• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti testim bu şekilde çıktı kızlar ❤️

Adetim geçeli 3 gün oldu canım Pazar günü adet olmam gerekiyordu olacak mısım gibi hissettim hep ama olmadı. Kahveremsi grimsi akıntı ise bugun oldu. Öğlen gibi canım. Yani adet gününden sonra oldu ama bazen önce de olabiliyormuş. Adet gününe kaç gün var inşallah hamilesindir 😍🌸
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Allah, saglıklı hayırlı ömürler versin bebişinize ☺️ suan bendede aynı belirtiler var tegl den 2 gün önce akıntı İn içinde cok az pembe leke gördüm 2 gün boyunca ara ara peceteye silince. Bugun regl günüm karnımın altında adet agrısı gibi bir agrıyla uyandım tuvalete kıstım gelen giden yok yalnız afedersiniz Tualet yapınca bir defalık 1 damla kan geldi sonra kesildi suan hala acık pas renginde akıntım var sabahki ilk idrarımı kapta bekletiyorum dayanamayıp test yapmaya kalkarsam diye sizce bugun yapmalımıyım? Cok heyecanlıyım kusuruma bakmayın 🌼

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Allah, saglıklı hayırlı ömürler versin bebişinize ☺️ suan bendede aynı belirtiler var tegl den 2 gün önce akıntı İn içinde cok az pembe leke gördüm 2 gün boyunca ara ara peceteye silince. Bugun regl günüm karnımın altında adet agrısı gibi bir agrıyla uyandım tuvalete kıstım gelen giden yok yalnız afedersiniz Tualet yapınca bir defalık 1 damla kan geldi sonra kesildi suan hala acık pas renginde akıntım var sabahki ilk idrarımı kapta bekletiyorum dayanamayıp test yapmaya kalkarsam diye sizce bugun yapmalımıyım? Cok heyecanlıyım kusuruma bakmayın 🌼

Aynen öyle canım 🤗 adet geçsin bir hafta bile daha bekleyin diyorlar inşallah hamile olursun sende canım rabbim herkese nasip etsin 🥰 insan vücudunu anlıyor birde göğüs uçlarımın koyu yerinde sivilce gibi seyler çıkmıştı omu unuttum
AA suan aynısı bendede var kahverengi olması gereken halka benim hep pembe dir sadece ucları İn rengi koyulastı ve ucları nda beyaz beyaz minik yag bezesi gibi seyler var bembeyaz 1 haftadır

Amin. Canım ben dayanamadım, test yaptım negatif cıktı sat tan sonra 23 gün bazen pembe bazen kahve akıntıyla karısık lekelenmem var sanırım erken yaptım 23 günde bir regl oluyorum
Erken yapmışsındır canım biraz daha bekle sabırlı ol. Ben adet gecikmemin 6. Gününde yaptım silik falan da değildi baya baya kıpkırmızıydı yani böyle şeylerde sabırlı olmak gerekiyor 🤗

Erken yapmışsındır canım biraz daha bekle sabırlı ol. Ben adet gecikmemin 6. Gününde yaptım silik falan da değildi baya baya kıpkırmızıydı yani böyle şeylerde sabırlı olmak gerekiyor 🤗
Haklısın acıkcası cok heyecan yaptım bu lekelenme de cok az ne tamamen kesilmedi kana da cevirmedi sürekli aklım orda birde benim, düzenim karıstı son 2 aya göre bugun daha önceki aylara göre 10 unda regl günüm. Hiç bir problemine yok sadece abi kilo alımı dedi doktor ama heyecan yaptım bir anda sonra bir hesapladım sat zaten 10 Aralık tı bugun 23. Gün 3 haftalık olsa bile cıkmaz ama yinede negatifti görmek insanı üzüyo kuruma cizgisi bile cıkmadı 😏

Haklısın acıkcası cok heyecan yaptım bu lekelenme de cok az ne tamamen kesilmedi kana da cevirmedi sürekli aklım orda birde benim, düzenim karıstı son 2 aya göre bugun daha önceki aylara göre 10 unda regl günüm. Hiç bir problemine yok sadece abi kilo alımı dedi doktor ama heyecan yaptım bir anda sonra bir hesapladım sat zaten 10 Aralık tı bugun 23. Gün 3 haftalık olsa bile cıkmaz ama yinede negatifti görmek insanı üzüyo kuruma cizgisi bile cıkmadı 😏
Sen bekle kuzum adet olmadan kesme umudunu.. Allahtan ümit kesilmez 🙏🏻 O vereceği zamanı iyi bilir hayırlısı olsun canım benim ♥️

Teşekkürler bende adet günümde yaptım yoktu şuna 6 gün geçti akıntım da fazla bekliyorum

Canım merhaba güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰 rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸 bende adet gümümden 3 gün önce yapmıştım kocaman bi negatifti. Bekledim adet günümden 3 gün sonra yaptım hafif silikti Şuan 6 gün geçti tekrar yaptım bu sefer koyulaşmış bak böyle

Eklentiler

• 0322C61E-0CC2-48B1-80EC-5090BF7655B8.webp
    0322C61E-0CC2-48B1-80EC-5090BF7655B8.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 23
Back