- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.381
Yeni yeni salgılanıyorsa 10 ile 20 arası bir deger cıkar belki kan mı vericeksnYaptım hafif çizgi var yine sanırım gebelik varsada yeni
Misafirlerim felan var eşimde işe gitti bugün veremem rabbim izin berirse yarın felan verebilirim anca....İnşallah bebişim tutunuyordurYeni yeni salgılanıyorsa 10 ile 20 arası bir deger cıkar belki kan mı vericeksn
Resim atsana canim bence hamilesinHafif çizgi var yine ovu testide koyu çıktı yine
Resim atsana canim bence hamilesin
19 yarın ikisinde de aynı çizgi var allahıma şükür inşallah bu ay benim ayımEvet canim gördüm valla var çizgi bat ne zaman
Hayırlı olsun cnm bebiş geliyo bence darısı başıma dua et hamislerin duası kabul olurmuş :)
Kızzzz resimden belli oluyor demi 2. Çizgiler oyşş inşallah hamileyimdirde.Hayırlı olsun cnm bebiş geliyo bence darısı başıma dua et hamislerin duası kabul olurmuş :)
Görünüyor cnm belli bariz inşallah kandada çıkar. Amin cnm aminKızzzz resimden belli oluyor demi 2. Çizgiler oyşş inşallah hamileyimdirde.
Etmez olurmuyum canımmm rabbimden tek dileğim bebiş isteyen herkezin tez zamanda kucağını doldurması
Ayyayy inşallah kuzumm yarın kan vermeye giderim inşallahGörünüyor cnm belli bariz inşallah kandada çıkar. Amin cnm amin
Aynen canim hamilesin sen. Geçen ay tedavi olmuştun demi diğer ayda etkisini gösteriyomus oyle hamile kalan çok. Bende geçen ay klomen çatlatma ignesi oldum ama olmadi keşke banada etki etse bu ay19 yarın ikisinde de aynı çizgi var allahıma şükür inşallah bu ay benim ayımbeklicem bakalım
Valla ben senden duydum ilkkez birdaha ki ay etki ettiğini :)) inşallah hamişimdir kız siz böyle dedikce daha da bir im ferahlıyorAynen canim hamilesin sen. Geçen ay tedavi olmuştun demi diğer ayda etkisini gösteriyomus oyle hamile kalan çok. Bende geçen ay klomen çatlatma ignesi oldum ama olmadi keşke banada etki etse bu ay
Ama öyle ovu testim koyu diyosun gebelik testinde de çizgi var bunlar hamilelige işaret yani :) belirtin varmı pekiValla ben senden duydum ilkkez birdaha ki ay etki ettiğini :)) inşallah hamişimdir kız siz böyle dedikce daha da bir im ferahlıyor
Adetten 6.7 gün önce felaket halsizlik başladı bazen elimi bile oynatamıyodum 2 gündür miğde bulantısı oldu bugün olmadıAma öyle ovu testim koyu diyosun gebelik testinde de çizgi var bunlar hamilelige işaret yani :) belirtin varmı peki
Peki bu ay farkli bisey yaptinmi canimAdetten 6.7 gün önce felaket halsizlik başladı bazen elimi bile oynatamıyodum 2 gündür miğde bulantısı oldu bugün olmadı
İnanırmısın normalde adet biter bitmez hergün ilişkiye girerdim bu ay hiç öyle olmadı 1 kez ovu testi koyu olduğu gün girdim tek tük girdim yani ayaklarımı bile kaldırmadımPeki bu ay farkli bisey yaptinmi canim
Hep öyle yapinca hamile kaliniyo yaa kime sorsam öyle demek ki rahat olmak gerek :)İnanırmısın normalde adet biter bitmez hergün ilişkiye girerdim bu ay hiç öyle olmadı 1 kez ovu testi koyu olduğu gün girdim tek tük girdim yani ayaklarımı bile kaldırmadım
Aynen öyle ben bu ovu testine adete 8 gün kala felan taktım gebe kaldığını onunla öğrenenleri görünce yoksa hiç gebelik fazla aklımda ypktuHep öyle yapinca hamile kaliniyo yaa kime sorsam öyle demek ki rahat olmak gerek :)
Evet canım ovu testinde daha erken belli oluyo inşallah kanda da pozitif çıkarAynen öyle ben bu ovu testine adete 8 gün kala felan taktım gebe kaldığını onunla öğrenenleri görünce yoksa hiç gebelik fazla aklımda ypktu