• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.

Civan perçemi vs bebeğin düşmesine sebep olabilir gebelik varsa.Şuan için öyle şeyler kullanamam.Ki zaten Progestan kullandım gebelik yoksa adet olurum.Ben hayatım boyunca hiç düzensizlik yaşamadım.Söktürücü nedir bilmem.Bütün gebelik belirtileri ile bu gecikme doğal olarak hamile olduğum şüphesini uyandırıyor
Kullan demedim ben de zaten kan testinden sonra olmadığına emin olunca kullanmıştım doktor olma ihtimali var diyorsa bir şey kullanmaman gerek tabi ki

Gebelikten şüphelendiği için Progestan verdi diye düşünüyorum ben de.Tutunmaya da yardımcı oluyormuş.Hakkımızda hayırlısı.

Umarım hamilesin hamileyizdir 🙏Bütün belirtiler i gördüm ve bugün adet gecikmesi nin 23.günü.Benim için tarihte bir ilk .Bir iki farkederdi ama böyle bir şey ilk defa yaşıyorum.İdrar testi hiç yapmadım.Sadece kan verdim.Hormon vücutta yeter li derecede olmayınca kanda çıkmayabiliyor.Perşembe doktora gidicem tekrar
Umarım ben değilimdir test yanıltıyordur birde geçen ay çok ağrım var diye xemol diye bir ilaç yemiştim 500ml serumla bir hafta dodex kullandım etkilemiş midir bilmiyorum

Neden değilimdir dedin kullandığın ilaçtan dolayı mı
Hem o yüzden hem de çok riskliydi ikinci doğum kızım şuan 2,5 yaşında korunuyorduk aslında ama nasıl oldu inanın anlamış değilim kadın doğuma da randevu almıştım regl olucam spiral taktırırım diye şimdi ne için gidecem şaka gibi kasete bakıyorum bişey yok erken gebelik testine bakıyorum ilk yaptığım anda bişey çıkmadı ertesi gün akşamına hafif silik çizgi çıktı

Hem o yüzden hem de çok riskliydi ikinci doğum kızım şuan 2,5 yaşında korunuyorduk aslında ama nasıl oldu inanın anlamış değilim kadın doğuma da randevu almıştım regl olucam spiral taktırırım diye şimdi ne için gidecem şaka gibi kasete bakıyorum bişey yok erken gebelik testine bakıyorum ilk yaptığım anda bişey çıkmadı ertesi gün akşamına hafif silik çizgi çıktı

Canım hala adet olmadım gebelik de yok.Çok üzülüyorum hayatımda bir ilk yaşıyorum 😞Bugün son adetimin üdtünden 45 gün geçti
bende 2 ay önce 45. günde adet oldum doktor stres yaptığın için yumurtan çatlamayıp kiste dönmüş demişti

Ben ne stres yaptım ne aklımdaydı hamilelik.Ayrıca geçen hafta doktor ultrasondan baktı kist yok dedi.Burda herkes kist deyince kist var mı diye sordum kist falan yok dedi doktor

Bugün son adetimin üstünden 50 gün geçti.Bir ilk yaşıyorum adetlerim düzenliydi hep

evde idrar testi yapsanız progestana rağmen olmamışsınız belki gebeliktir

Evde idrar testi hiç yapmadım nasıl yapılır onu da bilmiyorum.Annem de ısrarla idrar testi yap diyor.Dün Progestan bitti.Kullanırken olmadım bakalım ilaç bittikten sonra olacak mıyım.Benim bu kadar gecikmesi mümkün değil ben hamileliğe yoruyorum.Kupkuru olmuşum akıntım dahi yok olacağıma dair bir emare de yok

Back