- 28 Eylül 2024
- 800
- 265
- 18
- 25
- Konu Sahibi denizatlas
Bu testi daha önce kullanmadım ama net bir şekilde gözüküyor canım hayırlı olsunBenimde testime bakar mısınız hemen çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testi daha önce kullanmadım ama net bir şekilde gözüküyor canım hayırlı olsunBenimde testime bakar mısınız hemen çıktı
Valla anında çıktı heyecanlandım eşime de dedim ama sonra hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum ama hemen bu sonuç çıktı ya kan verecem ama sağlık güvencem yok hemen yapacaz ilk fırsatta kan verecemBu testi daha önce kullanmadım ama net bir şekilde gözüküyor canım hayırlı olsun
Yarın başka testlede garantiye alabilirsin canım awoks laboguick bunlar iyi testler ama kesini kan en kısa sürede verirsin bat kaç gün geciktiValla anında çıktı heyecanlandım eşime de dedim ama sonra hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum ama hemen bu sonuç çıktı ya kan verecem ama sağlık güvencem yok hemen yapacaz ilk fırsatta kan verecem
Bugün batYarın başka testlede garantiye alabilirsin canım awoks laboguick bunlar iyi testler ama kesini kan en kısa sürede verirsin bat kaç gün gecikti
Gayet net çıkmış içinizi ferah tutunBugün bat
Dimi ya hemen de çıktı ama sonradan dedim sevinmeGayet net çıkmış içinizi ferah tutun
Bende bugün test yaptım pozitifi gördüm bir saat öncede kan verdim inşallah bugünkü sevincimi kursağımda bırakmazDimi ya hemen de çıktı ama sonradan dedim sevinme
İnşallahBende bugün test yaptım pozitifi gördüm bir saat öncede kan verdim inşallah bugünkü sevincimi kursağımda bırakmaz
Sonucunuzu benimle de paylaşınBende bugün test yaptım pozitifi gördüm bir saat öncede kan verdim inşallah bugünkü sevincimi kursağımda bırakmaz
Tamam canım ama doktor 6 saatte e nabiza düşer dedi herhalde sistemsel bir sıkıntı vardıSonucunuzu benimle de paylaşın
Ay niye öyle geç çıkıyor ki benimde sağlık sigortam olsun hemen tahlil yapacamTamam canım ama doktor 6 saatte e nabiza düşer dedi herhalde sistemsel bir sıkıntı vardı
Ya bilmiyorum geçen aylarda iki saatte çıkmıştı bunda doktor e nabiza geç düşer 6 saat sonra dedi ama hastanede beklerseniz iki saatte öğrenirsiniz dedi bende beklemek istemedimAy niye öyle geç çıkıyor ki benimde sağlık sigortam olsun hemen tahlil yapacam
Hadi hayırlı haberler alman dileği ile canım ikimiz içindeYa bilmiyorum geçen aylarda iki saatte çıkmıştı bunda doktor e nabiza geç düşer 6 saat sonra dedi ama hastanede beklerseniz iki saatte öğrenirsiniz dedi bende beklemek istemedim
Amin inşallahHadi hayırlı haberler alman dileği ile canım ikimiz içinde
Canım sonucum çıktı beta değerim 171 inşallah sağlıklı ilerlerSonucunuzu benimle de paylaşın
Ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam eder inşallahCanım sonucum çıktı beta değerim 171 inşallah sağlıklı ilerler
Amin inşallah canımYa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam eder inşallah
Ya bendede var yumurtlama 27 siydi ama arkadaşlarınki gibi bi kıvamda degil sarı leke gibiMerhaba sari beyaz akintisi olanlar, akintilariniz yumurta akintisi gibi o kivamda mi oluyor yoksa normal bi akinti mi
Hayirlisi neyse.o olsun insaAllah ilk hamileliginde akinti var miydi yok muydu hic bisey hatirlamiyorm acikcasi zaten kalbi durdu kac aydir tekrar istiyorum ama olmuyor simdide belirti arayip duruyoruzYa bendede var yumurtlama 27 siydi ama arkadaşlarınki gibi bi kıvamda degil sarı leke gibi
Olmuştu dişe hatırlıyorum ben ama ani kasık agrısı oluyor ikusi bir arada olunca üşütme de olabilir bu akıntı işleriHayirlisi neyse.o olsun insaAllah ilk hamileliginde akinti var miydi yok muydu hic bisey hatirlamiyorm acikcasi zaten kalbi durdu kac aydir tekrar istiyorum ama olmuyor simdide belirti arayip duruyoruz