• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testi daha önce kullanmadım ama net bir şekilde gözüküyor canım 🥰 hayırlı olsun
Valla anında çıktı heyecanlandım eşime de dedim ama sonra hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum ama hemen bu sonuç çıktı ya kan verecem ama sağlık güvencem yok hemen yapacaz ilk fırsatta kan verecem

Valla anında çıktı heyecanlandım eşime de dedim ama sonra hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum ama hemen bu sonuç çıktı ya kan verecem ama sağlık güvencem yok hemen yapacaz ilk fırsatta kan verecem
Yarın başka testlede garantiye alabilirsin canım awoks laboguick bunlar iyi testler ama kesini kan en kısa sürede verirsin bat kaç gün gecikti

Ay niye öyle geç çıkıyor ki benimde sağlık sigortam olsun hemen tahlil yapacam
Ya bilmiyorum geçen aylarda iki saatte çıkmıştı bunda doktor e nabiza geç düşer 6 saat sonra dedi ama hastanede beklerseniz iki saatte öğrenirsiniz dedi bende beklemek istemedim

Ya bendede var yumurtlama 27 siydi ama arkadaşlarınki gibi bi kıvamda degil sarı leke gibi
Hayirlisi neyse.o olsun insaAllah ilk hamileliginde akinti var miydi yok muydu hic bisey hatirlamiyorm acikcasi zaten kalbi durdu kac aydir tekrar istiyorum ama olmuyor simdide belirti arayip duruyoruz 😕

Hayirlisi neyse.o olsun insaAllah ilk hamileliginde akinti var miydi yok muydu hic bisey hatirlamiyorm acikcasi zaten kalbi durdu kac aydir tekrar istiyorum ama olmuyor simdide belirti arayip duruyoruz 😕
Olmuştu dişe hatırlıyorum ben ama ani kasık agrısı oluyor ikusi bir arada olunca üşütme de olabilir bu akıntı işleri

Back