Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayzun daha önce başka belirtilerin oldu mu
sağol canım yasormak istediğiniz bişey varsa sorun başımdan geçtiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
canım kanda gebelik baktırmadın mı
tebrik edderim canım bence kesin hamilesin benimde on dakika sonra ikinci çizgi belirsiz çıkıyordu
ayzun da ben de yarın kanda baktırıcaz inşallahcanım kanda gebelik baktırmadın mı
ben idrar testi yaptım kendim evde çıkmadı
gerçekten mi inanmıyorum ya beklediği için test yanlış diyordum peki ne zmaan 2. çizgiyi net gördün adetin geçince mi?
dilay senin gecikmen kaç gün?gecikmedin mi
inşallah hamilesindir
aylint hadi hayirlisi cnm yarin ikimiz icin buyuk gun ins. hamileyizdir
testi üşenip atmak zor geldi herhalde yaptığımda hiç göremeyeceğim bi yere koymuşum atmak yerine. :)) iki gün sonra evimi komple temizleyecektim tam temizliğe kalkıştım test elime geçti. ikinci çizgi belirsizleşmiş. testin içinde de yarım saatten sonra çıkan neticeyi dikkate almayın yazıyordu yine de içime sinmedi tekrar test yaptım on dakika bekledim ikinci çizgi çok silik çıktı. 1 gün sonra dr.a gidip kanda baktırdım değer çok düşük çıktı ama vardı sonuçta bebek.... dr. dış gebelik dedi bir sürü şey başımdan geçti hep dr.ların hatası yüzünden en sonunda ii bi dr. buldum vebütün şüpheler giitti şu an bebişim 17 haftalık gayet sağlıklı 1oo gram ve 8.5 cm... allah herkese nasip etsin çok güzel bi duygu... darısı bütün isteyenlerin başına
testi üşenip atmak zor geldi herhalde yaptığımda hiç göremeyeceğim bi yere koymuşum atmak yerine. :)) iki gün sonra evimi komple temizleyecektim tam temizliğe kalkıştım test elime geçti. ikinci çizgi belirsizleşmiş. testin içinde de yarım saatten sonra çıkan neticeyi dikkate almayın yazıyordu yine de içime sinmedi tekrar test yaptım on dakika bekledim ikinci çizgi çok silik çıktı. 1 gün sonra dr.a gidip kanda baktırdım değer çok düşük çıktı ama vardı sonuçta bebek.... dr. dış gebelik dedi bir sürü şey başımdan geçti hep dr.ların hatası yüzünden en sonunda ii bi dr. buldum vebütün şüpheler giitti şu an bebişim 17 haftalık gayet sağlıklı 1oo gram ve 8.5 cm... allah herkese nasip etsin çok güzel bi duygu... darısı bütün isteyenlerin başına
evett,inşallah, müjdeleri verelimmkaydirigubbakcemile5
eğer bebişten ikinci çizgin çıkıyosa ki büyük ihtimal öyle,bence kanda baktırırsan kesin çıkması lazım,kanda daha önce yükseliyoya b-hcg,sen de yarın baktırsana kanda, üç müjdemiz olsun inşallah:teytey:canım benim adetime 2 gün var daha ama 2 test yaptım 2. çizgi 10 dk sonra falan silik çıktı şimdi merak ediyorum işte olabilir mi diye? birde hiç bir belirtim yokkk testte yanlış olabilir gibime geliyor.
aminn.. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin,maşallah.testi üşenip atmak zor geldi herhalde yaptığımda hiç göremeyeceğim bi yere koymuşum atmak yerine. :)) iki gün sonra evimi komple temizleyecektim tam temizliğe kalkıştım test elime geçti. ikinci çizgi belirsizleşmiş. testin içinde de yarım saatten sonra çıkan neticeyi dikkate almayın yazıyordu yine de içime sinmedi tekrar test yaptım on dakika bekledim ikinci çizgi çok silik çıktı. 1 gün sonra dr.a gidip kanda baktırdım değer çok düşük çıktı ama vardı sonuçta bebek.... dr. dış gebelik dedi bir sürü şey başımdan geçti hep dr.ların hatası yüzünden en sonunda ii bi dr. buldum vebütün şüpheler giitti şu an bebişim 17 haftalık gayet sağlıklı 1oo gram ve 8.5 cm... allah herkese nasip etsin çok güzel bi duygu... darısı bütün isteyenlerin başına