adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

tam yumurtlama günümde gittim canım..antibiyotik verdi fitil verdi birde hap.kullandım bittii...faydası olmuş mudur bilmem[/Q
bence olmuştur geçmiştir bile. ne kadar oldu evleneli

ay ya sanki adet olucam gibi hissediyorum kendimi...karnımda öle bi sızı var....inşallah olmam dicem amaaa hiç sanmıyorum geliyorum derrrr yakındaaa

neyse yarın işten geldiğimde devam ederim bilgileri paylaşmaya...çok uykum var bir de işe gidecem sabahleyinnn:)) allah rahatlık versin.... ayaklarınızı sıcak tutun...

ben koltuk altı ölçüyorum bazıları kasıktan bazıları dil altından o sana kalmış...hamilelikte vücut sıcaklığı artarmış ben öyle biliyorum

Hımmm teşekkür ederim canım :) İnşaALLah Rabbim gönLünüze göre en kısa zamanda ama hayırLısı ise versin kucağınıza bebişLerinizi

ay ya sanki adet olucam gibi hissediyorum kendimi...karnımda öle bi sızı var....inşallah olmam dicem amaaa hiç sanmıyorum geliyorum derrrr yakındaaa

aynen bende öyleyim yaaaaaa pofffff

benimde 5 gün geçti hala test yapmadım.ilk defa geçikti reglim bugün eczanenin önünden geri dönmezsem alacağım test
Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

benimde 5 gün geçti hala test yapmadım.ilk defa geçikti reglim bugün eczanenin önünden geri dönmezsem alacağım test
Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

neden yapmıyorsun ki. bu ay olmazsa sonra olur. hadi çabuk yap

günü ve saati şaşmadan adet oldum...
artık sizlerin güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar, bu süreç beni gerçekten üzmeye başladı((

bu ay su adetı bende duzenlı olabılsem dıye beklıyorum aslında herkesın beklentısı farklı bende bebek ıstıyorum ama önumuzdekı ay ınsallah tedavıdeyım henuz ve adet olmak ıstıyorum

ben daha adet olmadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…