• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti testim bu şekilde çıktı kızlar ❤️

Canım merhaba güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰 rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸 bende adet gümümden 3 gün önce yapmıştım kocaman bi negatifti. Bekledim adet günümden 3 gün sonra yaptım hafif silikti Şuan 6 gün geçti tekrar yaptım bu sefer koyulaşmış bak böyle
Evett şahane cok sevindim senin adına Allah saglıklı bir sekilde kucagında almayı nasip etsin 😊 ben son 2 aydır 22 günde falan oluyorum regl günüm bugun ve 23. Gün bugun ama 22 günlük bebiş olsada cıkmaz zaten hala kahve az az lekelenmem devam ediyor o yüzden bir dahaki testi 29. Gün 8 inde yapıcam 2 regl arası cok aza indi cünkü benim en azından sat tan 29 gün geçmiş olsun diyorum kırmızı kanamaya cevirmezse ama günde 2 defa peceteye kırmızı akıntıyla karısık gelip sonra yine acık kahve akıntıya cevirşyor oda günde 5 damla etmez ne oluyor anlayamıyorum agrımda yok hiç 😏

Evett şahane cok sevindim senin adına Allah saglıklı bir sekilde kucagında almayı nasip etsin 😊 ben son 2 aydır 22 günde falan oluyorum regl günüm bugun ve 23. Gün bugun ama 22 günlük bebiş olsada cıkmaz zaten hala kahve az az lekelenmem devam ediyor o yüzden bir dahaki testi 29. Gün 8 inde yapıcam 2 regl arası cok aza indi cünkü benim en azından sat tan 29 gün geçmiş olsun diyorum kırmızı kanamaya cevirmezse ama günde 2 defa peceteye kırmızı akıntıyla karısık gelip sonra yine acık kahve akıntıya cevirşyor oda günde 5 damla etmez ne oluyor anlayamıyorum agrımda yok hiç 😏
Belki de çok yeni olduğu iÇin yerleşme kanamadan olabilir canım benim de hafif kahveremsi şekilde iç çamaşırımda görmüştüm bi kere oldu bi daha olmadı. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız🥰

Belki de çok yeni olduğu iÇin yerleşme kanamadan olabilir canım benim de hafif kahveremsi şekilde iç çamaşırımda görmüştüm bi kere oldu bi daha olmadı. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız🥰
İnşaAllah canım 🥰

Rabbim en kısa zamanda en hayırlı zamanda nasip etsin canım olsun bu ay bi daha denersiniz🤗
Merhaba benimde bugun bir ped dolduracak kadar kanamam oldu 3 gğndğrde leke leke oluyordum pembe kahve şeklinde ama kanama hemen azaldı normalde 2 gün az 5 gün deli gibi kanamam olur 2 paket ped bitiririm bende anlamadım ne oluyor bunu regl olarak kabul edicem ama yinede bitince test yapıcam ne demişler fakirin ekmeği umuttur 😂 cok moralim. Bozuluyor böyle olunca Allah hayırlısını nasip etsin ne diyelim artık

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.

Back