• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 12.gün testimmm

Bende 20ocakta ovitrelli vuruldum. 11. Gün aynı bu testle böyle çıktı ertesi gün başka marka ile yaptım negatif çıktı. Güvenilir değilmiş bu marka. İnşallah bu ay güzel haberler alırız🌹
Bende 20 ocakta ovitrelle oldum kızlar. 15. Gün test yaptım negatif çıktı şimdi beklenen adet tarihimi bekliyorum, 9-10 ocak. İnşallah gecikir ve test pozitif çıkar. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah🌸

Bende 20 ocakta ovitrelle oldum kızlar. 15. Gün test yaptım negatif çıktı şimdi beklenen adet tarihimi bekliyorum, 9-10 ocak. İnşallah gecikir ve test pozitif çıkar. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah🌸
Dün sağlık ocağında kan verdim negatif çıktı umarım sizin pozitif çıkar. Kan verecek misiniz

Dün sağlık ocağında kan verdim negatif çıktı umarım sizin pozitif çıkar. Kan verecek misiniz
İnşallah🌸 sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum kan verip negatif görmekten de çekiniyorum açıkcası, adetim gecikirse kan vereceğim sanırım

Back