cevap verdiğin için teşekkür ederim..ya,okuyorum,adet günü çift çizgi görenler var.benim 6 gün oldu,test hala negatif...hiç böyle olmamıştı.sen hamile misin
canım sıkma canını benim arkadaşımın oğluşu tam iki ay boyunca kendini testte göstermedi.
Merhaba Arkadaşlar ; Bende 4 gün geciktim hatta 5 gün oldu diyelim.. Bugün test yaptım negatif çıktı bende pico vardı ama kilolu fln değilim hatta çok zayıfım doktorum senin hamile olmaman için bir neden yok dedi ama 5 aydır korunmama rağmen hamile kalamadım inşallah bu sefer hamileyimdir. Dualarınızı bekliyorumYarın doktora gitmeye karar verdim uyku bile uyuyamıyorum acabalardan Rabbim isteyen herkese versin inş. çok zor bişey böyle beklemek.... Size sorum testte çıkmamasına rağmen hamile olabilirmiyim ? Yada pico lu iken de hamile kalınır mı ?
Merhaba Arkadaşlar ; Bende 4 gün geciktim hatta 5 gün oldu diyelim.. Bugün test yaptım negatif çıktı bende pico vardı ama kilolu fln değilim hatta çok zayıfım doktorum senin hamile olmaman için bir neden yok dedi ama 5 aydır korunmama rağmen hamile kalamadım inşallah bu sefer hamileyimdir. Dualarınızı bekliyorumYarın doktora gitmeye karar verdim uyku bile uyuyamıyorum acabalardan Rabbim isteyen herkese versin inş. çok zor bişey böyle beklemek.... Size sorum testte çıkmamasına rağmen hamile olabilirmiyim ? Yada pico lu iken de hamile kalınır mı ?
arkdaşlar bende 5 gündür hastalanmaddım acaba hamile olabilirmiyim ne zaman kan tahlili yaptirim.
yaaaaaaaaaaaaaaaa beni duyan yoooooooookkkkkkkkkkmuuuuuuuuuuuuuu arkadaşlar lütfen bi ses bi cevapmerhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi. doktor düzelmenin 3 aydan sonra gerçekleşeceğini söyledi. ama adetim 13 gün gecikti. adetlerimde hiç bir düzensizlik yaşamıyordum en fazla 3 gün gecikirdi. gecen ayda 9 gün gecikti ama yoğun adet belirtileri vardı. şu an hiç bir adet belirtisi ağrı yok sadece kasıklarda hafif sancı var oda bugün başladı. 6. gün test yaptım negatifti. acele cevap yazarsanız çok mutlu olurum.bide 2 ay önce progesteron ve klomen ve monodoks kullandım kistmi bebekmi?
ya inş hayırlısıyla benimde hamile oldugum ortaya çıkar ne bileyim bu kadar gecikmeden sonra hemde düzenli bir adet gören biri olarak.ama nasip bu işler bir hafta daha bekleyip tekrar test yaptırıcam.senin adına sevindim cnm hayırlı olsun bebeşin:)gerçekten kan testi ve gebelik geç çıkan insanlar için bu süre bekleme bir sabır işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?