adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Testi tekrarlamanı tavsiye ederim inovita marka ise güvenebilirsin ben onun lh ile hamile kaldım ve yumurtlamadan 8.günü idrarda silik gördüm hcg yi
Evet canım innivotion bat 19 araştırdım öyle aldım yanlışlık yaptığı olmamış hiç sen ovu testiylemi gebeliği öğrendin

Evet canım innivotion bat 19 araştırdım öyle aldım yanlışlık yaptığı olmamış hiç sen ovu testiylemi gebeliği öğrendin
Evet cNım koyulaşmaya başladı bata yakın zaten regl geçikmeden kesemi gördüm ben 12 mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım doktor da söyledi erken döllenme diye reglimin 18.ci günü beta 67.57 cıktı hiçbişi imkansız degildir :KK66:

Evet cNım koyulaşmaya başladı bata yakın zaten regl geçikmeden kesemi gördüm ben 12 mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım doktor da söyledi erken döllenme diye reglimin 18.ci günü beta 67.57 cıktı hiçbişi imkansız degildir :KK66:
Ohhh hayırlı olsun canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın darısıda bana olsun yaaa umarım benimde bebişim yoldadır

Ohhh hayırlı olsun canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın darısıda bana olsun yaaa umarım benimde bebişim yoldadır
Sagol cnaım allah razı olsun inşallah testi tekrarla ve bir 5 dk felan bekle cizgi çıkarsa kesin gebesin bunun hcgsi şaşırmıyor yanlış sonuc vermez
Testini cok merak ediyorum dualarım seninle

Aynen canım inşallah sabırla bekliyorum prensi :) sen naptin inşallah müjdeli haberi sende verirsin canım

Canım var mi bebis inşallah guzel haberler verirsin

Ayy maşallah yaa çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun:)hayırlısiyla alalım inşallah kuzum çok şükür az kaldı oğluma kavuşmaya
Hayir canım adet oldum malesef bu ayda olmadi malesef adetim bitti yeniden başlayacaz calismalara kısmet artık

Sagol cnaım allah razı olsun inşallah testi tekrarla ve bir 5 dk felan bekle cizgi çıkarsa kesin gebesin bunun hcgsi şaşırmıyor yanlış sonuc vermez
Saolasın canım zaten fazla sürmeden ikinci çizgi çıktı yarın yenilerim allahımm inşallah bana bunu nasip eylerde kocama yarın hediyem olur

Saolasın canım zaten fazla sürmeden ikinci çizgi çıktı yarın yenilerim allahımm inşallah bana bunu nasip eylerde kocama yarın hediyem olur

Aynen canim iyiyede kötüyede hazırlıklı olamak lazım. Ama inşallah bu defa iyi olur hadi sabaha pozitif idrar testini görelim burda
Aynen öyle vallahi rabbim ne zaman nasip eylerse o zaman herşeyi güzel eyler....

Umarım bu sefer doğrusur yarın yapar resim atarım

X