canım sıkma canını benim arkadaşımın oğluşu tam iki ay boyunca kendini testte göstermedi.
cnm kardeşim seni korkutmak istemem aama benimde adet tarihim 4 marttı ve hala olmadım 13 marta kadar ara ara test yaptım gebeligi istiyorum ya belki geç döllenmedir diye bekledim hep sonra 13 marta kan tahliline gittim dr kandan önce muayene edelim seni dedi oldum ve 36x28mm büyüklüğünde nur topu gibi kir kistimin oldugunu öğrendim benim adetim çok düzenli idi bu ilk gecikmem ve dr lar strese baglıyor bu kisti şimdi adet söktürücü ve sogan suyu içiyorum bakalım ne zaman adet olabileceksem demen o ki sende bir an önce git dr belkide kisttir
eftelya,kaç gün geçmişti adetin.bugün 7.gün,yine test yaptım yine negatif.sanırım dr gitmem gerek yaa
canım senle tam aynıyız bende 12 sinden beri misafirlerimi bekliyorum gelmediler test yaptım negatif sıkmıstı
ama ben bugün dr gittim ultrasonla baktı bisey göremedi normal gözükmeyebilir kücükse gözükmez dedi kan testi yaptık yarın gidicem tekrar ona göre bakıcaz artık hamis degilsem ne oldugunu ögrenicem allah korusun kist varsada erkenden ögrenmis olurum
sende bi baktır canım istersen bi kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?