çok sağol canım ya,inşallahinşallah canım yarın ikinizin de hayırlı haberlerini alırız bunun iin bende çok dua edicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım ya,inşallahinşallah canım yarın ikinizin de hayırlı haberlerini alırız bunun iin bende çok dua edicem
eğer bebişten ikinci çizgin çıkıyosa ki büyük ihtimal öyle,bence kanda baktırırsan kesin çıkması lazım,kanda daha önce yükseliyoya b-hcg,sen de yarın baktırsana kanda, üç müjdemiz olsun inşallah:teytey:
aminn.. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin,maşallah.
cinsiyeti belli oldu mu?
idrar testinde silik çıkıyosa kanda da yükselmiştir,ama kan vermek istemiyosan biraz daha bekle bakalım,inşallah çabucak alırsın güzel haberiama benim adetim daha geçmedi 2 gün var kan testinde hemen çıkar mı birde anemi var bende bu yüzden kan vermek istemiyorum şimdilik
inşallah,haberdar edelim gelişmelerden olur muama sizin sonuçlarınızı bekliyorum heyecanla bakalım inşallah hepimiz hamileyizdir.
kızlar kendinize iyi bakın şimdi çıkıyorum yarın inşallah sizlerden güzel haberler alırız.
evet öncelikle sağlıklı hayırlı olsun inşallahyok canım ya bu hafta içi gidicem dr.a çin takvimine göre kızçıkıyo ama ne olacak bilemiyorum en başta sağlıklı olsun da ilk bebek hiç farketmez. cinsiyeti belli olur olmaz yazarım sizlered e
güle güle canım,inşallahkızlar kendinize iyi bakın şimdi çıkıyorum yarın inşallah sizlerden güzel haberler alırız.
güle güle canım,desteğin için çok sağolarkadaşlar bende çıkıyorum yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz bol bol dua edelim
selamlar
ayzun canım haber yok hala senden? merakla bekliyorum..
ben de az önce kan verdim ama artık ümidim yok çünkü ateşim düştü bugün, 36,5...mafoldumben adetimi bekliyorum,sonra da dr.a gidicem..