- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.421
Evet canım allaha şükür bu ay üzüntülü geçmedi adetim bile 4 gün geçti şimdi kan vermeye geldim yarında sonucumu alcam haftaya doktoruma gitmeyi düşünüyorum..Hayırlısı olsun canım hiç üzülme Rabbim nasip etcek inşallah sen ümidini kesme
Canım takvimde koymussun var demi bebek gözün aydın çok sevindim senin adına
Başka gebelik testi yaptinmi canim koyulaşmiştir bayaa şimdi :)Evet canım allaha şükür bu ay üzüntülü geçmedi adetim bile 4 gün geçti şimdi kan vermeye geldim yarında sonucumu alcam haftaya doktoruma gitmeyi düşünüyorum..
Yapmadım vallahi canım elimde kalmadı eczanedende hiç almaya gideyim demiyorum zaten kan verdim bugün yarın belli olcakBaşka gebelik testi yaptinmi canim koyulaşmiştir bayaa şimdi :)
Haber ver kan sonucunu inşallah güzel haberini bekliyorum :)Yapmadım vallahi canım elimde kalmadı eczanedende hiç almaya gideyim demiyorum zaten kan verdim bugün yarın belli olcak
İnşallaah kız söylerim allaha şükür adet neyim olmadım miğdem bulanıyo düşün miğde bulantısına seviniyorummmHaber ver kan sonucunu inşallah güzel haberini bekliyorum :)
Canım hemen pes etme bak benim 2 yıl sonra oldu Rabbimden hayırlısini işte duam sizlerlebende bu ay da husranngelmeye basladı kahvelerr.. nedense gitgide umudumu kaybetmeye basladım. 1 sene olucak temmuzda.. eylüle hedef koyduk, eğer olmazsa tüp bebek tedavisine baslıyacagız bir de bende panik atak var bu can sıkıntılarına nuksetmeye basladı ne güzel bitmisti.. canım sıkkın cok.
Hayırlı Haberlerini bekliyorum canım maşallah bak adetinde geçmis meleğin tutunuyor sana annesi :)Evet canım allaha şükür bu ay üzüntülü geçmedi adetim bile 4 gün geçti şimdi kan vermeye geldim yarında sonucumu alcam haftaya doktoruma gitmeyi düşünüyorum..
Ayyy inşallah canım ya o kadar tesirginizki eşimle ben korkuyoruz vallahi geçen ay pozitifi gördüm ama adet oldum emin olalım diyoruz iyiceHayırlı Haberlerini bekliyorum canım maşallah bak adetinde geçmis meleğin tutunuyor sana annesi :)
Midende bulaniyosa bebiş kendini belli oluyo canim. Bende hep öyle diyorum keşke hamile kalabilsemde mide bulantısı ceksem raziyim valla :)İnşallaah kız söylerim allaha şükür adet neyim olmadım miğdem bulanıyo düşün miğde bulantısına seviniyorummm
İnsan zaten miğde bulantısız hamileliğini anlamıyo kiMidende bulaniyosa bebiş kendini belli oluyo canim. Bende hep öyle diyorum keşke hamile kalabilsemde mide bulantısı ceksem raziyim valla :)
İnşallah canim inşallah. Evet dikkat et kendine artık iki canlısınİnsan zaten miğde bulantısız hamileliğini anlamıyo ki. İnşallah hamiş olursunda bu ayda senin haberini alırız canımm ya eşimle konuştum miğdem bulanıyo dedim araştırmış tuzlu kraker alalım yarın bolca çantana koy dikkat et kendine diyo
Cnm sende 2 yıl sonra olmuş bebek. Nasıl oldu? Kendiliğinden mi? Nasıl öğrendin?Canım hemen pes etme bak benim 2 yıl sonra oldu Rabbimden hayırlısini işte duam sizlerle
Merhaba. Ben bişey soracaktım da. Yazın dikkatimi çekti cnm. Insan mide bulantısız hamiş olduğunu anlamıyor demişsin. Benim adetim 5 gün gecikti. Test yapmadım negatifi görmek istemiyorum diye. Mide bulantım da yok. Yani ben hamiş değilmiyim. 36.günüm bugün.İnsan zaten miğde bulantısız hamileliğini anlamıyo ki. İnşallah hamiş olursunda bu ayda senin haberini alırız canımm ya eşimle konuştum miğdem bulanıyo dedim araştırmış tuzlu kraker alalım yarın bolca çantana koy dikkat et kendine diyo
Canım kan testi sonucun ne çıktı merak ettimİnsan zaten miğde bulantısız hamileliğini anlamıyo ki. İnşallah hamiş olursunda bu ayda senin haberini alırız canımm ya eşimle konuştum miğdem bulanıyo dedim araştırmış tuzlu kraker alalım yarın bolca çantana koy dikkat et kendine diyo
Canım bebiş var demiAyyy inşallah canım ya o kadar tesirginizki eşimle ben korkuyoruz vallahi geçen ay pozitifi gördüm ama adet oldum emin olalım diyoruz iyice
Canım ben idrar yolu enfeksiyonu temizlensin diye soğan suyu içtim 1 hafta beklemiyordum bu ay belki o fayda etti l bide çok dua ettim Meryem süresini okudum bol bolCnm sende 2 yıl sonra olmuş bebek. Nasıl oldu? Kendiliğinden mi? Nasıl öğrendin?
Canım daha varmış bekle adetine yakın yapSelam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ? kanda test yapsam sonuç alır mıyım ki
böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen.
Gece test yapılıyor mu sabah aç karna yapılmıyor mu ben mi yanlış biliorum buarada hayırlınolsun canım silik çıkmış gebesindir inşallahMerhaba kizlar.
Yarin regl olmam lazim. Dun gece ve bu sabah test yaptm. Siz nasil yorumlarsiniz. Simdiden tesekkur ederim
Simdi testten geliyorum. Ozel hastanede acilde yapildi canim. Hcg 85 cikti. 1-2haftaliga tekabul ediyor.Gece test yapılıyor mu sabah aç karna yapılmıyor mu ben mi yanlış biliorum buarada hayırlınolsun canım silik çıkmış gebesindir inşallah