• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adeti günü geçenler buraya

seninde karnın agrıyıp agrıyıp geçiyormu bali sarı akıntın varmı
canım evet, 10 gündür falan ara ara adet olacak gibi karnım ağrıyo,bazen batma gibi ağrı oluyo,geçiyo... adet gelecek sanıyorum ama sonra geçiyo.. bugün 8 gün falan geciktim.
akıntım beklenen adetime bikaç gün kala kesildi,kurudum resmen ama bikaç gündür çokk az su gibi oluyo ama çok az.
göğüslerim büyüdü biraz,sanki uçları koyulaştı ve biraz damarlar çıktı,uçları çok hassas. belim ağrıyo arada..
pazartesi kan tahlili yaptırıcam adetim gelmezse..çok ümitlenmek istemiyorum ya..

Ya kizlar madem test yapmaktan korkuyorsunuz o zaman insallah hamilesinizdir ve beklediginize deger. Bu arada sabah atesinizi hic ölctünüzmü? Gebelik varsa böylede takip edile bilinir.

Ya kizlar madem test yapmaktan korkuyorsunuz o zaman insallah hamilesinizdir ve beklediginize deger. Bu arada sabah atesinizi hic ölctünüzmü? Gebelik varsa böylede takip edile bilinir.

ben ölçüyorum, yüksek seyrediyo, 36,8...36,9 civarıydı,iki gündür de 37 çıkıyo.. bu arada adet bitiminde 36,3 civarıydı..

adet gunum tam 15 gun gecti evde 3 test yaptim negatif cikti doktorumu aradim idrar testleri her zman dogru cikm ayabiliyor kan testi yapalim dedi yarin gidicem bakalim artik herhangi bi belirtide yok ki bende goguserim aciyor sadece o kadar sizlerde belirti olan varmi peki

ben ölçüyorum, yüksek seyrediyo, 36,8...36,9 civarıydı,iki gündür de 37 çıkıyo.. bu arada adet bitiminde 36,3 civarıydı..

Atesin cok güzel, hamilelik olabilir zaten sen yarin kanda baktiracakmisin sonucunu bildir bakalim merakta birakma bizi.

adet gunum tam 15 gun gecti evde 3 test yaptim negatif cikti doktorumu aradim idrar testleri her zman dogru cikm ayabiliyor kan testi yapalim dedi yarin gidicem bakalim artik herhangi bi belirtide yok ki bende goguserim aciyor sadece o kadar sizlerde belirti olan varmi peki

ayzun ben de yarın kan testi yaptırıcam,inşallah hamileyizdir...
ben biraz araştırdım da yumurtalık kistinden de endişeleniyorum.
8 gün gecikmem var, 1 gün geciktiğimde ve 6 gün geciktiğimde idrar testleri negatif çıktı :(
adet gecikmemden önce özellikle çok uykum oluyoodu, çok hafif de başım dönüyo gibiydi..
ateşim düşmüyo,ara ara işte bahsettiğim gibi adet sancısı geliyo sonra geçiyo,belim ağrıyo..göğüslerim şiş,hafif damarlar belirdi...
ama 6.gün erken gebelik testi de yapmıştım idrarda,o da negatif çıktı,o yüzden ümidim fazla yok,inşallah bi rahatsızlık falan çıkmaz kist gibi...:(

Adet gecikmesi her zaman gebelige isaret degildir. Ama gögüs agrisi büyük bir gebelik belirtisidir insallah :CüvCüv:

Atesin cok güzel, hamilelik olabilir zaten sen yarin kanda baktiracakmisin sonucunu bildir bakalim merakta birakma bizi.
tabi bildiririm sonucu,inşallah güzel haberlerle gelirim..
inşallah hamileyimdir...
Allah isteyen herkese versin

ayzun ben de yarın kan testi yaptırıcam,inşallah hamileyizdir...
ben biraz araştırdım da yumurtalık kistinden de endişeleniyorum.
8 gün gecikmem var, 1 gün geciktiğimde ve 6 gün geciktiğimde idrar testleri negatif çıktı :(
adet gecikmemden önce özellikle çok uykum oluyoodu, çok hafif de başım dönüyo gibiydi..
ateşim düşmüyo,ara ara işte bahsettiğim gibi adet sancısı geliyo sonra geçiyo,belim ağrıyo..göğüslerim şiş,hafif damarlar belirdi...
ama 6.gün erken gebelik testi de yapmıştım idrarda,o da negatif çıktı,o yüzden ümidim fazla yok,inşallah bi rahatsızlık falan çıkmaz kist gibi...:(

ya cnm aynen bende korkuyorum ben bu kadar gecikme hic yasamadim baska bisey cikar diye o kadar korkuyorum ki anlarsin beni .ins. hamileyizdir hairlisi diyorum artik bendede belirti yok iste sadece goguslerim cok aciyor o kadar yarin iste bakalim sabahtan gidicem doktora bakalim

Adet gecikmesi her zaman gebelige isaret degildir. Ama gögüs agrisi büyük bir gebelik belirtisidir insallah :CüvCüv:

evde test yaptim negatif cikti ya umutlerim kesildi iste doktorumda idrar yaniltabiliyor dedi kan testi yapalm dedi bakalim bide idrara cok cikiyorum

ya cnm aynen bende korkuyorum ben bu kadar gecikme hic yasamadim baska bisey cikar diye o kadar korkuyorum ki anlarsin beni .ins. hamileyizdir hairlisi diyorum artik bendede belirti yok iste sadece goguslerim cok aciyor o kadar yarin iste bakalim sabahtan gidicem doktora bakalim

canım 15 gün gecikmiş ve göğüslerin ağrıyo,inşallah hamilelik olabilir.. kaç gün gecikince test yapmıştın?
benim daha önce de gecikmem olmuştu...

merhaba arkadaşlar yeni girdim siteye yazılarınızı okudum bende 9 günlük gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim

ilk 6 gun gecinde yaptim cikmadi gecrigimiz persembe yaptim cikmadi en sonda cuma yaptim yine yok iste ondan korkuyorum ya baska bisey olmasa bari ins. hamileliktir yaa

sormak istediğiniz bişey varsa sorun başımdan geçtiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

merhaba arkadaşlar yeni girdim siteye yazılarınızı okudum bende 9 günlük gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim

merhaba,tebrikler canım,Allah tamamına erdirsina.s.:nazar: tabi doğum yaptın mı hala hamile misin bilmiyorum ama,doğum yaptıysan Allah bağışlasın..
sen nasıl öğrenmiştin?

laubali senin hikayen neydi?

17 haftalık hamileyim canım ilk olarak göğüsler çok gergin ve çok şiş oldu bende. ayrıca uçlarına iç çamaşırım bile değdiğinde rahatsız oluyordum.

sormak istediğiniz bişey varsa sorun başımdan geçtiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

merhaba papatya adetime daha 2 gün var ama dayanamayıp test yaptım 2 kez ikisindede 2. çizgi 10-15 dk sonra silik olarak çıktı senin testin hemen sonuç vermiş miydi birde 10-15 dk bekleyince test güvenilirliği kayboluyor mu bilen yanıtlasınnnnnnnnn merak içindeyimmmmm.

Back