• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adeti günü geçenler buraya

canım akıntın sütbeyazsa büyük ihitmalle hamilesinzemuszemus
eğer akıntında kötü koku varsa, veya vajinada kaşıntı varsa ilitihaptan üşütmeden veya mantarda olan akıntıdır. Ama kokusuz ise hamilelik belirtisidir... Hayırlısı bakalım bi test yap istersen...

inş.canım yok koku falan yarın bi kan tahlili yaptırayım inş.çıkar dua edin arkadşalar

selamlar
ayzun canım haber yok hala senden? merakla bekliyorum..
ben de az önce kan verdim ama artık ümidim yok çünkü ateşim düştü bugün, 36,5...mafoldumben adetimi bekliyorum,sonra da dr.a gidicem..

cnm merhaba ben cok mutsuzum ne yazikki evet ultrasona bakti ve kan ahlili yati doktorum ne yazikki negatif cikti.bende 14 gunluk bi gecikme oldu ve hic bilmem adetim geciksin doktorada dedim zaten neden gecikti bu kadar diye direk aklima hamileim geldi sonucta oda buyuk uzuntu stres buyuk mutluluk cok sicak yada cok soguk gecikmeye sebep olan seyler olarak anlatti neyse adet sokturucu veicem dedi 6 gun kulanicaksin eger adet gorursen gelme ama gormessen mutlaka gel dedi. ama sansa bakarmisiniz endeki doktordan ciktim eve geldim ve hapi dahi daha icmedim bi baktim adet oldum bu kadar olurmu yaaa . aglamamak icin kendimi o kadar zor tuttum ki dedim eylulde 1 seneyi doldurucam eger hamile kalmazsam dedi bu aylarda dedi ben 1 sene bekleyelim diyorum dedi 1 sene doldugu zaman gel esine ve sana o zaman bakalim dedi simdi erken dedi. boyle yanii. cok ama cokkkkkkkkkkkkk mutsuzummmmmmmm

cnm merhaba ben cok mutsuzum ne yazikki evet ultrasona bakti ve kan ahlili yati doktorum ne yazikki negatif cikti.bende 14 gunluk bi gecikme oldu ve hic bilmem adetim geciksin doktorada dedim zaten neden gecikti bu kadar diye direk aklima hamileim geldi sonucta oda buyuk uzuntu stres buyuk mutluluk cok sicak yada cok soguk gecikmeye sebep olan seyler olarak anlatti neyse adet sokturucu veicem dedi 6 gun kulanicaksin eger adet gorursen gelme ama gormessen mutlaka gel dedi. ama sansa bakarmisiniz endeki doktordan ciktim eve geldim ve hapi dahi daha icmedim bi baktim adet oldum bu kadar olurmu yaaa . aglamamak icin kendimi o kadar zor tuttum ki dedim eylulde 1 seneyi doldurucam eger hamile kalmazsam dedi bu aylarda dedi ben 1 sene bekleyelim diyorum dedi 1 sene doldugu zaman gel esine ve sana o zaman bakalim dedi simdi erken dedi. boyle yanii. cok ama cokkkkkkkkkkkkk mutsuzummmmmmmm
canım üzüldüm ya... ama hayırlısı böyledir belki,inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.... en azından kist falan yok..
ben de aldım kan tahlili sonucumu,negatifmafoldumben valla ben eve gidince ilk kez negatif sonucuma ağladım, çok ümitlenmişim ben...mafoldumben yoğunum bugünlerde ama doktora gitmem lazım benim adetim hala gelmedi,bugün 10 gün oldu... benim de sadece bi kere daha 9 gün gecikmişti,1-2 gün gecikiyodu genelde....
ayzun gebelik forumunda "inatla birgün anne olacağım" topiğimize gelsene..
orda devam ederiz,bizim kızlarla da tanışırsın..

bende adet duzensizligi de var gunumde gecti ne yapıcam bilmiyorum yaaaa

raxs canım naptın,sonucun inşallah pozitiftir.....

arkadaşım sabah kendim yaptım negatif çıktı saglık ocagındada yaptım odda negatifti doktor cuma günü gel dedi bu dedi hamile olma anlamına gelmez dedi hamile olabilirsin dedi öyle işte canım bende bekliyorum işte 17 gün oldu daha bi,şey çıkmadı adetde olmadım cuma gününü beklicem şimdide inşallah hayırlısıyla olur canım sizde üzülmeyin ve stres yapmayın stres adamıçok kötü ediyor bebeginiz olsun istiyorsanız stres yapmayın üzülme arkadaşım elbet allah olmayanlar verir inşallah

canım üzüldüm ya... ama hayırlısı böyledir belki,inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.... en azından kist falan yok..
ben de aldım kan tahlili sonucumu,negatifmafoldumben valla ben eve gidince ilk kez negatif sonucuma ağladım, çok ümitlenmişim ben...mafoldumben yoğunum bugünlerde ama doktora gitmem lazım benim adetim hala gelmedi,bugün 10 gün oldu... benim de sadece bi kere daha 9 gün gecikmişti,1-2 gün gecikiyodu genelde....
ayzun gebelik forumunda "inatla birgün anne olacağım" topiğimize gelsene..
orda devam ederiz,bizim kızlarla da tanışırsın..

sagol cnm ins. birgun o guzel mutlulugu hepimiz yasariz.allahim bizede nasip eder anne olmayi .hayirlisi ne diyim .cok uzuldum ama yapicak bisey yok tabii.hepimize nasip etsin allahim anneligi.topige geliyorum cnm gorusuruz orda

arkadaşlar karnımdan aşagı kahverengi iz var gögüsümde bazen agrı hissediyorum ama agrımı bilmiyorum arada bir kaşıntımda var çok degil bilmiyorum dedigim zaman gögüslerim acımaz bilemiyorum ama bakalım inş hayırlısı olur beklemedeyim ben hayla

kahverengi çizgiye aldanma canım, genelde herkeste var o çizgi, ama göğüslerinde ki ağrı iyi bişey, Allah yüzünü güldürsün ben de bekliyorum dün olmam gerekiyo olmadım inşallah olmam ve hamişimidir :)

kizlar adetim 2 gün gecti yerimseniben hic olmazdi!!! yumurtlama gününden sonra ki tarihten simdiye kadar kasik agrilarim ve bel agrilarim oldu. hala arada bicak saplaniyor gibi kasiklarima..ne bu simdi hamilemiyim baska bi rahatsizligimmi var anlamadim kafamçokkarıştı cok istiyorum bebisimin artik gelmesini :CüvCüv: ne diyorsunuz?? evde test yapiyimmi yoksa daha bekleyimmii????

bugün gecikmemin 7. günü test yapıyorum negatif, ne adet olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum geçen ay da 9 gün gecikmeli gelmişti zaten offff çookkk sıkıldım her ay ümitlenip sonra da hayal kırıklığına uğramaktan az kaldı kafayı yiyecem sanırım....

bugün gecikmemin 7. günü test yapıyorum negatif, ne adet olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum geçen ay da 9 gün gecikmeli gelmişti zaten offff çookkk sıkıldım her ay ümitlenip sonra da hayal kırıklığına uğramaktan az kaldı kafayı yiyecem sanırım....

Adetlerin normaldede düzensizmiydi? Ah canim vallahi kiyamam neler hissettigini cok iyi anliyorum. Doktora gidip bi görünsen böyle oturup beklemek insani dahada strese sokuyor

canım senin akıntın devam ediyorsa umutluyum sendennnn, belki de geç döllenme falan olmuştur.. inşaaaallllaaahhhh

cnm ya benimde bu ay tam 14 gun gecikti bende hamieleik var sandim test yapim negatif cikti. sonra adetim olmayinca dokora gittim yine negatifti sonradanda geldi zaten adet oldum.seni cok ama cok iyi anliyorum.benim doktordaki halim yikildigim andi.benim adet duzensizligide yoktu ilk defa bu ay bu kadar gecikti.ins. sende vardir hamileleik cnm

işte kızlar ben de test yapamıyorummm... bakalım 10 gün falan geçsin zaten belirtim de yok sayılırrr :((

gecen ay benımde gecıkmıstı.. 10,11 gun ve cok suphelenmıstım acaba hamılemıyım dıyee.. :uhm: cunku cok duzenlıydı hıc gecıkmem olmazdı.. :lepi: bakalım bu ay nasıl olacak.. CADIARZU gecıkmem oldugunda kesın solugu burda alırım.. kaydirigubbakcemile4

ya bu ay benim de 2 gün geçti.. bu üstüne görme denen şey de ne.. şu anda gayet normal adet oluyorum. böyle bişey olabilir mi? ben gecikmeyi strese bağladım da..

ya bu arada ben adet ağrılarına dayanamadığım için majezik içiyorum..ya üstüne görme denen şey olduysam.of ya ne karışık işler bunlar..

Bi de şey sorcam.Adeti sancılı geçenlere soruyorum. hamileyken adet zamanları geldiğinde yine aynı sancıyı çektiniz mi? saçma bi soru ama kafama takıldı..

ya bu ay benim de 2 gün geçti.. bu üstüne görme denen şey de ne.. şu anda gayet normal adet oluyorum. böyle bişey olabilir mi? ben gecikmeyi strese bağladım da..

ya bu arada ben adet ağrılarına dayanamadığım için majezik içiyorum..ya üstüne görme denen şey olduysam.of ya ne karışık işler bunlar..

Bi de şey sorcam.Adeti sancılı geçenlere soruyorum. hamileyken adet zamanları geldiğinde yine aynı sancıyı çektiniz mi? saçma bi soru ama kafama takıldı..

canım benım bldıgım uzerıne gorme denen sey normal adet gıbı olmuyor.. cok az oluyorsun ve bır ıkı gun ıcınde ara ara oluyor sonra bıtıyor.. senınde soyledıgın gıbı strese baglıdır muhtemelen.. benımde adetım cok sancılı gecıyor ve bende majezık kullanıyordum ama ark.tavsıyesı uzerıne ozel gunler ıcın kadın bıtkı cayları var onlardan aldım cok da ıyı gelıyor agrıları tamamen gecırıyor ve cok rahat gecırıyorsun ıstersen ozelden vereyım sende kullan cok memnun olacaksın..
mumkun oldugunca hap agrıkesıcı kullanmamaya calıs.vucudu alıstırmamak lazım..

Back