Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ben 6 ay ilaçla korundum sonra bıraktım 3 ay olmadı. sonra hamile kalmışım ama bilmiyordum düşük yaptım arkasından hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım. korunmayı bıraktıktan sonra bünyeye göre koruma hala devam ediyo bu çok normal aklında olsun
evet bu hamilelik belirtilerinden canım,kanda baktırmamış mıydın sen?
canım elektronik bi dereceyle adet başından itibaren her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyosun.. derece kişiden kişiye değişiyo ama şu değişmiyo, mesela adet başından beri 36,3 ya da 36,4 civarı giderken bir gün mesela 36,0 çıktıysa bu bir gün içinde yumurtlicanı gösterir,yumurtlama gerçekleşince de ateş yükselir mesela 36,7 olur ve sonraki günler de öyle devam eder,hamile kalırsan ateşin düşmez böyle gider ama hamile kalmadıysan adetinden bi gün önce ya da aynı gün falan yeniden 36,3 falan düzeyine düşer ve adetin gelir..kaç derece oldumu hamile olunuyor neyle ölçüyorsun merak ediyorum canım
bence kanda baktırmalısın, Allah korusun bebişine bişe olursa hamileysen.. kanda çıkar,kesinleştirmelisin bence,sonra çok büyük üzüntü yaşamaktansa netleştir canım ya..yok canım yaptırmadım ben kan tahlili daha bekliyorum kaynanam bekle diyor bekliyorum işte şuan kaynanamlardayım o yüzden pek giremiyom temizlik yapacaz bide korkuyorum ya bebek varsa bişey olursa diye
tabiki olabilirsin,ille göğüsler acıcak diye bişe yokki,herkeste farklı oluyo...aylint canım birde gögüsüm acımıyor ama gende hamile olabilirm,y,m bilmiyorum
canım elektronik bi dereceyle adet başından itibaren her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyosun.. derece kişiden kişiye değişiyo ama şu değişmiyo, mesela adet başından beri 36,3 ya da 36,4 civarı giderken bir gün mesela 36,0 çıktıysa bu bir gün içinde yumurtlicanı gösterir,yumurtlama gerçekleşince de ateş yükselir mesela 36,7 olur ve sonraki günler de öyle devam eder,hamile kalırsan ateşin düşmez böyle gider ama hamile kalmadıysan adetinden bi gün önce ya da aynı gün falan yeniden 36,3 falan düzeyine düşer ve adetin gelir..
dediğim gibi yüksekliği kişiye göredir ama bu iniş çıkış herkeste olmalı.. tabi ateş başka şeylerden de etkilenebiliyo..
benim bugün düştü işte ateşimmafoldumben
bugün idrar testi alıp yarin yapacam bakalım inş vardır negatif çıkarsa diye korkuyorum bir yandan
inşallah pozitif çıkar, ama negatif çıkarsa sakın doktora gitmeyi ihmal etme, kanda da bakılsın,yine çıkmazsa sorun ne ona bakılır,inşallah hamileliktendir...[/
ya canım ayın 20 sinde adet olmam gerekirdi ama olmadım ve şimdi ben yumurtlama günlerdeyim sanırım ayın 20 sinde olmazsam doktora gideyim kan testi yaptırayım diyorum işte bakalım inş hamileyimdir
bence kanda baktırmalısın, Allah korusun bebişine bişe olursa hamileysen.. kanda çıkar,kesinleştirmelisin bence,sonra çok büyük üzüntü yaşamaktansa netleştir canım ya..
tabiki olabilirsin,ille göğüsler acıcak diye bişe yokki,herkeste farklı oluyo...
canım gögüsler hemen şişermi anlamıyorum ben hamileysen birde gögüsler sertmi oluyor bir fikrin varmı acaba
slm arkadaşlar benimde 6 gün gecikti bende düzensizlikte varmı ama 2-3 aydır normal günümde oluyodum bu ay hiçbir belirtide yok adet olucam diye idrar testide yaptırdım negatif çıktı gögüzslerim arada sızlıyo arad bel ağrısıda oluyo ama akıntım çok beyaz süt gibi bu nedemektir üşütmeden falanmı acaba
arkadaşlar test aldım tok karnada yapsam çıkarmı acaba
canım çıkar tabi,ama acaba yarın sabahı mı beklesen gerçi gecikmen baya olmuş,şimdi de çıkabilir de,kaç saattir idrarını tuttun?
ya canım idrar felan tutmadım en iyisi yarin sabahı bekliyeyim diyorum ya şu karbonat olayını duydunmu canım sen nasıl yapılıyor o test fikrin varmı
slm arkadaşlar benimde 6 gün gecikti bende düzensizlikte varmı ama 2-3 aydır normal günümde oluyodum bu ay hiçbir belirtide yok adet olucam diye idrar testide yaptırdım negatif çıktı gögüzslerim arada sızlıyo arad bel ağrısıda oluyo ama akıntım çok beyaz süt gibi bu nedemektir üşütmeden falanmı acaba