siyahask canım aynen senin durumundayım yaa kaç gündür çok stresliyim inşallah sonu senin gibi olur. Benimde bugün 4.gün ve gelen giden yok 2. gün akşamüstü test yaptım çok çok silik çıktı bende senin gibi bana öyle geliyo heralde dedim 3. gün sabah yaptım negatif çıktı, akşamüstü tekrar yaptım yine aynı çok silik ama gölgede diil hafif pembemsi anlamadım gitti. Arada regl ağrım tutuyo ama gelmiyo ama gebeliğe dairde hiçbi belirtim yok ne göğüslerde ne kasıkta hiçbi ağrım sancım yok. Ben bu ay hsg çekildim ondan gecikmiştir diye düşünüyorum ama testte şüpheye düşürdü ister istemez umutlanıyo insan. Kan tahlili yaptırcam bende ama daha erken 1 hafta 10 gün kadar geçerse yaptırıcam yoksada dr.a giderim artık inşalllaaahhh senin gibi benimde bebeğim gelmiştir umut oldun bana...
ecrntrk ne çok konu açmışsın arkadaşım hangisinden cevap yazacağımı şaşırdım. Reglden 3 gün önce negatif çıktıysa büyük ihtimalle negatiftir çünkü kanda çok erken belli oluyor ama allahtan ümit kesilmez inşallah geç döllenmedir bende 1 kez 2 gün varken bakırmıştım negatifti ama dr erken daha demişti sonra regl oldum gerçekten yoktu o yüzden çok kaptırma kendini yinede kötüyü düşün arkadaşım biliyorum çok zor ben 2,5 yıldır neler yaşıyorum bilsen sakinleştiriciler bile banamısın demiyo ama herşey rabbimin elinde o ol demeden olmuyor malesef vakti zamanı vardır elbet yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar eğer çok kafana takarsan reglini kendin geciktiriyo olabilirsin belkide benimde şuan durumum öyledir allah hepimize sabır versin daha fazla bekletmesin hiçbirimizi keşke ikimizde hamile haberlerimizi versek bikaç gün içinde