Pazar günü kuzum test yapcamInşallah vardır
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinSilik çizgiyi görüyorum kızlar çok heyecan korku sevinç mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum Şuan. Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde nasip ederRabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda
Evet o şekildeydi Benimde sanki sende hamilesin gibi hissediyorum canım belirtilerimiz aynı inşallah güzel haberlerini verirsin bize
Bence vardır çünkü çizgi çıkmıştıPazar günü kuzum test yapcamInşallah vardır
Bence vardır çünkü çizgi çıkmıştı
Veririm tabiki kuzumBana da haber verir misin
Ben daha önce test yaptım negatifti canım sanırım erken yaptım diyeBaşkasıyla karışıyorsun sanırsam beni
Aldım sanırımÖzür dilerim hatlar karıştı herhalde umarım ins bu sene nin ilk mujdesini alırsın
Çok güzel bi haber sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim inşallah 2021 size en başında mutluluk getirmeye başladı bile galibaAldım sanırım
MaşallahAldım sanırım
Yaa hayırlı olsunAldım sanırım
Adetim 6 gün geçtikten sonra test yaptım. Bel ve kasık ağrılarım vardı ve göğüslerim çok hassaslasmisti şişmişlerdi. Adet de geçince test yaptım pozitif cıktıYaa hayırlı olsun
Nasıl belirtiler yaşadınız
Adete kaç gün kala test yaptınız
Inşallah canım benim darısı isteyen herkese olsunMaşallahAllah bağışlasın nice güzel senen olsun ins
Gideceğim kuzum pazartesi sağlık ocağına tekrardan teşekkür ederimÇok güzel bi haber sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim inşallah 2021 size en başında mutluluk getirmeye başladı bile galibakan tahlili vermeniz artışı kontrol etmeniz lazım. Tekrar tebrik ederim
Ahhh kuzum tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsunAldım sanırım
Teşekkür ederim canım benim darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahAhhh kuzum tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsunbende Pazartesi sağlık ocağına gideceğim
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..Adetim 6 gün geçtikten sonra test yaptım. Bel ve kasık ağrılarım vardı ve göğüslerim çok hassaslasmisti şişmişlerdi. Adet de geçince test yaptım pozitif cıktı
Hayırlı olsun darısı başımıza ins Ocak ayında kalırımAhhh kuzum tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsunbende Pazartesi sağlık ocağına gideceğim
Amin canım inşallahRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
Darısı bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?