adeti günü geçenler buraya

canım benim adetim 13 gün geçti idrar testi yaptım kaç kere çıkmadı sarı akıntılarım vardı birde beyaz ama artık kalmadı ilk başta karnım agrıyıp geçti adet olacam dedim olmadım böyle işte gögüs uçlarım arada bi kaşınır karnım şiş hamile deyilsem niye adet olmadım anlamıyorum kan testi yapmadım ama bekleme modundayım acaba sende böyle bişey yaşadınmı

evet bu hamilelik belirtilerinden canım,kanda baktırmamış mıydın sen?

yok canım yaptırmadım ben kan tahlili daha bekliyorum kaynanam bekle diyor bekliyorum işte şuan kaynanamlardayım o yüzden pek giremiyom temizlik yapacaz bide korkuyorum ya bebek varsa bişey olursa diye

aylint canım birde gögüsüm acımıyor ama gende hamile olabilirm,y,m bilmiyorum

kaç derece oldumu hamile olunuyor neyle ölçüyorsun merak ediyorum canım
canım elektronik bi dereceyle adet başından itibaren her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyosun.. derece kişiden kişiye değişiyo ama şu değişmiyo, mesela adet başından beri 36,3 ya da 36,4 civarı giderken bir gün mesela 36,0 çıktıysa bu bir gün içinde yumurtlicanı gösterir,yumurtlama gerçekleşince de ateş yükselir mesela 36,7 olur ve sonraki günler de öyle devam eder,hamile kalırsan ateşin düşmez böyle gider ama hamile kalmadıysan adetinden bi gün önce ya da aynı gün falan yeniden 36,3 falan düzeyine düşer ve adetin gelir..
dediğim gibi yüksekliği kişiye göredir ama bu iniş çıkış herkeste olmalı.. tabi ateş başka şeylerden de etkilenebiliyo..
benim bugün düştü işte ateşimmafoldumben

yok canım yaptırmadım ben kan tahlili daha bekliyorum kaynanam bekle diyor bekliyorum işte şuan kaynanamlardayım o yüzden pek giremiyom temizlik yapacaz bide korkuyorum ya bebek varsa bişey olursa diye
bence kanda baktırmalısın, Allah korusun bebişine bişe olursa hamileysen.. kanda çıkar,kesinleştirmelisin bence,sonra çok büyük üzüntü yaşamaktansa netleştir canım ya..
aylint canım birde gögüsüm acımıyor ama gende hamile olabilirm,y,m bilmiyorum
tabiki olabilirsin,ille göğüsler acıcak diye bişe yokki,herkeste farklı oluyo...

bugün idrar testi alıp yarin yapacam bakalım inş vardır negatif çıkarsa diye korkuyorum bir yandan

ya canım kan testi yapmayı çok istiyorum ama eşim işe yeni girdi sigorta yeni başladı o yüzden gidemiyorum ben

bugün idrar testi alıp yarin yapacam bakalım inş vardır negatif çıkarsa diye korkuyorum bir yandan

inşallah pozitif çıkar, ama negatif çıkarsa sakın doktora gitmeyi ihmal etme, kanda da bakılsın,yine çıkmazsa sorun ne ona bakılır,inşallah hamileliktendir...

canım gögüsler hemen şişermi anlamıyorum ben hamileysen birde gögüsler sertmi oluyor bir fikrin varmı acaba

canım gögüsler hemen şişermi anlamıyorum ben hamileysen birde gögüsler sertmi oluyor bir fikrin varmı acaba

canım kiminin hamileliği boyunca pek bi değişiklik olmuyo, kiminin ilk aylardan büyüyo göğüsleri,kişiden kişiye çok değişiyo

slm arkadaşlar benimde 6 gün gecikti bende düzensizlikte varmı ama 2-3 aydır normal günümde oluyodum bu ay hiçbir belirtide yok adet olucam diye idrar testide yaptırdım negatif çıktı gögüzslerim arada sızlıyo arad bel ağrısıda oluyo ama akıntım çok beyaz süt gibi bu nedemektir üşütmeden falanmı acaba

akıntıyla ilgili bilgim pek yok canım,kanda gebelik baktırsana

canım çıkar tabi,ama acaba yarın sabahı mı beklesen gerçi gecikmen baya olmuş,şimdi de çıkabilir de,kaç saattir idrarını tuttun?

ya canım idrar felan tutmadım en iyisi yarin sabahı bekliyeyim diyorum ya şu karbonat olayını duydunmu canım sen nasıl yapılıyor o test fikrin varmı

ya canım idrar felan tutmadım en iyisi yarin sabahı bekliyeyim diyorum ya şu karbonat olayını duydunmu canım sen nasıl yapılıyor o test fikrin varmı

bence de bekle.. karbonatla yapılan bana çok inandırıcı gelmiyo,hiç de denemedim

bana da inandırıcı gelmedi yav bilemiyorum işte yarin sabah aç karna yapayım diyorum testi bakalım ne çıkacak sonucu sana yazarım burdan

canım akıntın sütbeyazsa büyük ihitmalle hamilesinzemuszemus
eğer akıntında kötü koku varsa, veya vajinada kaşıntı varsa ilitihaptan üşütmeden veya mantarda olan akıntıdır. ama kokusuz ise hamilelik belirtisidir... hayırlısı bakalım bi test yap istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…