- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızz narmik yakaldım seni :))) ne işin var burada :)))))))
kanda ve idrarda hamilelik testi negatif ama hamilelik olabilir mi???
merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım..Ben ve eşim çocuk yapmayı düşünüyoruz 18.08.2012 adet gördüm 5 gün normal sürdü ondan sonra hala adet görmedim 7 gün geçti normal de düzenli oluyorum bir sonraki ay bir gün öne atıyordu ama bu ay adet görmedim 20.09 da idrar testi yaptım negatif ama ikinci çizgi hafif belirgindi sonra 21.09 da kan da gebelik testine baktırdım gene negatif B- HCG (mini VIDAS) < 2 çıktı dün gene idrar testi yaptım negatifama 7 gün geçti hala olmuyorum belim de hastalanacakmısım gibi ara sıra siddetli ağrı oluyor normalde çok sık lavaboya gitmem ama biraz sıklaştı ve karnım da kasıklarım da ağrı oluyor.Ne yapmalıyım başından benzer bi olay geçen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Benim adetim 2 hafta gecikmesine rağmen test hep negatif çıkıyordu ki yumurtalıklarımda garip bir sıcaklık ve gerginlik hissediyordum , bir sürü test kullanmak zorunda kaldım artık testsiz çiş benim için bir anlam taşımıyordu, 2,5 haftalık gecikme sonunda tekrar test yaptım ve silik çift çizgiyi zar zor görebildim , kan testi yapmaya gittim hemen ve hamile old. ortaya çıkmış oldu. Neden testlerde bunu bu kadar geç gördüm bilemiyorum belki geç döllenme vs. vs. dir.
arkadaşlar benimde bugün tam 5 gün oldu hala olmadım ne kan nede idrar testi yapmadım çok merak edıyorum sizce yaptırmalımıyım testi zamanımı
adetınız gecelı 5 gun olmuş tabıkı zamanı artık. eğer duzenlı adet göruyorsanız kesın sonucu verecektır zaten. hayırlı sonuçlara ınş
kızlarr beni duyan yok mudiğer belirtileri ne olabilir. memsala kabızlık ve gaz sıkıntısı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?