• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gn gecikti..ama test hep negatif

benimde son adet günüm 22 eylül daha öncesinde adet düzensizlikiğim hep vardı. doktor cyclo-pronovia verdi onu kullandım ilaç bitti 2 gün oldu sanırım 3-4 gün sonra adet olunuyormuş.benim 2 günüm kaldı beklemedeyim şimdi. ama bunun yanında kasıklarımda ağrılar çok fazlalaştı, birkaç gündür bulantım da var, idrar koyulaşmam çok fazla... psikolojk olmasından korkuyorum acaaba en ii cevabı kaç gün daha beklemem gerekecek?

bende duphaston kullandım adet söktürücü.ilaç bitti 3 gün sonra oldum.ama 10 gün sonra olanlarda varmış...

bende duphaston kullandım adet söktürücü.ilaç bitti 3 gün sonra oldum.ama 10 gün sonra olanlarda varmış...

Duphaston-un içeriği progesterondur sanırım. Bana da normal progsteron iğnesi yazməştı zaten ama ben iğne olmama rağmen adet olmadım.

Progesteron hormonu hamilelik yoksa adeti hızlandırır, hamilelik varsa hamileliği güçlendirir zaten. Progesteron kullanılmasından 10 gün geçmesine rağmen adet olmayan bayan ilk önce hamilelikten şübhenemelidir. Benim doktorum böyle söyledi.

benimde 3 kasımda hastalanmam gerekiyordu kan tahlilinde değer 0,1 bir hafta sonra hastalanmazsam tekrar çağırdı gittim yine 0,1 ve adet söktürücü verdi kullanmak için biraz daha beklesem mi beklemesem mi bilemedim? Sizce ne yapmalıyım?

benimde 3 kasımda hastalanmam gerekiyordu kan tahlilinde değer 0,1 bir hafta sonra hastalanmazsam tekrar çağırdı gittim yine 0,1 ve adet söktürücü verdi kullanmak için biraz daha beklesem mi beklemesem mi bilemedim? Sizce ne yapmalıyım?

5 gün daha bekle doktora git bidaha yine 0.1 se degerin ozaman kulan cnm:)

Evet cnm doğru sölüyorsun beklemem hayrıma olacak sanırım

yani bana kalırsa cnm diger regl tarihine kdr bekle yine olmassan ilaçı kulan sonucta diger adet tarihinede bşy kalmamışş..hani aylarca olmasanda rahatsızlık verse anlarımda daha sen bekle ben olsam ikinci ayda regl olmassam giderim doktora:)yine sen bilirsin tabi:):)::):)

yani bana kalırsa cnm diger regl tarihine kdr bekle yine olmassan ilaçı kulan sonucta diger adet tarihinede bşy kalmamışş..hani aylarca olmasanda rahatsızlık verse anlarımda daha sen bekle ben olsam ikinci ayda regl olmassam giderim doktora:)yine sen bilirsin tabi:):)::):)

evet canım sağol öyle yapmayı düşünüyorum...bebiş olmadığı kesin ama insan yinede korkuyo doğrusu

Arkadaşlar yeni üye oldum benimde adetim 3 gün geçti, idrar testi negatif15 senedir adet olurum bir gün sapmadı siklusum 28gündür 6 ay önce dr'a gözüktüm smear testi falanda yapıldı turp gibiydim acaba sonradan kist falan olmuş olabilirmi ?

Arkadaşlar yeni üye oldum benimde adetim 3 gün geçti, idrar testi negatif15 senedir adet olurum bir gün sapmadı siklusum 28gündür 6 ay önce dr'a gözüktüm smear testi falanda yapıldı turp gibiydim acaba sonradan kist falan olmuş olabilirmi ?

bende de aynı sorun var arkadaşım bu ay. 3 gün oldu idrar testleri hep negatif. benim de adet sikklusum 29 gün. yarın kan tahliline gideceğim hayırlısıyla. bakalım ne var çıksın ortaya belirsizlik ne kadar zormuş

Ne çok kişi varmış aynı durumda olan...benim de 29unda olmam gerekiyordu idrar testleri hep negatif,hiçbir regl belirtisi de yok,ilk defa böyle bir şey yaşıyorum onun için telaş yaptım,yarın 7.gün artık kan testi yaptırıcam galiba...

kızlar bu sık rastlanan bir durum. hamile olmayı ümit ettikçe beynimiz bzimle oynuyor. ben çok yaşadım adet günü gecikmesini,negatif testi ama sonu hep hüsran oldu.inşallah sizinki mutlulukla biter.

kızlar bu sık rastlanan bir durum. hamile olmayı ümit ettikçe beynimiz bzimle oynuyor. ben çok yaşadım adet günü gecikmesini,negatif testi ama sonu hep hüsran oldu.inşallah sizinki mutlulukla biter.

Canım işin kötüsü henüz biz bebek düşünmüyoruz.Beynim yanlış mı anladı acaba=)Neyse bugün regl oldum çok şükürr.

evet benim kan testim de negatif çıktı kızlar. doktora o zaman neden ben adet olmadım diye sordum. öyle olmak istediğiniz için dedi. gerçi bu bizim ilk denememizdi ve ben eşimin işi dolayısıyla yumurtlama dönemimde ilişkiye girmemiştim. diğer günlerde sadece 3 defa ilişki oldu ve o zaman bile umutlandım. ama size tavsiyem sakın kendinizde belirti aramayın. özellikle de adetiniz geçene kadar yoksa insan öyle bi yıkılıyo ki

canım konuyu henüz gördüm bende idrar testi yapmıştım hemde defalarca ama hep negatifti dedim kesin hamile değilmi başka bir sorun var doktora gittim test yapıldı ve ultrasonda minicik bi kese gördük şimdi 22. haftamdayım yani umutsuzluğa kapılma canım hemen bir kan testi yaptır

berenbozcum ilk önce moralini bozma diyecegim canım...inşallah da hamilesindir tabiii...kötü düşünceleri kafandan at bi...kist bile olsa korkma artık bunlar ilaçla eritilebiliyor yani bu kadar endişe etme canım benim...bak benimde bir arkadasım var hatta bu konuyu görse hemen yazar sana olayı...onun da hamileligi testlerde çıkmadı...kanda gösteriyor sadece...herkesin bir degil...çıkmayabilir varsada.tabii sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme de...ama diyecegimm illa testlerde kesin çıkar diye birşey söz konusu degil canım...
hatta bir arkadasımız var o da yeni hamiş.adeti 18 gün geçti testte negatifti 28 inci günü yine yaptı anca o zaman silik çizgi çıkmıştı..böyle olan da var..
haberini bekliyoruz cnm.inşşşş vardır hadi bakalım.

slm bazen gebelik testleri geç çıkıyor.benim adetim 5 gün geçmişti kan testi yaptım çıkmadı.20 gün sonra çıktı benimde zamana bırak hayırlısı olsun.

Benim adetim 2 hafta gecikmesine rağmen test hep negatif çıkıyordu ki yumurtalıklarımda garip bir sıcaklık ve gerginlik hissediyordum , bir sürü test kullanmak zorunda kaldım artık testsiz çiş benim için bir anlam taşımıyordu :9: , 2,5 haftalık gecikme sonunda tekrar test yaptım ve silik çift çizgiyi zar zor görebildim , kan testi yapmaya gittim hemen ve hamile old. ortaya çıkmış oldu. Neden testlerde bunu bu kadar geç gördüm bilemiyorum belki geç döllenme vs. vs. dir.
Umutlandıran tecrubeler hepsi...:) :nazar:

Peki bu negatif sonuç aldığınız idrar testleri hep aynı markamıydı ? Farklı markalarmıydı ??

Back