Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 3 gün gecikti testim bu şekilde çıktı kızlar ❤️
Canım merhaba güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah bende adet gümümden 3 gün önce yapmıştım kocaman bi negatifti. Bekledim adet günümden 3 gün sonra yaptım hafif silikti Şuan 6 gün geçti tekrar yaptım bu sefer koyulaşmış bak böyle
Evett şahane cok sevindim senin adına Allah saglıklı bir sekilde kucagında almayı nasip etsin ben son 2 aydır 22 günde falan oluyorum regl günüm bugun ve 23. Gün bugun ama 22 günlük bebiş olsada cıkmaz zaten hala kahve az az lekelenmem devam ediyor o yüzden bir dahaki testi 29. Gün 8 inde yapıcam 2 regl arası cok aza indi cünkü benim en azından sat tan 29 gün geçmiş olsun diyorum kırmızı kanamaya cevirmezse ama günde 2 defa peceteye kırmızı akıntıyla karısık gelip sonra yine acık kahve akıntıya cevirşyor oda günde 5 damla etmez ne oluyor anlayamıyorum agrımda yok hiç
Evett şahane cok sevindim senin adına Allah saglıklı bir sekilde kucagında almayı nasip etsin ben son 2 aydır 22 günde falan oluyorum regl günüm bugun ve 23. Gün bugun ama 22 günlük bebiş olsada cıkmaz zaten hala kahve az az lekelenmem devam ediyor o yüzden bir dahaki testi 29. Gün 8 inde yapıcam 2 regl arası cok aza indi cünkü benim en azından sat tan 29 gün geçmiş olsun diyorum kırmızı kanamaya cevirmezse ama günde 2 defa peceteye kırmızı akıntıyla karısık gelip sonra yine acık kahve akıntıya cevirşyor oda günde 5 damla etmez ne oluyor anlayamıyorum agrımda yok hiç
Belki de çok yeni olduğu iÇin yerleşme kanamadan olabilir canım benim de hafif kahveremsi şekilde iç çamaşırımda görmüştüm bi kere oldu bi daha olmadı. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
Belki de çok yeni olduğu iÇin yerleşme kanamadan olabilir canım benim de hafif kahveremsi şekilde iç çamaşırımda görmüştüm bi kere oldu bi daha olmadı. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
Merhaba benimde bugun bir ped dolduracak kadar kanamam oldu 3 gğndğrde leke leke oluyordum pembe kahve şeklinde ama kanama hemen azaldı normalde 2 gün az 5 gün deli gibi kanamam olur 2 paket ped bitiririm bende anlamadım ne oluyor bunu regl olarak kabul edicem ama yinede bitince test yapıcam ne demişler fakirin ekmeği umuttur cok moralim. Bozuluyor böyle olunca Allah hayırlısını nasip etsin ne diyelim artık