MERHABA,AYIN 12SİNDE ADET OLMAM GEREKİYORDU,HALA OLAMADIM.ADET BELİRTİSİ DE YOK.İKİ GÜNDÜR GÖĞÜSLERİM ACIMAYA BAŞLADI VE AKINTIM VAR.TEST YAPIYORUM,NEGATİF.BENİM GİBİ OLAN VAR MI,İDRAR TESTİNDE NEGATİF ÇIKAN SONRA HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MIIIII:çok üzgünüm:
klişe olacak ama kan testi yaptır güzelim.....:ecrin_bebek:
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.
slm arkdşlr benim 8gün geçti adetten ama adet olamadım ve belirtiside yok adetimşn bende 2 kez tahlil yaptıma ama negatif sabah yapmadım eşimin meragıyla aksam yaptım testleri benim adetim çok düzenli ama bu kez çok günüm geçti ne anlamdım çok istiyorum bebeğim olsun
intestin, referans değerinin altında sonucun. o-5 mIU arası değerler gebe olmayan bir kadında olan normal değerler. üç hafta sonra bu değerler artmaya başlar eğer gebeysen, normal giden bir gebelikte 2 günde değerler 1 kat artar. bence gebe değilsin. istersen bir hafta sonra hala regli olmamışsan tekrar bir kan testi yada usg ile içini rahatlat ama bence olucaksın:)
Galiba en garip olanını ben yaşadım kızlarrr.
Son adet tarihim 12 Eylül. 14 Ekimde adet olmalı idim ama olmadım. Ekim ayının sonuna kadar idrar testlerim bazen negatif bazende çoook silik ikinci çizgi gösteriyordu. ama tüm kan testlerim negatifdi. Bu arada ultrasonda folikul kisti çıktı 2 cm. Doktorum bu ay yumurtlamamışsın o yüzden adetin gecikiyor dedi ve kist kayboluncaya kadar hamile kalmanı engelleyecek dedi ve bende artık hamile olmadığıma inanmaya başladım. Doktorum progesteron iğnesi yazdi adeti hızlandırmak için ve 4 gün ara ile progesteron iğnesi vuruldu bana. ama hala tık yok adetten.
Kasım ayının ilk başlarında tekrar idrar testi yaptım ama bu sefer daha çok umutsuzlandım çünki tamamen negatif çıkmıştı. Silik çizgi bile yoktu. Bu arada bir sürü ilaç antibiyotik falan kulandım. Dün yanı 14 kasımda tekrar ultrasona gittim acaba kist kaybolmuş mu diye bakmaya ama doktorum ultrasonda bakar bakmaz aaa sen hamilesin dedi hemde 2-3 haftalik hamile. Düşünebiliyormusunuz eve koşturdum tekrar idrar testi aldım ve bu sefer koyu rengte çift çizgiyi gördüm. İnanabiliyormusunuz ben hala inanamıyorum şoktayım resmen. Bu arada sık sık idrara çkma dışında hiçbir hamilelik belirtim de yox
Sonuç olarak ben hamile olduğumu idrar testinde tam olarak adetimden 32 gün geçtikten sonra öğrendim inanılması güç ama doğru kızlar. Başkası bana böyle birşey anlatsa inanmazdım ehrhalde ama benim başıma geldi
ne kadar güzel yaaa hayırlısı olsun canım. bende bu haberi duymayı öyle çok istiyorum ki. allah hayırlı evalt versin sağlıkla geçsin hamileliğin...
bende son adet tarihim 22 eylül kan testim on gün öncesi negatifti. acaba benimde böle bişey olabilrmi hala adet olmadım bende bi kontrole gideyim doktora..bak umutladım şimdi.. on gün önce doktor bana fitil verdi idrar yolu enfeksiyonu var dedi onu kulladım. hem onu kontrol ettirmiş olurum..
Teşekkür ediyorum canım. Tabiiki mutlaka git doktor kontrolunde ol her zaman ve en önemlisi benim gibi yapıb ta gereksiz yere antibiyotik kullanma. Adet olmadığın sürece kesinlikle doktorun söylemedikce antibiyotik ilaç falan kullanma.
İnşallah senin de mutlu haberini alırız en kısa zamanda. Bizi habersiz bırakma lütfen. arada sırada idrar testi al yap bakalım ne göstericek. Sabah ilk idrarı ile yap bu arada ve ilk 10 dak çıkan çızgıyi bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?