldım 20 li 30 lu paketler var gebelik testleride hediyeli 30 tl falan kargo ücretsizdi adet 9. Günü başlıyorum yapmaya aldığım site n11.com markası laboquick :)

yarın normalde adet günüm. yerleşme kanamasına benzeyen bir kanama yaşamıştım. adetten 3 gün önce bhcg kanda 0,115 çıkmıştı. bugün okuduklarım bana umut oldu acaba geç döllenme olmuşmudur diye. ama acayip kasık ağğrısı var bilmem adetmi olucam. kızlar manevi desteğe ihtiyacım var hemde çooooooookkkkkkkk

slm 2011 yılında konu açmışsın
canım şuan hamilesin maşallahhh
ilk hamileliliğn mi , darısı bana olsun inşallah canım

Pardon yaa baya rahatsızım bugün ısrarla yazmışım sonucu yaz diye farkında değilim kusura bakma ben bi deneyeyim o zaman şu testleri onuda kullanınca daha fazla kafaya takar mıyım acaba ha bu gün ha yarın diye☹️

Dene bence de 2 güne geliyor sipariş verince . Eğer 28 günde bir oluyorsan 8. Günü başla testi yapmaya ilk günler t silik çıkıyor ama yumurtlama yaklaştıkça koyulaşıyor en koyu gün ve sonraki 2-3 gün birliktelik olmalıymış iyice öğrendim konuları takip ede ede :) bu arada kasıklarımda sancı saplandı gitmiyor olucam sanırım :/

Ewt baya mantıklı alayım bende çok sağol adet olunca yumurtlama günü bi daha hiç gelmeyecekmiş gibi oluyor moralim çok düşüyor bide bunu deneyeyim kasık ağrısı normal ama gebelik olsa da olur illaki benim de Reglim çok ağrılı geçiyor özellikle bel ve baş ağrısı bugün çok zor bi gün

Back