- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 23
- 26
Inşallah canım benim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun darısı başımıza ins Ocak ayında kalırım
göğüslerinz kaç gun once acimaya basladi adettenAdetim 6 gün geçtikten sonra test yaptım. Bel ve kasık ağrılarım vardı ve göğüslerim çok hassaslasmisti şişmişlerdi. Adet de geçince test yaptım pozitif cıktı
1 hafta önce falangöğüslerinz kaç gun once acimaya basladi adetten
Canım adet gününde testin negatif mi çıkmıştıInşallah canım benim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba bende bilgi vermek istedim benim adet günümden 3 gün önce negatif çıkmıştı. Adet gününden 3 gün somra silik çizgi adet gününden 6 gün sonra koyulaşmaya başladı.Canım adet gününde testin negatif mi çıkmıştı
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Allah, saglıklı hayırlı ömürler versin bebişinizeAdetim geçeli 3 gün oldu canım Pazar günü adet olmam gerekiyordu olacak mısım gibi hissettim hep ama olmadı. Kahveremsi grimsi akıntı ise bugun oldu. Öğlen gibi canım. Yani adet gününden sonra oldu ama bazen önce de olabiliyormuş. Adet gününe kaç gün var inşallah hamilesindir
AA suan aynısı bendede var kahverengi olması gereken halka benim hep pembe dir sadece ucları İn rengi koyulastı ve ucları nda beyaz beyaz minik yag bezesi gibi seyler var bembeyaz 1 haftadırAynen öyle canımadet geçsin bir hafta bile daha bekleyin diyorlar inşallah hamile olursun sende canım rabbim herkese nasip etsin insan vücudunu anlıyor birde göğüs uçlarımın koyu yerinde sivilce gibi seyler çıkmıştı omu unuttum
Bende seni hamile diye biliyorum evet evet hatta sanki emin gibiyim inşaAllah içimize doguyordur bize de dua etBen daha önce test yaptım negatifti canım sanırım erken yaptım diyeBaşkasıyla karışıyorsun sanırsam beni
Ayyy suan valla cok sevindim hayırlı olsun kuzumm ben seni nedense zaten en basta hamile olarak okudum heraldeAldım sanırım
Içine doğmuş canım teşekkür ederimAyyy suan valla cok sevindim hayırlı olsun kuzumm ben seni nedense zaten en basta hamile olarak okudum heralde
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım benimBende seni hamile diye biliyorum evet evet hatta sanki emin gibiyim inşaAllah içimize doguyordur bize de dua et
Amin. Canım ben dayanamadım, test yaptım negatif cıktı sat tan sonra 23 gün bazen pembe bazen kahve akıntıyla karısık lekelenmem var sanırım erken yaptım 23 günde bir regl oluyorumAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım benim
Erken yapmışsındır canım biraz daha bekle sabırlı ol. Ben adet gecikmemin 6. Gününde yaptım silik falan da değildi baya baya kıpkırmızıydı yani böyle şeylerde sabırlı olmak gerekiyorAmin. Canım ben dayanamadım, test yaptım negatif cıktı sat tan sonra 23 gün bazen pembe bazen kahve akıntıyla karısık lekelenmem var sanırım erken yaptım 23 günde bir regl oluyorum
Haklısın acıkcası cok heyecan yaptım bu lekelenme de cok az ne tamamen kesilmedi kana da cevirmedi sürekli aklım orda birde benim, düzenim karıstı son 2 aya göre bugun daha önceki aylara göre 10 unda regl günüm. Hiç bir problemine yok sadece abi kilo alımı dedi doktor ama heyecan yaptım bir anda sonra bir hesapladım sat zaten 10 Aralık tı bugun 23. Gün 3 haftalık olsa bile cıkmaz ama yinede negatifti görmek insanı üzüyo kuruma cizgisi bile cıkmadıErken yapmışsındır canım biraz daha bekle sabırlı ol. Ben adet gecikmemin 6. Gününde yaptım silik falan da değildi baya baya kıpkırmızıydı yani böyle şeylerde sabırlı olmak gerekiyor
Sen bekle kuzum adet olmadan kesme umudunu.. Allahtan ümit kesilmezHaklısın acıkcası cok heyecan yaptım bu lekelenme de cok az ne tamamen kesilmedi kana da cevirmedi sürekli aklım orda birde benim, düzenim karıstı son 2 aya göre bugun daha önceki aylara göre 10 unda regl günüm. Hiç bir problemine yok sadece abi kilo alımı dedi doktor ama heyecan yaptım bir anda sonra bir hesapladım sat zaten 10 Aralık tı bugun 23. Gün 3 haftalık olsa bile cıkmaz ama yinede negatifti görmek insanı üzüyo kuruma cizgisi bile cıkmadı
Amin kuzum inşaAllah Allah hayırlı, zamanda hayırlısını nasip etsinSen bekle kuzum adet olmadan kesme umudunu.. Allahtan ümit kesilmezO vereceği zamanı iyi bilir hayırlısı olsun canım benim
Canım merhaba güzel dileklerin için çok teşekkür ederimHaklısın acıkcası cok heyecan yaptım bu lekelenme de cok az ne tamamen kesilmedi kana da cevirmedi sürekli aklım orda birde benim, düzenim karıstı son 2 aya göre bugun daha önceki aylara göre 10 unda regl günüm. Hiç bir problemine yok sadece abi kilo alımı dedi doktor ama heyecan yaptım bir anda sonra bir hesapladım sat zaten 10 Aralık tı bugun 23. Gün 3 haftalık olsa bile cıkmaz ama yinede negatifti görmek insanı üzüyo kuruma cizgisi bile cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?