• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

arkadaşlar topiği baştan başa okudum. ecntrk İnşallah hayırlı haberlerini alırız.benimde adetime 8 gün var pek umutlu değilim aslında artık adet gelirse şaşmayacağım. oflu arkadaşım üzülme biz burada hepimiz umutlanıyoruz ama nedendir bilinmez genelde umudumuz boşa çıkıyor.neyse artık beklemekten başka çaremiz yok. olmazsada dünyanın sonu değil. Allah sağlık versin. önemli olan o. :34:

bugun itibaryle adetıme 2 gun kaldı ama bu gece basım agryo off yoksa adet mı olacamm bu ıkı gun bu belrszlıkle nası gececkkı

arkadaşlar topiği baştan başa okudum. ecntrk İnşallah hayırlı haberlerini alırız.benimde adetime 8 gün var pek umutlu değilim aslında artık adet gelirse şaşmayacağım. oflu arkadaşım üzülme biz burada hepimiz umutlanıyoruz ama nedendir bilinmez genelde umudumuz boşa çıkıyor.neyse artık beklemekten başka çaremiz yok. olmazsada dünyanın sonu değil. Allah sağlık versin. önemli olan o. :34:

ahh canım sağol. inşaallah canım hayırlı haberleri veririm şu an itibariyle adetim 1 gün gecikti

ecntrk arkadaşım Allah gönlüne göre versin inşallah
bence bi idrar testi yap benim 3 gün gecikmeden sonra çok silik bi çizgi çıkmıştı
hatta ben görmek istediğim için yanlış görüyorum felan sanmıştım
ondan sonraki günlerde sayısız test yaptım arada negatif çıkanda oldu yine silik çizgi çıkanda
ama çok şükür pozitif olanlar gerçekmiş kan testi yaptırdığımda emin olduk
inşallah sendede vardır bebiş ateşini gördüm yükselme var
adet olacakmış gibi hissediyo çoğu insan ayırt etmek çok zor belirtileri
hayırlı haberlerini alırız inşallah :81:

Son düzenleme:
ecntrk arkadaşım Allah gönlüne göre versin inşallah
bence bi idrar testi yap benim 3 gün gecikmeden sonra çok silik bi çizgi çıkmıştı
hatta ben görmek istediğim için yanlış görüyorum felan sanmıştım
ondan sonraki günlerde sayısız test yaptım arada negatif çıkanda oldu yine silik çizgi çıkanda
ama çok şükür pozitif olanlar gerçekmiş kan testi yaptırdığımda emin olduk
inşallah sendede vardır bebiş ateşini gördüm yükselme var
adet olacakmış gibi hissediyo çoğu insan ayırt etmek çok zor belirtileri
hayırlı haberlerini alırız inşallah :81:

siyahask canım aynen senin durumundayım yaa kaç gündür çok stresliyim inşallah sonu senin gibi olur. Benimde bugün 4.gün ve gelen giden yok 2. gün akşamüstü test yaptım çok çok silik çıktı bende senin gibi bana öyle geliyo heralde dedim 3. gün sabah yaptım negatif çıktı, akşamüstü tekrar yaptım yine aynı çok silik ama gölgede diil hafif pembemsi anlamadım gitti. Arada regl ağrım tutuyo ama gelmiyo ama gebeliğe dairde hiçbi belirtim yok ne göğüslerde ne kasıkta hiçbi ağrım sancım yok. Ben bu ay hsg çekildim ondan gecikmiştir diye düşünüyorum ama testte şüpheye düşürdü ister istemez umutlanıyo insan. Kan tahlili yaptırcam bende ama daha erken 1 hafta 10 gün kadar geçerse yaptırıcam yoksada dr.a giderim artık inşalllaaahhh senin gibi benimde bebeğim gelmiştir umut oldun bana...
ecrntrk ne çok konu açmışsın arkadaşım hangisinden cevap yazacağımı şaşırdım. Reglden 3 gün önce negatif çıktıysa büyük ihtimalle negatiftir çünkü kanda çok erken belli oluyor ama allahtan ümit kesilmez inşallah geç döllenmedir bende 1 kez 2 gün varken bakırmıştım negatifti ama dr erken daha demişti sonra regl oldum gerçekten yoktu o yüzden çok kaptırma kendini yinede kötüyü düşün arkadaşım biliyorum çok zor ben 2,5 yıldır neler yaşıyorum bilsen sakinleştiriciler bile banamısın demiyo ama herşey rabbimin elinde o ol demeden olmuyor malesef vakti zamanı vardır elbet yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar eğer çok kafana takarsan reglini kendin geciktiriyo olabilirsin belkide benimde şuan durumum öyledir allah hepimize sabır versin daha fazla bekletmesin hiçbirimizi keşke ikimizde hamile haberlerimizi versek bikaç gün içinde:16:

siyahask canım aynen senin durumundayım yaa kaç gündür çok stresliyim inşallah sonu senin gibi olur. Benimde bugün 4.gün ve gelen giden yok 2. gün akşamüstü test yaptım çok çok silik çıktı bende senin gibi bana öyle geliyo heralde dedim 3. gün sabah yaptım negatif çıktı, akşamüstü tekrar yaptım yine aynı çok silik ama gölgede diil hafif pembemsi anlamadım gitti. Arada regl ağrım tutuyo ama gelmiyo ama gebeliğe dairde hiçbi belirtim yok ne göğüslerde ne kasıkta hiçbi ağrım sancım yok. Ben bu ay hsg çekildim ondan gecikmiştir diye düşünüyorum ama testte şüpheye düşürdü ister istemez umutlanıyo insan. Kan tahlili yaptırcam bende ama daha erken 1 hafta 10 gün kadar geçerse yaptırıcam yoksada dr.a giderim artık inşalllaaahhh senin gibi benimde bebeğim gelmiştir umut oldun bana...
ecrntrk ne çok konu açmışsın arkadaşım hangisinden cevap yazacağımı şaşırdım. Reglden 3 gün önce negatif çıktıysa büyük ihtimalle negatiftir çünkü kanda çok erken belli oluyor ama allahtan ümit kesilmez inşallah geç döllenmedir bende 1 kez 2 gün varken bakırmıştım negatifti ama dr erken daha demişti sonra regl oldum gerçekten yoktu o yüzden çok kaptırma kendini yinede kötüyü düşün arkadaşım biliyorum çok zor ben 2,5 yıldır neler yaşıyorum bilsen sakinleştiriciler bile banamısın demiyo ama herşey rabbimin elinde o ol demeden olmuyor malesef vakti zamanı vardır elbet yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar eğer çok kafana takarsan reglini kendin geciktiriyo olabilirsin belkide benimde şuan durumum öyledir allah hepimize sabır versin daha fazla bekletmesin hiçbirimizi keşke ikimizde hamile haberlerimizi versek bikaç gün içinde:16:

inşallah gelir bebişin canım arada çıkan negatifler başka marka testti..testler bozuktu sanırım
4 gün geçmiş hastalığın bir hafta bekleyemezdim senin yerinde olsam çok silik bile olsa çizgi çıktıysa pozitiftir canım
zaten yapmadan önce iyice bak teste hiç çizgiler belli bile olmuyo çizgi yeri belirginleşmişse vardır bebişin inşallah
Allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin
belirtilere gelince herkes farklı yaşıyo benim adet olacakmışım gibi ince sızılar vardı kasıklarımda ama
göğüslerimde hiç bi belirti felan yoktu öğrendikten bir hafta sonra şişmeye başladı benimkiler :17:
anlıcağın belirtileri karşılaştırmamak lazım
bazen psikolojik bile olabiliyo seninde dediğin gibi ben hamileliğimden 2 ay önce tam 16 gün gecikme yaşamıştım sırf o moda girdiğim için
inşallah sizinkiler öyle değildir bebişler bu ay gelivermiştir
dualarım tüm bebek isteyenlerle :34:

Benim üçüde aynı testti ama o negatif olanı apar topar yapıp attım açıkçası belki doğru gösteren oydu pozitif gösterenlerde bi sorun vardır bilemiyorum ama şimdiye kadar hayatımda hiç böyle çıkmamıştı aynı marka test kullanmışlığımda var bi şüphe kalıyo malesef. Haa birde testleri almadan önce evde ovulasyon testi vardı 1 tane burda okumuştum o testler gebelik testinden bile önce gösteriyomuş diye regle 2 gün varken yapmıştım o da negatifti. Bekleyip görcez bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dediğim gibi hsgden olabilir bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah yoksa aşılamaya başlıcam çok korkuyorum.
Kan testi için beklicem canım çünkü umudum yok hem dr.a ezil büzül rica et hem canını yak hemde negatif sonuç al kaldırcak durumum yok valla elimde daha test olduğu halde onu bile yapasım yok regl olana kadar biraz mutlu olayım bi umut var diye. Ama 1 haftayı aşarsa artık korkumdan giderim bi sorunmu var diye inşallah bişe yoktur.
Benim göğüsler 2-3 gündür çok azcık acıyolar regl öncesi gibi yani yumuşaklar dolgun değiller çok beyaz olduğum için damarlar hep görünüyo zaten, belim bazen çok şiddetleniyo bazen hiç ağrımıyo, çok su içiyorum ve wcye çıkıyorum, bi üşüyüp bi yanıyorum bide başım ağrıyo yani şüphelenceğim bi durum değişiklik yok. Yalnız midemde değişik bi ağrı var aşırı yemek yemişim gibi yanma ile ağrı arası birde akıntım oluyo pek olmazdı olsa bile ardından hemen regl olurdum geçende çok şiddetli regl ağrım oldu eskiden o ağrıdan sonra hemen gelirdi şimdi yok hormonlarım horon tepiyo diyorum eşime:) Ya dediğim gibi herşey allahın elinde o kısmet ettiyse vardır yoksa bidahaki aya eder inşallah.

Son düzenleme:
pozitif testilerin yanlış çıkacağını sanmıyorum
bende aynı şeyleri düşündüm negatif olan bozuk değilde pozitif olan bozuktur diye
ama beta hcg yükselmemişse silik bile olsa o çizginin çıkmak gibi bi ihtimali yoktur
yinede umutlandırmak istemem seni belki öyle olsun istediğimdendir bilemiyorum ama sende bebiş var gibi geliyor bana
inaşllah vardır bebiş canım hayırlı haberlerini alırız
ayrıca dediğin gibi bi gecikme olması olabileceği anlamına gelir
vucüt kendini hazırlıyodur en azından benimki öyle olduda diyebilirim çünkü 16 gün gecikme önemsenmeyecek bi gecikme değildi bende
kendini çok kaptırmadan ama yinede olumlu sonuçları düşünerek geçir zamanını
hiç stres yapma bu ay olmazsa bi dahaki ayada olabilir umut etmek en güzel şey
ve bunun sonunda mükafatını almak
Allah en hayırlı zamanda versin inşallah bebeğini ve hayırlı zaman bu aydır inşallah :34:

inşallah bebektendir canım teşekkür ederim iyi dileklerin için evt alıştım artık olmazsa kısmet en kötü ihtimal aşılamada olur belki hem ikizde olma şansı var o zaman eşimdede bendede bilinen bi sorun yok en kötü ihtimalle aşılama tutar diye düşünüyorum zaten. Ecrntrk nerelerde acaba konu sahibi yok ortalarda eğer hamileyse inşallah hemen öğrenir yoksada inşallah hemen regl olur belirsizlik çok zor.

inşallah canım birazda kısmet meselesi tabi
yiğenim 3 sene uğraştı gitmediği doktor kalmamıştı ne eşinde ne kendinde hiç bişey çıkmadı
aşılama yaptıktan sonra oldu şimdi 2 yaşında dünyalar tatlısı bi kızı var
diyiceğim şu kafana ne kadar çok takıp vesvese yaparsan o kadar gecikiyo
konu sahibi Ecrntrk arkadaşımda okuduğum kadarıyla akşamları girebiliyo sanırım nete
inşallah oda sende ilerleyen günlerde hayırlı haberler yazarsınız buraya :3:

canım canım canımmm... okadar çok konu açıyorum çünkü hergün yeni bişey duyuyorum kafam karıştı artık :(( ben bugün doktora gittin kan testi negatif ama doktorda benim bebeğim olacağını düşünüyor bende:((

kızlar çalışıyorum o yüzden her zaman sabah giremiyorum nete malesef. akşamları okuyorum. başımdan geçeni anlatayım size. sabah dr'a gittim. belirtileri söledim kan tahlili yapalım dedi. ben yaptırdım negatif dedim. hatta o saçma sapan idrar testlerine verdiğim paraları bile söyledim. illaki kan tahlili deyince yaptırdım ve sonuç negatif. yarın ultrason çekecekmiş hala beni hamile zannediyor varmı böyle bişey psikolojimi bozdu yaaaaaaaaaa

$Laboratuvar Sonuç Alma.webp

kan testi

canım belki kist varmı diye bakıcaktır. zaten bebek hemen görünmez. bir aksilik varmı diye bakıcaktır. adet olmamanın hamilelik dışında birçok nedeni var çünkü. hem geç döllenme olduysa kandada geç çıkar. tabii doktorlar daha iyi bilir.

Canım üzülmeni hiç istemem ama değer çok az geç döllenme bile olsa bu kadar olmazdı diye düşünüyorum en azından 50 gibi falan çıkardı senin 0.5 ama şüphe duyduğun için kendin geciktiriyosun reglini. bende başka bi test yaptım biri bariz pozitif biri negatif kafayı yicem kan testide olumsuz çıkcak diye kan vermeye gidemiyorum:18:
Bak böyle gecikmeler bebeğin gelmesine yakın olurmuş bu ay olmazsa bidahaki ay olur ben2,5 yıldır bekliyorum hayırlısı neyse o olsun.

Canım üzülmeni hiç istemem ama değer çok az geç döllenme bile olsa bu kadar olmazdı diye düşünüyorum en azından 50 gibi falan çıkardı senin 0.5 ama şüphe duyduğun için kendin geciktiriyosun reglini. bende başka bi test yaptım biri bariz pozitif biri negatif kafayı yicem kan testide olumsuz çıkcak diye kan vermeye gidemiyorum:18:
Bak böyle gecikmeler bebeğin gelmesine yakın olurmuş bu ay olmazsa bidahaki ay olur ben2,5 yıldır bekliyorum hayırlısı neyse o olsun.

canım doktor bugün muayene etti kist falan yok şükür. folik asit verdi. geç döllenme varsa kanda ve ultrasonda çıkmaz dedi. 10 gün içinde adet gelmezse tekrar kan testi yapacakmış

Doktor tabiki daha iyi bilir inşallah hamilesindir canım varsa allah sana bağışlasın yoksada bidahaki ay kısmet etsin inşallah hiç takma kafana herşey inanki kader kısmet neyse ona varıyor sadece hayırlısı olsun de bekle Allahın vardır belirlediği bi vakit. Kaç aydır istiyosun?

Back